speciality v Pekingu Olympijske hry 2008

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_ 5.ročník_ 10_Soustava rozmnožovací Autor : Ing.Hana Martínková, ZŠ a MŠ Hazlov Období vytvoření : leden 2012.
Advertisements

MINUTKY Z VEPŘOVÉHO MASA Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: vepřové maso, před příprava,
Průvodce pro dealery. Proč Robot Cook? Gastronomický trend tohoto typu stroje PŘÍBĚH.
PÁTEK Polévka Čínská hovězí 20,- Kč Polévka Zelňačka 25,- Kč.
Matějková Adéla Rybolov » Od udice na talíř pro malé rybáře «
Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Bc. Alena Machová.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Skloňování podstatných jmen rodu mužského Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jiří Hajn Název DUM: Směsi Název sady: Chemie – 8. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_Inovace_
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jiří Hajn Název DUM: Látky, tělesa, směsi Název sady: Chemie – 8. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
VY_52_INOVACE_02_Práce, výkon, energie Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Bc. Alena Machová.
Podnikatelský plán - čokoládovna Příklad zpracovaného projektu.
GHANSKÝ VÝVAR OD KOSTI (Mustafa) 24/01/15 | Recept | GhanaGhana
Zatoulaná klubíčka prostorové vztahy NA, POD, ZA, PŘED, VPRAVO, VLEVO.
Vyplnění a finalizace žádosti zjednodušeného projektu v IS KP14+ (Informační systém konečného příjemce) Výzva OPVVV 02_16_ , Kralice na Hané.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník - hotelnictví
Vedlejší jatečné produkty
Spolek Eywan 2010 , z.s. ve spolupráci se skautským oddílem Dakota – Severka pořádají I N D I Á N S K É O D P O L E D N E v SOBOTU 17. června 2017 na.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.2.Bal.24_Kratke_a_dlouhe_samohlasky.
ZÁMECKÁ NOC 15. června ,00 hod. – 02,00 hod.
Český jazyk – Slovní druhy
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
speciality v Pekingu Olympijske hry 2008
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
  AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
» Od udice na talíř pro malé rybáře «
BE soup 1 BE soup 2 Česnečka s bramborem Dýňový krém
SKUPINY BĚ/BJE, VĚ/VJE, PĚ
BE soup 1 Zeleninový vývar s písmenkami 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
AUTOR: Lenka Hrnčířová
se zeleninou a písmenky
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Školení ve standardu dokumentace
Algoritmizace - opakování
KUCHYŇ Ahoj, jmenuji se Adrianka a zvu vás k nám do kuchyně, která je maminčiným i tatínkovým královstvím. Tady mi uvaří pokaždé nějakou dobrotu. Jsou.
TRÁVICÍ SOUSTAVA I Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Lišejníky - Lichenes.
Jídelna – uspořádání linky/ úprava dle požadavku 8/4/2016
Literatura doby husitské
MLUVNICKÉ KATEGORIE PODSTATNÝCH JMEN
KRÁLIČÍ MASO Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: králičí, maso, tržní, části, charakteristika Autor:
Český svaz žen Štoky společně s místními hasiči a
POTRAVNÍ ŘĚTĚZCE VY_32_INOVACE_03
VY_32_INOVACE_16_Živočichové
František Hrubín NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha
9. Heterogenní a homogenní skupiny
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Ahoj Čau.
Cvičenie fonematického sluchu: sykavky
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
velikonočních perníčků
Název školy: Základní škola Městec Králové
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
VY_32_ INOVACE_ 06_ ČESKÝ JAZYK 3
Lišejníky - podvojné organizmy
Nákup v hypermarketu TESCO.
Rod podstatných jmen Mgr. Iveta Vališková
Mgr. Jitka Vlková VY_32_INOVACE_17_12_vyjmenovaná slova
Člověk a životní prostředí
VY_52_INOVACE_19_01_trávicí soustava
Autor: Mgr. Dana Bednářová Datum: Název: VY_32_INOVACE_08_ Český jazyk
ČESKÝ JAZYK 4. ROČ. Číslo DUM: VY_32_INOVACE_19
Pracovní desatero.
TORK AIR-FRESH.
Transkript prezentace:

speciality v Pekingu Olympijske hry 2008

Büffet

Obalovaná supí prsíčka Restovaní jemní červi Říční had

Neobalovaní hadi

Psí játra na špízu

Polévka ze psích plic

Polévka z koňských vnitřností

Restovaný blivajz Restovaní štíři Restovaní jemní červi Restované cikády

Restovaní štíři

Obalované ještěrky

Polévka ze psích mozečků

Kalamary a další blivajz

Štíři a restovaní kuchyňští švábi

Restovaní mořští koníci

Hadi a jemní červíci v různých omáčkách

Takže dobrou chuť! Všechny Vás zvu Ahoj v Pekingu