Vzdělávání členů OHK Jablonec

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Advertisements

„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
14. září Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Ministerstvo pro místní rozvoj Představení hlavních priorit květen – říjen 2009 Tisková konference
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP 4. dubna 2013.
Základní informace k aktuálnímu stavu finančních prostředků Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto SPL : „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Projekt „AutoAdapt“ Projekt „AutoAdapt“ (stručná informace) Ing. Antonín Šípek, ředitel sekretariátu.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
TechIN Propojení studia a praxe. Informace o projektu Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zahájení projektu: Ukončení.
PREZENTACE PRO ITP Ing. Miloslav ILEČEK, ITP pracoviště Jihlava , Velké Karlovice Institut Trhu Práce.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
Dotační projekty Vysokého Mýta
Vzdělávání členů OHK Jablonec EDUCA – vzdělávací centrum Jablonec nad Nisou PhDr. Eva Kořánová APERTA, s.r.o. Liberec Mgr. Věra Růžičková Subdodavatel:
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
Ing. Jan Šild, Mgr. Michal Bajer, HOPE-E.S., v.o.s.
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Informace z 1. ustavujícího zasedání Národní stálé konference
Transkript prezentace:

Vzdělávání členů OHK Jablonec EVALUAČNÍ SCHŮZE 25.6.2012 Vzdělávání členů OHK Jablonec Zvýšení adaptability zaměstnanců členských firem Okresní hospodářské komory v Jablonci nad Nisou a zaměstnanců partnera pracujících v odvětví cestovního ruchu reg.č. CZ.1.04/1.1.06/52.00098

Program Úvodní slovo, přivítání Ing. Oskar Mužíček Vyhodnocení jazykových kurzů Mgr. Kateřina Bartoňová Harmonogram kurzů na školní rok 2012/2013 - diskuse

Vyhodnocení realizovaných kurzů Období LEDEN – ČERVEN 2012 Vyhodnocení realizovaných kurzů Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.

Většina realizovaných kurzů byla vyhodnocena na předchozí evaluační schůzi 26.4.2012, zbývá zhodnotit kurzy jazykové. Jazykové kurzy byly zahájeny v lednu, budou probíhat do konce června 2012, poté budou přerušeny na letní prázdniny. Aktuálně probíhá 6 jazykových kurzů, nastoupilo 66 účastníků: Němčina pro začátečníky – 2 skupiny – Jablonec nad Nisou, Turnov Angličtina pro začátečníky - 2 skupiny – Jablonec nad Nisou, Turnov Angličtina pro pokročilé - 2 skupiny – Jablonec nad Nisou, Turnov Plánované znovuzahájení prezenční výuky od září 2012. Návrh na odložení znovuzahájení jazykových kurzů na říjen 2012 - bude konzultováno se všemi členy zapojenými do jazykových kurzů. Nové jazykové skupiny pro školní rok 2012/2013: Němčina pro pokročilé – 1 skupina – Ještěd (po schválení PZ 02) Angličtina pro začátečníky – 2 skupiny – Hotel Jičín, Ještěd Česká regionální gastronomie Česká tradiční gastronomie Místní produkce (využívání místních zdrojů) Nabídka a příležitosti turistických regionů Český ráj, Jizerské hory a Krkonoše Podnikatelské minimum Základy financí pro neekonomy Asertivní jednání a komunikace v obtížných situacích 2x Osobnostní typologie a jak ji využít pro týmovou práci MS Word 1.

Hodnocení programu Jazykové vzdělávání Všechny turnovské jazykové kurzy jsou hodnoceny velice kladně, a to ve všech sledovaných kritériích. Jablonecké jazykové kurzy jsou hodnoceny také poměrně dobře, zvláště pokud jde o lektorské obsazení, ovšem negativně je ze strany účastníků začátečnických kurzů vnímána nesourodost skupiny – různé vstupní znalosti účastníků i rozdílná schopnost se učit komplikují optimální nastavení tempa výuky. Detailní výsledky jsou shrnuty v evaluačních tabulkách – k nahlédnutí na Okresní hospodářské komoře v v Jablonci nad Nisou.

Plánovaný kalendář kurzů ZÁŘÍ 2012 – ČERVEN 2013 Plánovaný kalendář kurzů Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.

Aktuální stav harmonogramu kurzů 2012/2013 Ve spolupráci s dodavateli vzdělávacích služeb byl navržen předběžný harmonogram kurzů (k dispozici na OHK). Aktuální návrh bude nyní projednáván s členskými subjekty, upraven dle požadavků. Následně doladíme kalendář do finální podoby, obsahující přesné termíny, lektorské obsazení kurzů, předběžná místa konání (snaha využít všechny vhodné prostory členských subjektů k realizaci školení – větší pestrost). Konečný kalendář kurzů 2012/2013 + pokyny k registraci obdrží členské subjekty nejpozději do konce letních prázdnin. Zahájení výuky od října 2012.

Základní pravidla Kurzy potvrzujeme závazně dodavatelům, když je registrován dostatek zájemců, proto se po vypsání termínů bez zbytečných odkladů registrujte. Přednostní registrace subjektů, které mají místa v kurzech přidělena dle veřejné podpory, která je rozdělena v rámci PZ02 Pokud subjekt vyhrazené místo nevyužije, ohlásí toto v dostatečném předstihu koordinátorce, aby bylo možné oslovit náhradníky. Pokud nebudou žádní náhradní zájemci, bude s původním zájemcem individuálně projednáno řešení.

Kontaktní osoby: Děkujeme za pozornost. Ing Oskar Mužíček – ředitel OHK, projektový manažer muzicek@ohkjablonec.cz, tel.: 721 114 344 Mgr. Kateřina Bartoňová – projektová manažerka, specialistka vzdělávání bartonova@mostkevzdelani.eu, tel.: 724 953 448 Renata Richterová - koordinátorka akcí – informace o kurzech, registrace renata.richterova@atlas.cz, tel.: 724 953 452 UNIVERZÁLNÍ E-MAIL PROJEKTU: esf@ohkjablonec.cz Děkujeme za pozornost.