SOCIÁLNÍ SÍTĚ A ŠKOLA.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr. Alena Miklíčková. * Obrázky určené k popisu a srovnání * Soubor otázek k diskusi na dané téma * Jednotlivé otázky s ukázkami slovní zásoby * Zadání.
Advertisements

NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_ Jazyk anglický TEMA: Human body ČÍSLO PROJEKTU:
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Podnikání.
VÝPOČET ČISTÉ MZDY VY_32_INOVACE_12_1_5 VÝPOČET ČISTÉ MZDY Autor: Ing. Jana Rauscherová Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace Gymnázium a Střední.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Veřejné rejstříky - Obchodní rejstřík.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
1 Standardy kvality ve službách sociální prevence Mgr. Petr Hanuš
Anotace – Otázky Anotace - Pracovní list k procvičení tvoření otázek pomocí tázacích zájmen, překlad vět Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština,
Praxe Portsmouth Výběrové řízení  Přihlášky- průměry známek z předchozích ročníků, známky z angličtiny, absence, motivace k přihlášení se na stáž.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Jídlo(Food, Meals) B1 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastAngličtina: ústní zkouška Datum vytvoření
AnotacePracovní list k procvičení znalostí o jednoduchých strojích AutorDagmar Kaisrová JazykČeština Očekávaný výstup Plynulé čtení s porozuměním.Výchova.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_32_INOVACE_ ANGLICKÝ JAZYK NA II. STUPNI ZV-LMP (AJ)
Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Martina Durinová MAAVOR SLEZ SKO.
Anotace - Animals Anotace - Pracovní list k procvičení slovní zásoby Autor - Mgr. Martina Kolářová Jazyk - Čeština, angličtina Očekávaný výstup - Plynulé.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Společnost (Society) B1 Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Angličtina: Maturitní ústní zkouška Datum vytvoření.
Grafická úprava prezentace
Video z mého města Mgr. Pavlína Hrabětová.
Rodina (Family) B1 Tematická oblast
Reliéf podle Arcimbolda
Anotace – Dny v týdnu Anotace Autor Čeština, angličtina Jazyk
zpracovaný v rámci projektu
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991
Pracovní list k procvičení znalostí o jednoduchých strojích Autor
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Domácí zvířata VY_52_INOVACE_28
Pracovní porada Pracovní list.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
ZEMĚPIS - SVĚT Severní Amerika
Dělení mnohočlenů mnohočlenem
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_19_AJ4
Pracovní porada Pracovní list.
METODICKÉ LISTY výstup projektu Vzdělávací středisko pro další vzdělávání pedagogických pracovníků v Sokolově reg. č. projektu: CZ.1.07/1.3.11/
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_ 123.ANJ.34 Prague.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Vlastivěda, Francie a Velká Británie Autor: Mgr. Marta.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Interesting places - word formation, use of English
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Uvedení CLILu na školách První kroky
Název vzdělávacího materiálu
ENGLISH SPEAKING COUNTRIES
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_41AJ_4tr_SLOVICKA14.
Název vzdělávacího materiálu
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_32AJ_5tr_SLOVICKA9.
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
LIFE IN THE COUNTRY X LIFE IN THE CITY.
Digitální učební materiál
FEIDIÁS SOCHAŘSké osobnosti KLASICKÉ OBDOBÍ
Datum:   Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organ.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Informační a komunikační technologie
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Název projektu | Název společnosti | Jméno prezentujícího
VY_32_INOVACE_Z Evropa Autor: Mgr
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
ZKOUŠKY CEMENTU teorie
VY_32_INOVACE_43 TO BE QUESTIONS.
ANOTACE NÁZEV: Druhy map AUTOR: Mgr. Marie Matoušová STRUČNÁ ANOTACE (OBSAH, DATUM PILOTÁŽE): Práce s textem VZDĚLÁVACÍ PŘEDMĚT (VE KTERÉM BYL MATERIÁL.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Karla Klíče Hostinné
ZPŮSOBOVÁ SLOVESA II. (Modal verbs II.)
Zdravá svačina VY_52_INOVACE_27
Datum:   Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Transkript prezentace:

SOCIÁLNÍ SÍTĚ A ŠKOLA

NÁMĚT AKTIVITY Použití v hodinách angličtiny Plánování výletu do anglicky mluvící země Hledání turisticky atraktivních míst pomocí Foursquare, Google Maps, popř. TripAdvisor Vyhledávání obrázků (Flickr, Google) Ke každému místu vytvoření tweetu a klíčových slov, vše v angličtině Učitel: dohlíží, pomáhá a radí

POPIS AKTIVITY Studenti rozděleni do skupin – závisí na jejich počtu Příklad: ve třídě 16 studentů angličtiny – 4 skupiny po 4, příslušná skupina přidělena losováním Každá skupina losuje ze 4 měst: Londýn, New York, Los Angeles, Sydney Každá skupina obdrží instrukce v angličtině – plán fiktivního výletu se řídí podle zadaných požadavků Skupina naplánuje výlet do vylosovaného města

INSTRUCTION You are planning to spend 5 days in (London, New York, Los Angeles, Sydney) with your schoolmates Find the following: an important landmark, an important monument, a museum, a popular street (or a boulevard), and a popular restaurant or café To find such places, use Foursquare In English tweet about every single place you want to visit and type as many hashtags as possible For each tweet find a picture (Tumblr, Flickr)

INSTRUKCE Plánuješ strávit 5 dní ve městě (Londýn, New York, Los Angeles, Sydney) se svými spolužáky Najděte následující: důležitou pamětihodnost, důležitý památník (nebo sochu), muzeum, slavnou ulici, a oblíbenou restauraci nebo kavárnu Použijte Foursquare – svou trasu zde zaneste a označte vámi vybraná místa O každém vybraném místě tweetněte a napište co nejvíc klíčových slov – vše v ENG Pro každý tweet najděte vhodný obrázek (Tumblr, Flickr)

PRAKTICKÝ PŘEHLED 8. – 9. třída Počítačová učebna Papír s instrukcemi Losy na skupinky a města 2x45 min Každá skupinka založí svůj účet Každá skupinka poté krátce představí svůj výlet Foursquare, Twitter, Flickr (Google Maps) Procvičování, rozšíření, vyhledávání slovní zásoby Nutnost porozumění anglicky psaným obsahům Získání znalosti o známých městech Získání znalosti fungování vybraných soc.sítí Nutnost kooperace, sociální interakce