Střední hotelová škola, s.r.o. Floriánské náměstí 350, Kladno

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Elektronická učebnice - I
Advertisements

Škola: SOU Valašské Klobouky Ročník: Nástavbové studium Podnikání 2 Název projektu: Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Předmět: Anglický jazyk Datum.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_11_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady39Číslo DUM.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Ing. Petra Andrlová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Tutorial:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zdeňka Hrstková. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Austria Country and food. Typical food schnitzel Stew.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Název projektu: Digitalizace výuky oboru Kosmetické službyČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Soukromá střední odborná škola Břeclav, s.r.o.,
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ54 Název školy SPŠ.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Sport Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-6 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky cizích jazyků.
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Pavla Šrubařová AUTOR: Mgr. Pavla Šrubařová VY_22_INOVACE_AKON_15_Human_body.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Food - collocation Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-26 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
EU peníze středním školám Název vzdělávacího materiálu: Art Číslo vzdělávacího materiálu: AJ2-29 Šablona: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky cizích jazyků.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ27 Název školySPŠ a.
Digitální učební materiál Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ12 Název školy SPŠ a.
Název projektu: Digitalizace výuky oboru Kosmetické službyČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Soukromá střední odborná škola Břeclav, s.r.o.,
Název školy: ZŠ štětí, Ostrovní 300 Autor: Lenka Pizúrová Název materiálu: VY_32_INOVACE_AJ.7.A+B.08_countable_and_uncountable_nouns Název: Countable and.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuModerní škola Název školyStřední hotelová škola, s.r.o., Floriánské nám. 350, Kladno PředmětKonverzace.
Anotace: Materiál je zaměřen na propojení jazykového učiva s odborným vzděláním. Vycházím z aktuálního moderního zdroje, který představuje odbornou terminologii.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuModerní škola Název školyStřední hotelová škola, s.r.o., Floriánské nám. 350, Kladno PředmětAnglický.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuModerní škola Název školyStřední hotelová škola, s.r.o., Floriánské nám. 350, Kladno PředmětAnglický.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ22 Název školySPŠ a.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ36 Název školy SPŠ a.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Bc. Lucie Ševčíková Datum: VY_22_INOVACE_2.2.2 AJ8,9g_22 Téma: vedlejší věty.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuModerní škola Název školyStřední hotelová škola, s.r.o., Floriánské nám. 350, Kladno PředmětAnglický.
Název školy: Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Karlovy Vary Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Vzdělávací materiál: Spojovací.
DUM - Digitální Učební Materiál
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
IN A SANDWICH BAR FOOD.
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
The enviroment and its protection
LÍVANCE pancakes.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_119_POČITATELNOST Název školy Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola,
Cooking and restaurants
COUNTABLE AND UNCOUNTABLE NOUNS
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk-anglický jazyk DUM 08
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Téma hodiny: UK Holidays - Christmas Předmět: English language
Digitální učební materiál
Autor : Bc. Lucie Ševčíková Datum :
VY_22_ INOVACE_ 36_ ANGLICKÝ JAZYK 3
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
Describing photos. Food
ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_20_25_Cooking
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_42_uncountable and countable nouns Číslo projektu:
Téma hodiny: The Czech Republic – Easter Předmět: English language
The U.S.A Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
VY_32_INOVACE_Sei_I_05 Alphabet Název projektu: OP VK
Digitální učební materiál
Autor: Miroslava Sedlmajerová
; Datum: Projekt: Kvalitní výuka
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Název školy: Základní a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr
Digital Photography Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Datum:   Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_Kup_II_09 MOJE SNÍDANĚ, SVAČINA
Transkript prezentace:

Střední hotelová škola, s.r.o. Floriánské náměstí 350, 272 01 Kladno   Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0112 Název projektu Moderní škola Název školy Střední hotelová škola, s.r.o., Floriánské nám. 350, Kladno Předmět Konverzace v anglickém jazyce Tematický okruh Recepty Téma Dezerty Ročník 2. Jméno autora Mgr. Dalibor Bartoš Datum tvorby 7. 4. 2013 Anotace Učební materiál popisuje pracovní postup při výrobě jednoho dezertu.

Little strawberry cheesecake Recipe

Ingredients 50g butter 6 digestive biscuits , finely crushed 250g tub ricotta 50g icing sugar zest 1 lemon , juice of ½ 1 egg and 1 yolk ½ tsp vanilla extract 150ml double cream 2 tbsp strawberry jam , melted 3 strawberries , halved

Method Heat oven to 150C/130C fan/gas 2 and line 6 muffin tin holes with muffin paper cases. Melt the butter, stir in the biscuit crumbs until well mixed, then press as firmly as you can into the bases of each paper case. Chill them while you make the filling. Beat the ricotta with the sugar, lemon zest and juice, whole egg, egg yolk and vanilla. In another bowl, whisk the cream until it just holds its shape, then fold into the cheese mixture. Spoon evenly into the paper cases, right up to the tops, then tap the tin on the work surface to flatten the filling. Bake for 30 mins, then turn off the oven and allow to cool completely inside. To decorate, top each cheesecake with 1 tsp jam and a strawberry half.

Nutrition per serving 378 calories, protein 7g, carbohydrate 21g, fat 29 g, saturated fat 17g, fibre 0g, sugar 15g, salt 0.5 g

New vocabulary Translate! Yolk Melt Filling Whisk Shape Mixture Cool Crumb Icing sugar Žloutek Rozehřát Náplň Šlehat Tvar Směs Vychladit Drobek Moučkový cukr

Little strawberry cheesecake

Použité zdroje BUENFELD, Sara. http://www.bbcgoodfood.com [online]. [cit. 25.4.2013]. Dostupný na WWW: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/236 0658/little-strawberry-cheesecakes