Strategie 2017 - Highlights OTÁZKY TEZE Strategie 2017 - Highlights.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora meziobecní spolupráce
Advertisements

Základy projektu - rozvoj NNO ŽP Regionální centrum ČSOP Pověřenou organizací je ZO ČSOP Kněžice, celkem 18 základních organizací v kraji Koordinační.
Zelené stezky Greenways
Řízení lidských zdrojů
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Problémy a řešení stranické struktury Kateřina Klasnová místopředsedkyně strany VV.
AGENDA 21. Cíle Agendy 21 Rehabilitace pozic ODS ve společnosti Přesvědčení voličské většiny o cílech, programu a osobnostech strany Volební úspěch a.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
VYJEDNÁNÍ NSRR A OPERAČNÍCH PROGRAMŮ Ing. Ivo MINAŘÍK Odbor regionálního rozvoje KrÚ JMK Hodonín,
3. Životní cyklus a procesy projektu
E VROPSKÁ ROZVOJOVÁ AGENTURA N A Č IHADLE 959/ P RAHA 6 CHCI ČERPAT EVROPSKÉ DOTACE I PO ROCE 2013 PhDr. Jan Hauser Evropská rozvojová agentura.
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
Volební výsledky roku 2010 a rezignace na volebního manažera Vít Bárta Ministr dopravy.
Vyjednání Národního strategického referenčního rámce a operačních programů na období 2007 – 2013 Jiří Čunek 1. místopředseda vlády a ministr pro místní.
Jak dotahovat věci do konce? Jak z ničeho udělat velkou věc? Co je nový marketing? Je důležitý sales? David Seibert.
!!!VYBERTE SI OTÁZKU!!! OBECNÉ HISTORIE VOLEB VOLEBNÍ SPOTY.
Příprava a realizace kroků k využití strukturálních fondů EU v období 2007 – 13 Jiří Čunek 1.místopředseda vlády a ministr pro místní rozvoj.
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení podnikatelského sektoru) Leden 2008 Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení.
Koncepce podpory místní Agendy 21 v ČR zpracování strategického dokumentu 2010.
Alena Gajdůšková - senátorka Talent marketingových komunikací.
MO JmK 2015 Plán aktivit Mediálního odboru Jihomoravského krajského sdružení Pirátské strany pro rok 2015 Ondřej Kotas, vedoucí MO JmK.
Závěrečná konference k projektu
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
MAS Lípa pro venkov z.s.. Složení členské základny v roce zástupců obcí 17 zemědělců 6 podnikatelských subjektů 4 podnikatelé v lesnictví 29 nestátních.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
2. Životní cyklus a procesy projektu
Krajské akční plány Základní východiska
2. setkání pracovní skupiny projektu MOS obcí v územním obvodu ORP Chomutov Místo: Chomutov Dne: , 13:00 hod. C ESTOVNÍ RUCH – PROJEKT MOS.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Informace ministra zdravotnictví o průběhu reforem psychiatrické péče (Center duševního zdraví) 28. Schůze Výboru pro zdravotnictví PS P ČR MZČR, Praha,
STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE VZDĚLÁVACÍ SOUSTAVY LIBERECKÉHO KRAJE (projekt KAP LK) ÚVODNÍ KONFERENCE.
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Přeštice.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Rady pro rozvoj lidských zdrojů - komunikace a koordinace Kamil Ubr, OŠMS Krajského úřadu kraje Vysočina.
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
Organizace soutěže „Regionální potravina“ Jana Brázdilová Seminář – Význam a propagace regionálních potravin 2010.
1 PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ Radim Chmelík.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
5 POTŘEBNÝCH SOUČÁSTÍ místní Agendy 21
ROP JV – informace o novém programovém období
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Podpora krajského akčního plánování
Piráti do Parlamentu Krajský plán pro rok 2017 Piráti na Vysočině
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Regionální stálá konference
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Piráti do Parlamentu Připoj se Piráti na Vysočině
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Seminář pro žadatele o finanční podporu 6. a
I. Dvořák Zahajovací setkání
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Projekt „Klimatická zeleň“ pro obnovu krajiny
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
Transkript prezentace:

Strategie 2017 - Highlights OTÁZKY TEZE Strategie 2017 - Highlights

Cíl: Úspěch samostatné kandidátky do voleb 2017 ve všech krajích nad 5% Klíčové podmínky: Plné kvalitní kandidátky Viditelnost - atraktivní sdělení formou i obsahem Znalost elektorátu - potřeby voličů, jazyk komunikace témat, vnímání Program 2017 a klíčová témata Funkční organizační síť Navázaná opravdová spojenectví celorepublikově i regionálně Každý člen i krajské sdružení vidí cíl a ví co má pro úspěch dělat

Rámcový harmonogram priorit 2017 1/3 https://redmine.pirati.cz/versions/5 Do vánoc Jednat s potenciálními partnery Dodělat věci, bez kterých to nepůjde vybudovat krajskou síť koordinátorů, technický systém na dobrovolníky, systém na fungující proplácení Po vánocích Po volbách

Rámcový harmonogram priorit 2017 2/3 Po vánocích Operativa Schválení rozpočtu 2017 Oživení krajů Krajští koordinátoři Podpora zvolených krajských zástupců - dedikování příspěvku v rozpočtu krajů - administrativní aparát Volební program 2017 Práce na volebním programu věcná Práce na volebním programu prezentační (copywriting, jednotící myšlenka, formy prezentace) „Stínová vláda“ – nový systém garantů Obsazení a naplnění agendy stínové vlády, schválení Komunikace s resorty Prezentace výstupů „stínové vlády, pravidelná agenda

Rámcový harmonogram priorit 2017 3/3 Po vánocích Kandidátky Volba celostátního leadera Lídři v jednotlivých krajích Komunikace s ostatními stranami a oblastními sdruženími Osobnosti na kandidátku Kampaň Sociologický průzkum - cílovky, awereness, témata - zadání, výberko, realizace Rozpočet kampaně Volební manažer kampaně - záměr, výběrové řízení, zapojení Vytvoření strategie kampaně - mediaplán a mediamix (online) Eventy a field management kampaně Po volbách Rezignace RP Realizace strategie a vyjednávání

Ivan Bartoš Česká pirátská strana ivan.bartos@pirati.cz