pod dohledem statných instruktorů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„Dílna techniky ve světě dětí“ MŠ U Sýpky a odloučená pracoviště MŠ Jerlochovice a MŠ Děrné.
Advertisements

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
IX. Krajská konference k primární prevenci rizikového chování Prima třída PRIMA Gymnázium Ladislava Jaroše Holešov Mgr. Zdeněk Hrnčiřík.
Příběh Jiřího Pitína obrazem a textem zpracovali žáci ZŠ Brigádníků z Prahy 10: Petra Tůmová, Aglaja Logosová, Simona Baranová, Jan Vrána, Martin Šesták.
Chcete se něco dozvědět o naší škole? Potom …VstupteVstupte.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991 Autor: Mgr. Jaroslava Stejskalová Název materiálu: VY_32_INOVACE_46_Člověk a společnost.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_4_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_SILÁK BIVOJ Název: SILÁK BIVOJ.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc. Lucie Chojnová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_Význam a funkce rodiny TÉMA SADY: Občanská výchova.
Motivační seminář projektu Motivační seminář projektu „Motivace žáků ke studiu technických předmětů“
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Analytické myšlení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
TVORBA JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ ZÁVĚREČNÉ ZKOUŠKY V OBORECH VZDĚLÁNÍ KATEGORIE E Romana Jezberová konference IPn NZZ Praha březen 2012.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
N Základní škola, Hrádek 203 Projekt: CZ.1.07/1.400/ VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_10_9. ročník_Chřipka – léčba onemocnění a možnosti prevence Autor:
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a.
DUM I. / 1. Brno Bc. Zdeněk Klíma. Brno Vyberte správnou možnost Brno je menší/větší než Praha Brno má více/méně obyvatel než Praha Brno se nachází na.
Jsou venkovské školy horší než městské?
Individuálně, ale společně a jinak
Setkání zástupců 1. ročníků
Monitoring, audit a kontrola
 Školská legislativa J. Šťáva katedra pedagogiky
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Státní maturita Jindřich Kitzberger.
Slovní úlohy o společné práci
Období života člověka. Období života člověka Etapy lidského života Člověk se během života mění – roste do výšky, tloustne, učí se chodit a mluvit,
AUTOR: Jiřina Dáňová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Druhy vět - tázací
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_09 sociální role
ZOOKURZ Sexta 2016/17.
VY_32_INOVACE_Lul_II_09 Malá pevnost- Vnitřní pracovní komanda
Schůzka fakultních cvičných učitelů a metodiků praxe Katedra primární pedagogiky PdF MU (Galerie RUV)
El Monasterio construido encima de un volcán
VY_52_INOVACE_25_01_soustava kožní - hygiena
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_20_20_zdravý životní styl.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
Materiál je určen pro žáky od 3.třídy.
Jirka Pospíšil, KC NADĚJE Bučovice,
Reflexe učitele Aneb nejlevnější inovační program šitý na míru.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_16_FUNKCNI_STYLY Název materiálu:
Anglický tábor v Milevsku
Slovní úlohy o společné práci stejný čas
SLOVNÍ ÚLOHY O SPOLEČNÉ PRÁCI
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
MÁ NĚKOLIK moderních ODBORNÝCH UČEBEN NAŠE ŠKOLA MÁ NĚKOLIK moderních ODBORNÝCH UČEBEN.
VYBER SPRÁVNÉ PŘÍSLOVÍ
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Ing. Jitka Michálková
Talentcentrum – rozvíjíme talentované žáky SŠ a ZŠ společně
Slovní úlohy o společné práci
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2018 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz
ČAS NA ZEMI.
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
Noc ve škole – Zúčastněte se.
PŘEDZÁVODNÍ OBDOBÍ KATEGORIE ML. DOROST, ST. DOROST A JUNIOŘI
Metoda VTI Intenzivní forma pomoci v domácím prostředí rodiny, přímo tam, kde problém vzniká (80.léta 20. stol. v Holandsku) Rodiny, které mají obtíže.
Rovnice HRA.
Slovní úlohy řešené rovnicemi nebo soustavami rovnic
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
VY_52_INOVACE_19_01_trávicí soustava
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
SK Benešov U8 – kompenzační cvičení, protahovací cviky
Pobyt v přírodě – 3.třída Den první.
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Dělitelnost přirozených čísel
Transkript prezentace:

pod dohledem statných instruktorů aneb několik dnů bez rodičů pod dohledem statných instruktorů

zachranus horaliensis neboli Odjezd Dne 12. 9. léta páně 2016 odjeli žáci 6. A, B pod dozorem statných instruktorů do velehor beskydských, kde v horské vesnici Bílá trávili dva a půl dne plné venkovních aktivit. Dva a půl dne v plné polní s nasazením všech sil. Tyto bojovníky po dvou dnech nahradili jejich kamarádi ze tříd 6. C, D. Hmmm, stále netuší, co je čeká… Prima… Beskydský endemit, zachranus horaliensis neboli Jaryn z Beskyd.

Proč pořádáme adaptační kurz Hlavním cílem adaptačních kurzů je poodhalení vztahů v kolektivu třídy a vybudování kladného vztahu mezi třídním učitelem a jeho žáky. Dalším cílem je předcházet negativním situacím vznikajících v kolektivech. Základem je komunikace, kde pomocí simulačních her jsme naše svěřence vystavovali různým zkouškám trpělivosti, odvahy a hlavně spolupráce v týmu.

Posezení u ohně, hra na kytary Aktivity v terénu Rafting Lanovka Posezení u ohně, hra na kytary a vyprávění příběhů Messnerovy vrcholy Ponorka Molekuly Lukostřelba

Pod dozorem statných instruktorů Celý adaptační kurz byl vedený v duchu týmové spolupráce. Hry v přírody, rozdělávání ohně, poskytování první pomoci, ranní rozcvička atd.

Návštěva místní obůrky Návštěva malé obory v Bílé se setkala s velmi pozitivním ohlasem dětí a zároveň zkouškou nejen pro alergiky. Někteří odvážlivci se snažili navázat komunikaci s muflonem.

Co vše, jsme za ty dva dny prožili se nedá popsat, ale každopádně všem patří velké poděkování a zase někdy na Bílé ahoooj!!!