Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Advertisements

Česká republika KRAJE Klikni na správný kraj.
Program konkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Strategie čerpání evropských fondů v období 2007 až 2013: Konkurenceschopná česká ekonomika Ing. Martin Tlapa, MBA náměstek ministra průmyslu a obchodu.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
GRANTOVÁ SCHÉMATA SROP KARLOVARSKÉHO KRAJE 2. kolo výzvy Seminář
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Ing. Zuzana Nováková Odbor Řídící orgán OP Ministerstvo zemědělství ČR.
Regionální inovační infrastruktura v ČR JUDr. Vladimír Gašpar, předseda představenstva ČARA 4. prosinec 2007, Praha – Inovace 2007.
O kolik přijdeme, pane Nečasi? Aktuální čerpání peněz z fondů EU Praha,
EU dotace v Plzeňském kraji malé obce do 500 obyvatel
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Olomouc, 2. září 2009.
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
Vladimír Ort Most, 28.března Možnosti čerpání - ESF projekty - škola jako žadatel, OPVK, globální granty ESF systémové.
Jindřichův Hradec Spolupráce mezi knihovnami v koncepcích a v realitě.
Regionální politika a regionální rozvoj 1. cvičení Mgr. Jaroslav Biolek.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
RUD – rozpočtové určení daní přílohy zákona č. 243/2000 Sb,
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Česká republika Naše vlast.
Název krajePodíl kraje v %Podíl obce v % Praha14,39,0 Jihočeský2,85,6 Jihomoravský5,713,5 Karlovarský4,25,1 Královéhradecký10,37,6 Liberecký11,59,3.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
Srovnání současného a budoucího programovacího období v ČR Ing. Jarmila Modrá Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR 8. listopadu 2006.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Mgr. et Mgr. Jan Bodnár Odbor evropských fondů Oddělení projektového řízení Integrovaný operační program, možnosti čerpání finančních zdrojů pro oblast.
Policie České republiky Kriminalita za rok 2013.
Možnosti financování životního prostředí z Evropských strukturálních fondů Zuzana Matoušková 3. ÚFŘP.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Aktuální stav dalšího vzdělávání a vize do budoucna Rekvalifikace a dílčí kvalifikace ; Monika Pokorná.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
1 Systémový rámec terciárního vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Individuální projekty národní Skupiny pro výzkum a vysoké školství.
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
IT ve škole 2499/21/7.1.4/2010 Kraje ČR VY_32_INOVACE_C03 Sada 1 Člověk a příroda ZŠ Pačejov.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Projekt KAP LK. Dohoda o partnerství Základní změny pro nové programové období 2014 – 2020 od podpory všeho ke koncentraci na priority od plošné podpory.
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Kraje ČR Číslo: EU DUM 6_03 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína Kociánová Projekt:
Aktuální vývoj pracovní úrazovosti
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
VY_52_INOVACE_40_Členění území ČR
GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST BUDOUCÍ VÝZVY.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Aktuální stav dalšího vzdělávání a vize do budoucna
VLASTIVĚDA vypracovala: Mgr
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
ROK 2011 Statistika nehodovosti na pozemních komunikacích České republiky Připravil: pplk. Petr Sobotka PRAHA 12. ledna 2012.
oddělení absorpční kapacity Odboru strategického rozvoje kraje
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
Příprava operačních programů
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Program švýcarsko-české spolupráce Zlín
Česká republika územní členění.
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Krajské ředitelství policie hl. m
Vyjmenuj kraje ČR VY_32_INOVACE_01
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
ČERPÁNÍ DOTAČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z OPERAČNÍCH PROGRAMŮ V ÚSTECKÉM KRAJI
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Vyjmenuj tři kraje ČR podle velikosti VY_32_INOVACE_03
Místní akční plány vzdělávání Martin Plucha, sekretariát RSK JK
ODBOR AZYLOVÉ A MIGRAČNÍ POLITIKY
Transkript prezentace:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Bc. Hana Podubecká, MBA ředitelka odboru řízení OP VK

Výzvy IPo Počet vyhlášených výzev: 27 Celkem ve výzvách k dispozici: 23,6 mld. Kč Předloženo přes 6 770 projektů s žádostí o více jak 60 mld. Kč V realizaci přes 4 060 projektů za více jak 13,5 mld. Kč. projekty v rámci Počátečního vzdělávání: 3 460 projektů v realizaci, v celkovém objemu více jak 6,2 mld. Kč projekty v rámci Terciárního vzdělávání výzkumu a vývoje: 609 projektů v realizaci, v celkovém objemu více jak 7,3 mld. Kč

Výzvy IPn Počet vyhlášených výzev: 6 Celkem ve výzvách k dispozici: 14,1 mld. Kč Předloženo 33 projektů s žádostí o více jak 4,5 mld. Kč V realizaci 26 projektů za více jak 3,4 mld. Kč. projekty v rámci Dalšího vzdělávání: 1 projekt v realizaci, v celkovém objemu 300 mil. Kč projekty v rámci Systémový rámec celoživotního učení (cíl Konvergence, cíl Regionální konkurenceschopnost a zaměstnanost): 25 projektů v realizaci, v celkovém objemu více jak 3,1 mld. Kč

Výzvy MŠMT v roce 2011 Oblast podpory Vyhlášení výzvy Ukončení výzvy 1.2 leden březen 1.5 červen dle ŘO 2.1 duben listopad 2.2 2.3 červenec květen 2.4 3.1 říjen srpen 3.2 4.1

Výzvy GP Počet vyhlášených výzev: 216 Celkem ve výzvách k dispozici: 13 507 717 937, 66 Kč Předloženo přes 9336 projektů s žádostí o více jak 42 mld. Kč V realizaci přes 1469 projektů za více jak 5,5 mld. Kč. projekty v rámci Počátečního vzdělávání: 1 176 projektů v realizaci, v celkovém objemu více jak 4,4 mld. Kč projekty v rámci Dalšího vzdělávání: 293 projektů v realizaci, v celkovém objemu více jak 1,1 mld. Kč.

Výzvy krajů v roce 2011 Kraj 1.1 1.2 1.3 3.2 Královéhradecký duben červen Liberecký Olomoucký květen Pardubický Vysočina červenec Zlínský Moravskoslezský duben, květen - Plzeňský únor, květen Středočeský září Ústecký únor, duben Karlovarský Jihočeský Jihomoravský březen, květen

Zbývající alokace (mil. CZK) Zbývající alokace k 30. 9. 2011 Oblast podpory Zbývající alokace (mil. CZK) 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. 1.5. 2.1. 214 2.2. 9 2.3. 374 2.4. 63 3.1. 62 3.2. 575 4.1. Celkem 1 297 Přepočteno aktuálním kurzem za září 2011: 24,098 CZK/EUR. 2.3. Pozor tady je v plánu výzva za 500 mil. (platy VaVpI). Zdůvodnit (realokace z jiných op). 3.1. Pozor tady je v plánu výzev 800 mil. na výzvu MPSV. Zdůvodnit! 3.2. Z toho 300 mil. Kč na navýšení globálních grantů.

Kontakty a další informace E-mail: opvzdelavani@msmt.cz webové stránky: www.msmt.cz, odkaz Strukturální fondy EU

K akci EU peníze školám (oblast podpory 1.4) E-mail: esf@msmt.cz call linka 800 228 222 Webové stránky: www.eupenizeskolam.cz Regionální centra NIDV a ČŠI K akci EU peníze středním školám (oblast podpory 1.5)

Děkuji za pozornost! Bc. Hana Podubecká, MBA. ředitelka ŘO OP VK