Martin Plucha, sekretariát RSK JK

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Advertisements

Koncepce podpory místní Agendy 21 v ČR zpracování strategického dokumentu 2010.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Statut a Jednací řád Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce Praha 21. ledna.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
VaVpI – stav a problémy F. Ježek 22. listopadu 2007.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Olomouc, 2. září 2009.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Regionální stálá konference pro území Jihomoravského kraje Pracovní skupina pro sociální oblast Brno,
REGIONÁLNÍ AKČNÍ PLÁN PRO ÚZEMÍ KRAJE VYSOČINA (RAP)
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ (KAP)
Územní dimenze a nové nástroje v programovém období Mgr. Jelena Kriegelsteinová Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Regionální akční plán Jihočeského kraje Ing. Jaromír Slíva, MBA.
Krajský Akční Plán rozvoje vzdělávání 11. prosince 2015.
Datum: Zpracovala: Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Program „Yes, I do“ Strategie pro jazykové vzdělávání v MSK do roku
Aktuální informace z programového období Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Jihomoravského kraje.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
Integrované nástroje v IROP Seminář k realizaci IPRM v IOP Praha.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Aktuální informace o přípravě KAP 22. března
PRAHA ITI HRADECKO- PARDUBICKÉ AGLOMERACE.
Regionální akční plán Libereckého kraje Inovační platforma pro Strategii inteligentní specializace 6. března 2015, science centrum iQLANDIA.
Aktuální stav přípravy programového období František Kubeš odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Pardubického.
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
OPPS ČR-PR Rozdíly v programech přeshraniční spolupráce v rámci Cíle 3 realizovaných v MSK a časté chyby Zpracovala: Ing. Markéta Hluchníková.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Jana Stará
Regionální stálá konference pro území Olomouckého kraje činnost, pracovní skupiny 1. jednání Pracovní skupiny Vzdělávání
Regionální stálá konference pro území Olomouckého kraje Konference k problematice sociálního vyloučení
Zlín 14. září 2016 Krajský akční plán rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje FORMÁLNÍ DOPRACOVÁNÍ RÁMCE PRO INVESTICE DO INFRASTRUKTRURY Pracovní.
Základní informace o KAP a MAP 10. března Přehled důležitých zkratek Evropské strukturální a investiční fondy (ESI fondy = ESIF) Krajské akční plány.
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
1 Rada vlády pro udržitelný rozvoj Mikrotým k implementaci Strategie udržitelného rozvoje ČR ve spolupráci ústřední státní správy s územní veřejnou správou.
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI – aktuality, harmonogramy Regionální stálá konference Jihomoravského.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích –
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Společné setkání „minitýmů“
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Interní postupy MAS Brdy
Strategie ITI plzeňské metropolitní oblasti
Jiří Hrubý, MÍSTOPŘEDSEDA KS NS MAS ČR JMK , RSK JMK- Brno
Regionální akční plán Olomouckého kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
4. zasedání PS Vzdělávání pro území Plzeňského kraje
Informace k uskutečněnému workshopu se zástupci škol
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
Konference rozvoje vzdělávání v MŠ a ZŠ
Informace k plánovanému workshopu s řediteli/zástupci škol
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích –
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Společné kroky a dobré náměty v projektech rozvoje vzdělávání v Královéhradeckém kraji Hradec Králové CZ /0.0/0.0/15_001/
ČERPÁNÍ DOTAČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z OPERAČNÍCH PROGRAMŮ V ÚSTECKÉM KRAJI
„Program RE:START a Platforma Uhelné regiony“
REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE LIBERECKÉHO KRAJE
REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Informace z 1. ustavujícího zasedání Národní stálé konference
Místní akční plány vzdělávání Martin Plucha, sekretariát RSK JK
PS Vzdělávání NS MAS ČR – Pardubický kraj 2017
Aktuality k územním studiím krajiny z hlediska IROP
Transkript prezentace:

