O prázdninách se můžete dostat do nepříjemných situací.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení motorových vozidel
Advertisements

NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Číslo v digitálním archivu školy
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
Přejeme si krásné prázdniny…..  Všichni se na ně těšíme.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Dopravní výchova TÉMA:
Honza a Světlana Ahoj děti, jmenuji se dráček HASÍK.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Cesta do školy a z ačátek školního roku Karel Loprais zmocněnec ministra dopravy.
Základní škola a Mateřská škola Vraclav, okres Ústí nad Orlicí Vraclav 52, e:mail: Tel.: www: zsvraclav.cz Č íslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Jak se přesazuje strom Kateřina Hrnčířová, Naše zahrada.
Mám dost 3.tisíciletí, protože: 1 ) Ptám se svých kolegů vedle u stolu em, zda mají chuť jít na pivo a oni odpoví em‚ O.K. Dej mi ještě.
Mám dost 3.tisíciletí, protože:. 1) Se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnou troubu…
DARUJ SVOJE VAJIČKO… Co to je????
Jsme rozdílní II. Petr Machala. Nikdo z nás si nemohl vybrat, kdy, kde a komu se narodí. DISKRIMINACE.
Podstatná jména - opakování Zpracovala: Mgr. Martina Kadlčková Září 2012 Výukový materiál je určen pro žáky 6. ročníku. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
V životě lidí mohou nastat neočekávané situace
Prevence dětských úrazů
Mimořádné události – co dělat!
Les Les je domovem lesních zvířat. V lese také rostou rostliny, které člověku slouží k užitku. Jistě je skoro všechny znáte.
Testování na zvířatech
Chování ve městě Člověk a jeho zdraví Šablona: ICT PRV ČAJZ Chování ve městě Anotace: bezpečné chování v lese, přechod pro chodce, injekční stříkačky.
Kateřina Hrnčířová, Naše zahrada.  Volte k přesazení správnou dobu  Připravte půdu  Ošetřete kořeny Naše zahrada 2.
venkovská, městská, chráněná krajinná oblast
Známka:«grade» Pøedmìt: Prvouka Datum: «date» Bezpečné prázdniny.
Osmák degu.
Exhibicionismus Jedná se o
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: III/2 Název: Inovace.
Chování v lese Člověk a jeho zdraví. Chování v lese Člověk a jeho zdraví.
Cizí člověk Člověk a jeho zdraví Šablona: ICT PRV ČAJZ Cizí člověk Anotace: bezpečné chování, vyhodnocení a zvládání rizikových situací Autor:
Popis Předmět: Informatika Ročník: 4. ZŠ praktické
Stále se zvyšující provoz na pozemních komunikacích sebou přináší vyšší rizika vzniku dopravních nehod a jejich následků. Jedním z období, které se projevuje.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Jak jsem správně? Jana málková 2. Jana Málková 3. jana Málková 4. jana málková.
Virus Objevil se nový virus známý pod jménem „Práce“. Když dostaneš „Práci od některého z kolegů, nadřízeného anebo em, v žádném případě se ji nedotýkej!
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
ŘÍZENÍ PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH Řízení provozu na pozemních komunikacích Provoz na pozemních komunikacích se řídí: - světelnými, případně i.
N EBEZPEČNÉ SITUACE Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_12_INOVACE_ ČLOVĚK A JEHO SVĚT NA I. STUPNI ZV-LMP (ČaS/I) Téma: Volně žijící zvířata I. – savci (srnec.
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ VI JAK SE ZACHOVAT V PŘÍPADĚ NÁLEZU PODEZŘELÉHO ZAVAZADLA NEBO OBDRŽENÍ PODEZŘELÉ ZÁSILKY OZNÁMENÍ O ULOŽENÍ BOMBY.
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
ZÁKLADNÍ POJMY II. Obec -zastavěné území -počátek a konec je na pozemní komunikaci označen příslušnými dopravními značkami -na účelových komunikacích.
Kyberšikana – co s tím?. Zamyslete se, co všechno se o vás může někdo cizí dozvědět z internetu?  Jméno?  Věk?  ?  Telefonní číslo?  Adresu.
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ IX 1.POMOC Resuscitace Nepřímá masáž srdce Umělé dýchání Šok Záchrana tonoucího.
Člověk a zdraví Bc.Kateřina Cuperová. - je jakékoliv pohlavní dotýkání, styk či vykořisťování kýmkoliv.
INTERNET Pro 5. ročník.
Čím chci být,až vyrostu ROZÁLIE MURÁŇOVÁ.
Autor: Mgr. Radana Marelová
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Elektrické spotřebiče
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Jak správně telefonovat
Letní prázdniny lepší než 2009 ?
VY_32_INOVACE_17_21_nebezpečí v letním lese
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Pravěk uč. 21.
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_18_8. ročník_Drogy
Ochrana člověka při ohrožení zdraví a života:
Anotace Objasnit žákům, co je mimořádná událost a jak funguje integrovaný záchranný systém. Vysvětlit, co je evakuace, jak se při jejím vyhlášení chovat.
PŘEVOD WINFAS – WINFAS ZE STARÉHO DO NOVÉHO ROKU
PRVOUKA Pracovní činnosti člověka -povolání
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_17_ lesní zvířata
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ X
3.TISÍCILETÍ.
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
Transkript prezentace:

O prázdninách se můžete dostat do nepříjemných situací. Prázdniny O prázdninách se můžete dostat do nepříjemných situací. Rady na prázdniny: V lese Noste pevnou obuv a oděv. Když se ztratíte, zůstaňte tam kde jste. Nerozdělávejte oheň. Sbírejte lesní plody a houby, které znáte.

Prázdniny Ve městě Když se ztratíte, zůstaňte tam, kde se zrovna nacházíte, požádejte o pomoc dospělého, nejlépe policistu nebo zajděte do nejbližšího obchodu. Přecházejte vozovku jen po vyznačeném přechodu pro chodce. V parku se nedotýkejte ostrých předmětů – injekčních stříkaček.

Prázdniny Cizí člověk Buďte ostražití vůči cizím lidem. Nesdělujte své jméno, adresu ani telefonní číslo. Nechoďte s nimi na žádná opuštěná místa. Nepřibližujte se k jejich automobilu. Zavolejte ihned rodičům.

Prázdniny Cizí zvířata Nikdy nesahejte na cizí zvířata. Při kontaktu s cizím psem nedělejte prudké pohyby a nedívejte se mu do očí. Pokud pes utočí, zastavte se, neutíkejte a natočte se k němu bokem aby vám nemohl skočit na hrudník. Pokud vás pokousal vyhledejte lékaře a zjistěte komu pes patří.

Zdroje http://cs.wikipedia.org/wiki/Selsk%C3%BD_les http://www.seznamznacek.cz/tag/obchodni-centrum/ http://www.bluedots.cz/cs/catalogue/7-reklamni-sladkosti/ http://rafikahafik.blog.cz/1103/9