Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
Role Městské policie v prevenci úrazů v Chrudimi
Výuka cizích jazyků a výměnné pobyty naši školy - němčina
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
OSV jako samostatný předmět Mgr. Jana Trojanová koordinátorka tvorby ŠVP Gymnázium INTEGRA BRNO.
COMENIUS PARTNERSTVÍ ŠKOL 2009/2011. NÁZEV PROJEKTU Učíme se pomocí dramatu, hudby a sportu.
Vysoké mýto.
MČ Praha 21 - Újezd nad Lesy Újezd nad Lesy dne 8. března 2012.
Vymezení a funkce volného času
AUTOEVALUACE neboli VLASTNÍ HODNOCENÍ MŠ Martina Kupcová.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
Ve školním roce 2009 – 2010 získala naše škola finanční příspěvek z grantového programu Na zelenou, který vyhlásila Nadace Partnerství a jehož generálním.
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
Projekt MODEL = Mobility Opportunities for DisablEd Learners Příležitosti mobilit pro handicapované.
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
Ročník Lenka Miketová ZSF OU v Ostravě
Comenius - Individuální mobilita žáků Slovensko český tematický monitoring Bratislava, 10. a
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Výchovný styl Škola jako dílna lidskosti
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.04 Ověření.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.07 Ověření.
VYUŽITÍ SOUTĚŽNÍHO DIALOGU V PROJEKTECH PPP Nejnovější zkušenosti Nizozemí a Velké Británie Ing. Eduard J a n o t a náměstek ministra financí Ministerstvo.
Celoživotní vzdělávání dospělých Grundtvig Projekt EU.
Výměnný pobyt Harmonogram a kalkulace Výpočetní technika.
ProPIG Specifické strategie pro snížení environmentálních dopadů zemědělské činnosti zlepšením zdraví, welfare a výživy prasat chovaných v ekologickém.
Motivační aktivity projekt KRUH Partneři: ABS WYDA, s.r.o.; Žďár nad Sázavou Hospodářská komora; Jihlava AIVD ČR Institut vzdělávání dospělých; Jihlava.
Setkání k mezinárodnímu projektu „S uživateli sociálních služeb a nizozemskou expertízou k systémovým změnám“, , Chodská Bc. Jana Nožičková,
MASARYKOVA UNIVERZITA FAKULTA SOCIÁLNÍCH STUDIÍ KATEDRA PSYCHOLOGIE
ETWINNING & COMENIUS PROJEKTY SPOLUPRÁCE NA DÁLKU.
Evropa pro občany Evropa pro občany Marcela Česáková Květen 2008.
Frederick Irving Herzberg
doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Metodický pokyn k primární prevenci sociálně patologických jevů u dětí, žáků a studentů ve školách a školských zařízeních 2007.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Návrh koncepce a implementace CSR Česká zemědělská univerzita Jan Burian - ČZU Lucie Ceplová - ČZU Tereza Dohnalová - UK Kateřina Klimentová - ČZU Tereza.
Dárcovství času a expertní dobrovolnictví Miriam Zábrženská.
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
Prevence sociálně patologických jevů. Prevence  Prevence (z lat. praevenire, předcházet) znamená soustavu opatření, která mají předcházet společensky.
Strana 1 CAF a Lidské zdroje Mínění pracovníků má svoji váhu Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
ERASMUS 2012 – PORTUGALSKO Roman Talaš, FAI UTB PKS.
Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308. My Style of Life.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
FULBRIGHT Ů V PROGRAM A Č ESKÉ UNIVERZITY. Přehled stipendijních programů Stipendia pro české účastníky: Pro vědce a přednášející Pobyty na 3-10 měsíců.
THE GRASSROOTS WOMEN´S INTERNATIONAL ACADEMY SÍŤ MATEŘSKÝCH CENTER o.s. Pečeť kvality Rut Kolínská
VY_32_INOVACE_Luk_I_07 Rodina – domov, bydlení Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
KA2- Cooperation and Inovation for Good Practices.
Základy pedagogiky volného času Jihočeská univerzita - Teologická fakulta Bakalářské studium pedagogiky volného času ZS 2005/2006 Mgr. Michal Kaplánek,
Tisková konference k pětiletému výročí zavedení EtV jako DVO.
Vypracovala: Alena Šarmanová Předmět: Říční inženýrství a morfologie
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Společenská odpovědnost a školy
prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
VÝUKA V PŘÍRODĚ Mgr. Milada Kučerová
POVÍDÁNÍ O AJURVÉDĚ ČESKÝ SVAZ ŽEN V LUDSLAVICÍCH
Název akce, místo, datum.
Mgr. Tereza Brumovská, M.Sc.
„K inovaci s inspirací“
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Český technologický akcelerátor CzechAccelerator
Výsledky mezinárodního výzkumu OECD
BABY PARK Olomouc
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Vymezení a funkce volného času
Projekt ERASMUS
Školní vzdělávací program
Transkript prezentace:

Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308

My Style of Life

My Style of Life! Sintermeertencollege – Heerlen NL Charlemagnecollege lokatie Eijkhagen – Langgraaf NL The Sir Bernard Lovell School – Bristol UK Europaschule Herzogenrath – Städtische Gesamtschule DE

Etapy projektu „My Style of Life!“ My Style of Life! – hledisko kulturně společenské (září 2010 - Heerlen) My Style of Life! – zdravý životní styl (červen 2011 – Třeboň, říjen 2011 - Heerlen) My Style of Life! – tvorba materiálů pro CLIL

První etapa Porovnání životního stylu v Nizozemsku a v České republice Sběr a zpracování materiálů pro žákovské prezentace Prezentace prací v anglickém jazyce Komunikace

Sintermeertencollege, Heerlen

Září 2010 – Sintermeertencollege Heerlen Účastníci výměnného pobytu v partnerské škole v Nizozemí

Druhá etapa Virtuální komunikace mezi pracovními skupinami – prezentace osobního životního stylu Návštěva dětí z Heerlenu v Třeboni - program zaměřený na podporu zdravého životního stylu Dokumentace pobytu, hledání životního stylu „průměrného“ českého „teenagera“ Komunikace v anglickém a německém jazyce Hledání pozitivních a negativních jevů, návrhy na zlepšení (děti učí děti, CLIL – výchova ke zdraví)

Mobility Výstupy K dnešnímu dni se uskutečnilo 9 mobilit Další v říjnu 2011 Výstupy Dílčí – žákovské prezentace a fotodokumentace Konečné – tvorba materiálu pro výchovu ke zdravému životnímu stylu v angličtině - CLIL