Martin Plucha, sekretariát RSK JK Aktuality z RSK JK a NSK

Regionální stálá konference pro území Jihočeského kraje (RSK JK) RSK JK – aktuálně 21 členů a 5 stálých hostů Za KS NS MAS ČR Jihočeského kraje je členem RSK JK Bc. Tomáš Novák (náhradníkem je paní RNDr. Zuzana Guthová, CSc.) Zasedání RSK JK – dle statutu se koná min. 2x ročně 6. zasedání RSK JK 14. března 2017 – rozšíření o 1 člena (JCCR za PS pro cestovní ruch) 7. zasedání RSK JK – 25. září 2017 Informace o průběhu schvalování SCLLD MAS

Národní stálá konference (NSK) I v případě NSK statut ukládá povinnost min. 2 zasedání v 1 roce 22. a 23. března 2017 v Praze 5. a 6. září v Hradci Králové Informace z ŘO OP VVV – Ing. Ferdinand Hrdlička – aktuálně existuje pouze návrh zápisu z NSK, 6. října 2017 by měl být k dispozici zápis oficiální Výzva MAP II posunuta na listopad 2017 (Harmonogram výzev 2017, verze 04, 5. 9. 2017) a spojena s výzvou Implementace MAP, alokace 2 mld. Kč. Je možné měnit území stávajícího MAP? ANO Zpětná způsobilost bude nastavena od 1. 5. 2017, ale pouze na část aktivit (mzdy realizačního týmu, činnost pracovních skupin)

Národní stálá konference (NSK) Informace z ŘO OP VVV – Ing. Ferdinand Hrdlička Je možné měnit nositele MAP? ANO Změnu území a změnu nositele opět bude schvalovat RSK? ANO Pokud nedojde ke změně území a nositele MAP, bude pro výzvu MAP II stačit původní schválení v RSK nebo bude nutné znovu schvalovat v RSK? Zvažováno nové schvalování v RSK pro MAP II Je možné, že se někteří současní nositelé MAP nepřihlásí do výzvy MAP II. Bude v tomto případě OP VVV podnikat nějaké kroky a případně bude očekávat nějakou spolupráci s RSK? ANO, nejsou dány konkrétní kroky, RSK by měla aktivovat tyto zpracovatele MAP II prostřednictvím zástupce v RSK – nejčastěji zástupce MAS Plánovány 4 kulaté stoly k výzvě MAP II – potvrzen Olomouc, Ostrava, 2 x v Čechách

Národní stálá konference (NSK) Na základě informací z NSK v Hradci Králové vyvoláno ústní ověření zpracovatelů MAP v Jihočeském kraji Bc. Tomáš Novák ověřil stav u všech zpracovatelů MAP v Jihočeském kraji – zpracovatelé MAP II by měli zůstat stejní

Regionální stálá konference pro území Jihočeského kraje (RSK JK) 7. zasedání RSK JK – 25. září 2017 Územní vymezení a seznam žadatelů do MAP II zůstává v Jihočeském kraji beze změn Nemáme žádný podnět na změnu územního vymezení ani na změnu zpracovatele MAP II z regionu Chceme být připraveni na případný požadavek ŘO OP VVV a zároveň nekomplikovat žadatelům podání žádosti do MAP II Výpis z usnesení bude odeslán na člena RSK JK Bc. Tomáše Nováka

Regionální stálá konference pro území Jihočeského kraje (RSK JK) Všechny aktuality o dění v RSK JK, sekretariátu RSK a v pracovních skupinách RSK JK jsou na http://rsk.kraj-jihocesky.cz/ Kontaktní email je rsk@kraj-jihocesky.cz Sekretariát RSK JK Martin Plucha, Petra Machová, Martin Valenta

Martin Plucha, plucha@kraj-jihocesky.cz Děkuji za pozornost Martin Plucha, plucha@kraj-jihocesky.cz