Veletrh a konference cestovního ruchu Výstaviště České Budějovice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
MONITORING A ŘÍZENÍ STAVU A POHYBU PRŮMYSLOVÝCH ZAŘÍZENÍ PREZENTACE ECALL 112 MSV 2013,
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jakub.
Sdružení cestovního ruchu Aktivity a činnost SM-SCR
Volnočasové projekty a EU financování
Nakladatelství CzechTourism Organizace cestovního ruchu v ČR Plánované aktivity 2012 Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Cestovní ruch: zákon pro posílení oboru i ekonomiky ČR Jitka Fatková ředitelka odboru cestovního ruchu Tisková konference MMR 24. červen 2010.
Hranice 15. května 2006 Páté setkání pracovní skupiny cestovního ruchu k projektu „Udržitelný rozvoj turistických služeb“
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
Partnerství Úřadu práce ve Vsetíně v projektech financovaných z Evropských strukturálních fondů.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
MĚLNICKÉ PODZEMÍ STUDNA.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Zámek Hluboká nad Vltavou
Vajíčka Malovaná vajíčka Děti hledající vajíčka. Velikonoce v Německu Julie Kölblová, Sabina Bajajová a Dajana Zámečníková.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_257_Praha 1 AUTOR: Alena Hořavová ROČNÍK, DATUM: 9.,
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
Plán trasy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Spolupráce moravských krajů v oblasti cestovního ruchu Holešov 2011
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Výstava CERN Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor),
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
Vyhlášení HITu sezony Východní Moravy Záštita: Rostislav Vondruška Generální ředitel Czech Tourism.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Informace o platběnávrat do mapy PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS.
Výroční konference prosince 2015 Přednášející: Ivo Grüner, Ing. Jaromír Slíva.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Informace o platběnávrat do mapy PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS PLATBA MOBILNÍ APLIKACÍ.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Asociace turistických informačních center České republiky
Zažijte autentický jihočeský venkov
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
Právní úprava cestovního ruchu v ČR
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
PROSINEC   pátek od 19 hod. – KD Echo
PŘIPRAVUJEME NA PROSINEC
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS PLATBA MOBILNÍ APLIKACÍ Informace o platbě
KONGRESOVÝ CESTOVNÍ RUCH
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Komise pro regionální rozvoj a cestovní ruch
Kam úspěšně investovat v roce 2018
Informace o platbě návrat do mapy PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Marketingová strategie Turistické oblasti PodKletí
PROSINEC   pátek od 19 hod. – KD Echo
Transkript prezentace:

Veletrh a konference cestovního ruchu Výstaviště České Budějovice 6. – 8. dubna 2017 Výstaviště České Budějovice Pavilon Z

Travelcon – odborná konference cestovního ruchu Malcolm Allan (Placematters) Andreas Winkelhofer (Oberösterreichische Tourismuszentrale) Miroslav Kalina (Masterchef Česko) Nora Dolanská (Prague City Tourism) Jiří Vaníček (Slezská univerzita v Opavě) Booking.com, Adexpres, Seznam.cz, CzechTourism, KPMG, McCANN, Amazing Places a další http://www.travelfest.cz/konference/informace/prednasejici Moderují Jakub Železný a Milan Džuba

Travelcon – odborná konference cestovního ruchu Pavilon Z 6. a 7. dubna 2017 čt 10:00 – 18:00, pá 9:00 – 16:00 Registrace: www.travelfest.cz/konference/pro-ucastniky/on-line-rezervace Cena registrace do 31. 3. 2000,- Kč last minute a registrace na místě do 7. 4. 2500,- Kč

Travelfest – veletrh cestovního ruchu Vstup na Travelfest je zdarma Pavilon Z 6. – 8. dubna 2017 10:00 – 18:00 Vstup na Travelfest je zdarma

Travelfest – veletrh cestovního ruchu 75 vystavovatelů Turistické oblasti a cíle, města, regiony, infocentra, organizace zřizované Jihočeským krajem, podnikatelské subjekty v CR a další společnosti http://www.travelfest.cz/veletrh/pro-navstevniky/vystavovatele

Travelfest – doprovodný program Malování na obličej (sobota) Hvězdářský koutek Fotokoutek Relaxační zóna Program pro děti Malování na obličej (sobota)

Travelfest – doprovodný program Vláček Čtvrtek, pátek: nám. Přemysla Otakara II – Výstaviště ČB 10:00, 13:00, 15:00 hod odjezdy z náměstí před hotelem Zvon Sobota: hlavní brána – pavilon Z

Veletrh a konference cestovního ruchu 6. – 8. dubna 2017 Výstaviště České Budějovice, Pavilon Z www.travelfest.cz