NUTRILITE™ Iron Folic Plus

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidské zdraví a potrava - pokračování
Advertisements

VÝŽIVA – základní složky potravy
Oběhová soustava Adam Klimeš.
živiny z přírodních zdrojů
NUTRILITE doplňky stravy pro každý den Mgr. Pavlína Zdeňková Kroužková
Látkové složení lidského těla- prvky
Tělní tekutiny Krev Text: Reprodukce nálevníků.
SPRÁVNÁ VÝŽIVA PROJEKT „ZDRAVĚ JÍST, ZDRAVĚ ŽÍT“.
VY_32_INOVACE_VkZ Základní složky potravy
Organické a anorganické sloučeniny lidského těla
O výrobcích.
F e r r i t i n. Každý, ať už vrcholový či výkonnostní sportovec, by si měl nechat pravidelně ročně (u vrcholového sportovce samozřejmě častěji) nechat.
“Vhodné moderní jídlo”
Bílkoviny Mgr. Lenka Fasorová.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Výživa a potraviny Voda a nápoje Obrázek:
Zdravá výživa II Dagmar Šťastná.
PaedDr.Pavla Kelnarová ZŠ Valašská Bystřice
Automatické předvádění Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
Heterocykly.
Stopové prvky Olivia Stamates.
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
HOBITI.
„EU peníze středním školám“
VITAMÍNY A MINERÁLY.
16.1 Jaké živiny jsou obsaženy ve stravě?
rozvod živin, kyslíku, odvod CO2 a odpadů metabolismu
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
METABOLISMUS = chemické látkové přeměny v těle
Předmět: Potraviny a výživa Ročník: první
Co víme o lidském těle? Předmět: Předmět: Přírodopis Ročník: Ročník: devátý Klíčová slova: Klíčová slova: kost, sval, krev, hormon, vitamin Autor: Autor:
Tělní tekutiny a krev Školení trenérů licence A Fakulta tělesné kultury UP Olomouc Biomedicínské předměty Doc. MUDr. Pavel Stejskal, CSc.
VITAMÍNY Jiří Folbrecht.
Anémie Hejmalová Michaela.
Oběhová soustava a krev
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_283 Ročník: 2.
Příjemce podpory – škola: Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Stránská Alena NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_Př - výživa a zdraví TEMA:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Vitamíny Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Název školyZŠ Elementária s.r.o Adresa školyJesenická 11, Plzeň Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Číslo DUMu VY_32_INOVACE_ Předmět Přírodopis.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV.13O4.1K.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Přídatné živiny Vypracoval: Lukáš Karlík.
Mikroživiny jsou vedle makroživin (sacharidy, tuky, bílkoviny) nezbytnou částí našeho jídelníčku. minerály Mikroživiny jsou tvořeny vitamíny. Tyto látky.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
VY_52_INOVACE_12_01_ oběhová soustava
Chemické složení živých organismů
Autor: Bc. Renáta Bojarská Datum: Název: VY_32_INOVACE_10_PŘÍRODOPIS
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
OBĚHOVÁ SOUSTAVA.
Potrava člověka Úkol: Na obrázku jsou některé zdroje živin, rozděl je na zdroje cukrů, tuků a bílkovin.
Organické látky.
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_06_krev
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Oběhová soustava Červené krvinky.
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
Buňka  organismy Látkové složení.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
DUM / VYDMUCHOV / POLIAČÍKOVÁ/ JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE/ 027
= přeměna látek a energií
Víte, jaké bohatství se skrývá v jednom litru piva?
Červené krvinky - erytrocyty
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Transkript prezentace:

NUTRILITE™ Iron Folic Plus

Vlastnosti Jedna tableta obsahuje 150 µg kyseliny listové a 10 mg železa Obsahuje dvě nejlépe snášené organické formy železa v potravinách Snadno se polyká Vhodné pro diabetiky (nízký obsah kalorií) Neobsahuje lepek ani laktózu Bez přidaných umělých sladidel, barviv, ochucovadel a konzervačních látek NUTRILITE™ Iron Folic Plus

Doporučené dávkování Pro doplnění denního příjmu železa a kyseliny listové - užívejte jednu tabletu denně Těhotné a kojící ženy - užívejte dvě tablety denně NUTRILITE™ Iron Folic Plus

Výhody Obsahuje dvě nejlépe snášené organické formy železa v potravinách Obsahuje kyselinu listovou, která hraje rozhodující roli ve vývoji plodu v raných fázích těhotenství Kyselina listová pomáhá čelit únavě a vyčerpání Obsahuje exkluzivní NUTRILITE™ Špenátový koncentrát NUTRILITE™ Iron Folic Plus

Železo Esenciální stopový minerál Je součástí mnoha systémů přenášejících v těle kyslík a elektrony V krvi se nachází ve velkém množství Nejvíc železa se nachází v hemoglobinu Je důležité pro vytváření části myoglobinu ve svalových buňkách NUTRILITE™ Iron Folic Plus

Funkce železa NUTRILITE™ Iron Folic Plus Obsahuje dvě nejlépe snášené organické formy železa v potravinách: fumaran železnatý a glukonan železnatý Nezbytné pro správné fungování hemoglobinu, což je bílkovina červených krvinek, která přenáší kyslík z plic do všech tkání Je důležité pro vytváření části myoglobinu ve svalových buňkách NUTRILITE™ Iron Folic Plus

Cíloví zákazníci Těhotné nebo kojící ženy Ženy v reprodukčním věku Starší lidé a dospívající dívky Sportovci a aktivní lidé Lidé, kteří nejedí dostatek masa, celozrnných potravin, luštěnin a zeleniny NUTRILITE™ Iron Folic Plus

Kyselina listová a její funkce Vitamin B9 Vitamin B9 se podílí na mnoha tělesných funkcích, včetně buněčného dělení v nervovém systému, krvi a tkáních NUTRILITE™ Iron Folic Plus