Máme rádi Pardubice Pohlednice z Pardubic

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Gymnázium Jírovcova, České Budějovice 30. dubna 2010.
Advertisements

Portál krizového řízení pro Jihomoravský kraj
IKT PHP PHP Tvorba formuláře - 10 Mgr. Josef Nožička
ČLOVĚK A JEHO SVĚT ORIENTACE V ČASE Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Přehled softwaru pro intrastat a změny pro rok 2012
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO KRAJE místo konání:KULK Liberec datum konání:
Jak vytvořit složku. Menu Pokud chceme vytvořit složku, máme 2 způsoby. První způsob : Druhý způsob : Krok 1 Krok 2 Krok 3.
Český jazyk 3.třída Ostrov pokladů-Jiří Žáček- práce s textem
Počítačová grafika - úvod
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
VY_32_INOVACE_10_Sčítání a odčítání do 10 (SADA ČÍSLO 5)
Google formuláře.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
T-MAPY spol. s r.o. MetIS & Metadata 1 Česká metadata z pohledu fy T-MAPY.
VY_32_INOVACE_18_Porovnávání čísel do 100 (SADA ČÍSLO 5)
VY_32_INOVACE_19_Geometrické tvary (SADA ČÍSLO 5)
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mandys Jiří. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Projekt eTwinning 2011/2012 ZŠ J. A. Komenského Louny - Česká republika ZŠ Vajanského Lučenec - Slovenská republika.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
ANOTACEPrezentace obsahuje informace o elektronické komunikaci, využití u. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci si vytvoří ovou.
VY_32_INOVACE_11_Porovnávání čísel do 10 (SADA ČÍSLO 5)
Sociální síť Lenka Kmeťová, Tomáš Iša.  Zaměstnanec  Vztah  Skupina  Soubor  Nástěnka  Událost  Zpráva.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_385_Odeslání u AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Úvod Proč studovat informatiku?
Práce se šablonami v MS Word 2007
Následující dva snímky představují formulář, připravený na to, abyste si mohli sami vyzkoušet vytvořit nové, vlastní příklady spolu s jejich řešením. Tento.
uložené procedury (stored procedures) triggery, sekvence, pohledy, funkce, parametrické dotazy (prepared statements) komplexní agregace a SQL dotazy jiné.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Jméno autora Zdeňka Sudová název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ číslo šablony III/2 Inovace.
VY_32_INOVACE_ 13_porovnávání čísel do 20 (SADA ČÍSLO 5)
INFORMATIKA 9. ročník.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Úvod Proč studovat informatiku?
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník Ročník: Internetová stránka.
KOF / FI. Kontakt  Lukáš Feřt   Kancelář: kl410  Domovské sránky: home.zcu.cz/~lferthome.zcu.cz/~lfert.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 1. Ročník - hodiny Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
Adobe Photoshop Drozdová Adriana Bitmapový grafický editor Používá se především na úpravy fotek, ale i na vytváření vzhledů webů apod. Nutná licence První.
Tvorba internetových stánek V programu Microsoft FrontPage Petr Neterda
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Elektronická pošta, zkráceně (zkráceně také mail) je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační systémy.
Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto.
Tvorba knížky s tradičními hrami zapojených zemí v AJ a mateřském jazyce + každá hra bude mít karikaturu (na škole bude vyhlášena soutěž Výměna zkušeností.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_16_F9_Hanak AUTOR: Ing. Roman Hanák TÉMA: Světelné jevy Základní škola Libina, příspěvková.
Máme rádi Pardubice Pardubice s Panem Perníčkem ZŠ Staňkova 128, Pardubice Kateřina Stopiaková a Michaela Novotná, 8.A.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblastVzdělávání v informačních a komunikačních technologiích.
Vzdělávací materiál Mgr. Kristýna Dvořáková. Co může být ? Pracovní list pro žáka Prezentace DUM Didaktická pomůcka Příprava na hodinu Písemná práce Osmisměrka.
Psaní pohlednice VY_32_INOVACE_1B_17
-Jistě velmi oblíbený prostředek ke sdělování informací kamarádům BEZPLATNĚ. -Většina mladých lidí již viber v telefonu stažený mají, ale pro ty co ne…..:D.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Základní informace o registraci
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
VY_12_INOVACE_Rů_I_11 Popis uměleckého díla
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Název školy : ZŠ Pardubice - Spořilov
Tvorba webových stránek na google – Sites (10.)
Zoner Photo Studio 16 Popis programu. Zoner Photo Studio 16 Popis programu.
Transkript prezentace:

Máme rádi Pardubice Pohlednice z Pardubic ZŠ Staňkova 128, Pardubice Kristýna Červenková, 8.A

Vytvoř si svou pohlednici Každý, kdo navštíví Pardubice by si mohl na webu vytvořit ve speciální aplikaci, kde se budou nabízet fotografie všech míst v Pardubicích, svou vlastní pohlednici, kterou by mohl mailem odeslat kamarádům Každý by mohl v Informačním centru nebo na různých zajímavých místech získat samolepky s místy v Pardubicích a prázdnou pohlednici, kterou by sám před odesláním vyzdobil.

Každý posílá pohled jen s těmi místy, která doopravdy viděl. Výhody: Každý posílá pohled jen s těmi místy, která doopravdy viděl. Vytvoří si obrázek podle vlastního vkusu. Může tvořit postupně, jak navštěvuje různá místa.