Čtení písmen А, а, М, м, Н, н, Э, э, Я, я

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor seznamuje žáky s pověstí o vzniku názvu vesnice.
Advertisements

Seřaď obrazce podle velikosti
Possessive´s Anglický jazyk VY_32_INOVACE_366, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání přivlastňovacího´s. Přiřazují.
Podmět a přísudek Český jazyk VY_32_INOVACE_ sada, ČJ
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místní pověstí o kostele Povýšení.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení se žánrem pověsti a jejím rozdělením.
Předložky s, z Český jazyk, 5. ročník VY_32_INOVACE_131, 7. sada, ČJ2
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACESoubor slouží k nácviku pozdravů v různých situacích. Druh.
Slovesný způsob Český jazyk, 5. ročník VY_32_INOVACE_134, 7. sada, ČJ2
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACESoubor slouží k nácviku slovní zásoby s vizuální oporou.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Slovesa – osoba, číslo, čas
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místním regionem, žák po zhlédnutí.
Pověsti z regionu – Zlatý písek
VY_32_INOVACE_407, 21. sada, Přírodověda
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s postupem při zpracování vápence.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Výklad – základní skladební dvojice, vyjádření podmětu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k výkladu vzorců pro výpočty obvodů daných.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Výklad pravidel při sestavování souřadnic bodů. Žák se.
ANOTACE Žáci podle obrázků cvičí danou slovní zásobu a jednoduché věty ( v předazbukovém období). V opakovací části přiřazují slova k obrázkům a foneticky.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ Projekt EU – OPVK, projekt číslo:CZ.1.07/1.4.00/ Anotace: cvičení čtení ze známých písmen,
VY_32_INOVACE_402, 21. sada, Přírodověda
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_3,čj.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného.
Předpony s-, z-, vz- Český jazyk, 5. ročník
Kružnice Matematika, 5. ročník VY_32_INOVACE_082, 5. sada, M ANOTACE
VY_32_INOVACE_257, 13. sada, Další cizí jazyk
ANOTACE Soubor slouží k výkladu a opakování učiva o Slunci. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žák dokáže vysvětlit pojmy Slunce, sluneční soustava,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s pověstí o vesnici Skalička.
Římské číslice 1 – 20 Matematika , 5. ročník
Druhy čar VY_32_INOVACE_382, 20.sada, M2 Matematika ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místním regionem, s pověstí.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
PREPOSITIONS OF TIME IN, AT, ON Anglický jazyk VY_32_INOVACE_033 – 2
Násobilka 7 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k opakování slovní zásoby podle obrázků v.
ANOTACESoubor slouží k výkladu a nácviku slovní zásoby na téma časové údaje. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupyŽáci si osvojují slovní zásobu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
Ruský přízvuk - Ударение
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k opakování a procvičování slovní zásoby.
Ruština pro neruštináře I 1. hodina
Describing people Anglický jazyk VY_32_INOVACE_364, 19. sada, AJ2
To be - questions Anglický jazyk VY_32_INOVACE_374, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to be ve větách.
Násobilka 9 VY_32_INOVACE_093, 5. sada, M ANOTACE
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACESoubor slouží k vyvození písmen o, k při nácviku čtení a.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci říkají abecedu a hledají písmena na ploše. Určují, která.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k nácviku číslic 1 – 10. Druh učebního materiáluDUM.
VY_32_INOVACE_404, 21. sada, Přírodověda
To have got - affirmative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_375, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání slovesa to have.
Clothes Anglický jazyk VY_32_INOVACE_363, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání základní slovní zásoby tematického.
Sports Anglický jazyk VY_32_INOVACE_371, 19. sada, AJ2 ANOTACE
Present continuous Anglický jazyk VY_32_INOVACE_368, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném čase.
Násobilka 6 VY_32_INOVACE_089, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 2 VY_32_INOVACE_084, 5. sada, M ANOTACE
Násobilka 5 VY_32_INOVACE_088, 5. sada, M ANOTACE
česká abeceda obsahuje 42 písmen pořadí písmen nelze měnit
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhD. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k nácviku nové slovní zásoby. Druh učebního.
Present continuous - negative Anglický jazyk VY_32_INOVACE_369, 19. sada, AJ2 ANOTACE V prezentaci si žáci procvičují a upevňují používání sloves v přítomném.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k vyvození písmen Б, б, Д, д,З, з, И, и,
Mgr. Václav Kvapil NÁCVIK ČTENÍ PRO 1. TŘÍDU 19 1.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblečení – jednotné a množné číslo 2 Anglický jazyk 2. sada VY_22_INOVACE_72 AnotacePrezentace je určena k ověření znalosti.
Mgr. Václav Kvapil NÁCVIK ČTENÍ PRO 1. TŘÍDU 15.
Mgr. Václav Kvapil NÁCVIK ČTENÍ PRO 1. TŘÍDU 16.
Mgr. Václav Kvapil NÁCVIK ČTENÍ PRO 1. TŘÍDU 09.
ДОМАШНЫЕ ЖИВОТНЫЕ - DOMÁCÍ ZVÍŘATA
Čtení písmen О ,о, К, к, У, у, Т, т, В, в
Possessive adjectives
Transkript prezentace:

Čtení písmen А, а, М, м, Н, н, Э, э, Я, я Ruský jazyk VY_32_INOVACE_350, 13. sada, Další cizí jazyk ANOTACE  Soubor slouží k nácviku čtení písmen А, а,М, м, Н, н, Э, э, Я , я.  Druh učebního materiálu DUM Očekávané výstupy  Žák čte uvedená písmena azbuky, slabiky a jednoduchá slova a krátké věty. Pro koho je materiál určen  žák ZŠ, 7.ročník Autor  PhDr. Bohumila Fillová Datum vzniku  14.2. 2013 Vzdělávací oblast  Další cizí jazyk – Ruský jazyk, 7. ročník  Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

А а М м Н н Э э Я я Анна там мама моя Нана она Эмма это Ян Яна Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

Čti po sloupcích slabiky a slova: Ма ма Это там Мо мо Эмма так Му му Ян тут На на Янна Том Но но Анна тот Ну ну Нана кот Э э Ваня кто Я я Катя мама Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

Кто это? Это Анна. Это моя мама. Тут Ваня. Там Вова. Тут Ота. Кто там? Čti věty: Кто это? Это Анна. Это моя мама. Тут Ваня. Там Вова. Тут Ота. Кто там? Тут Ян, Янна, Анна, Катя. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

Это Эмма, Таня, Ота, Ваня, Вова. Это Том, Антон. Я Ян. Я Эмма. Кто он? Это Эмма, Таня, Ота, Ваня, Вова. Это Том, Антон. Я Ян. Я Эмма. Кто он? Это Том. Кто она? Это Анна. Это моя мама. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

Это ………… kocour Кто ………… tam мама ………… tady, zde Там ……….. tady, zde Přiřazuj slova: Это ………… kocour Кто ………… tam мама ………… tady, zde Там ……….. tady, zde тут ………. kdo кот …………… to (je) maminka вот ……….. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

Z daných slov slož co nejvíce vět: это кто там мама тут кот вот Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.

Použité zdroje: PhDr. ŽOFKOVÁ, H. CSC., Mgr. EIBENOVÁ, K., PaeDr. LIPTÁKOVÁ, Z., PhDr. Mgr. ŠAROCH, J. Поехали 1. 4.dotisk. 1. vyd. Úvaly: Albra, 2009. 8-3041/1d. Поехали 1. Pracovní sešit. dotisk.2.vyd. Úvaly: Albra, 2009. 8 – 3042/2a Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová.