NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Advertisements

Struktura použití členských příspěvků (16. ŘVH FAČR, )
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
aneb plážová házená v Mostě.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Pravidla publicity projektu
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Jezerka 22. – 23. listopad 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V PARDUBICKÉM KRAJI 13. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Nabídka sportovního soustředění žákům základních škol Florbalového klubu FBŠ EVVA Bohemians.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
Program dnešního setkání OPS ( )
Spolupráce, která přináší plody
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
5. Hodnotitelská komise Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií INVESTICE DO ROZVOJE.
Projekt Zdravé město a místní Agenda 21 Ing. Soňa Krátká
EUROCENTRUM LIBEREC Třída 1. máje Liberec 3 Telefon:
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Téma: DOTACE LIBERECKÉHO KRAJE OBLAST SPORTU A TĚLOVÝCHOVY 2015 – 57 mil. Kč, 2016 – 55 mil. Kč Dotační programy PŘÍMÉ PODPORY z rozpočtu LK (2015 – 12.
Regionální komise (Praha, ). Aktiv předsedů OFS a KFS Nymburk, Zahájení (předseda RK p. Vrzáček) 2. Aktuální informace FAČR (GS)
Měsíce náborů Organizace tiskové konference na úrovni kraje: od hodin v Presscentru stadionu FK Teplice, Na Stínadlech 2796.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE VZDĚLÁVACÍ SOUSTAVY LIBERECKÉHO KRAJE (projekt KAP LK) ÚVODNÍ KONFERENCE.
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA Koncepce rozvoje Pavel Chadim, místopředseda ČBA pro rozvoj.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Služba FAMILY POINT místo pro rodinu ® Konference Rovnost příležitostí pro ženy a muže, slaďování práce a rodiny, , Krajský úřad kraje Vysočina.
1 Informace o činnosti MŠMT v oblasti PPRCH Malenovice, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.: +420.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Porada pro vedoucí školních jídelen říjen 2011 Bc. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Šachy do škol 2016/17.
Interkros Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
FC Slovan Rosice, z.s..
1. KRAJSKÁ GRASSROOTS KONFERENCE
Program MŠMT VIII v roce 2017
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Projekt „Létající trenéři“
Aplikace nových forem marketingu
Nábor mladých fotbalistů
TRENÉRSKO METODICKÝ ÚSEK GRASSROOTS LEADER CERTIFIKÁT
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
SPOLUPRÁCE FAČR, KFS A OFS Václav Kohout, sekretář PKFS
SK Benátky nad Jizerou z.s.
TTnet (Training of Trainers Network)
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
PODPORA SOCIÁLNĚ-PRÁVNÍ OCHRANY DĚTÍ NA KRAJSKÉM ÚŘADĚ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE II Metodické setkání na téma „Standardy kvality sociálně-právní ochrany na.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Informační systém sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ LICENČNÍ SYSTÉM NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ Jméno Příjmení 1. Krajská Grassroots konference

PROČ LICENČNÍ SYSTÉM? Transparentní rozdělení neprofesionálních klubů dle kvality jejich činnosti Pevně stanovená kritéria, podle kterých bude stupeň kvality udělen Všestranná pomoc v rozvoji klubů Veřejně dostupná databáze, informovanost veřejnosti o základní kvalitě klubů Každý půlrok aktualizované údaje o klubech (vyplnění/aktualizace červenec + leden) Povinnost aktualizovat vždy minimálně 1x za rok (červenec) Zvyšování klubové prestiže Motivace pomocí měřitelných kritérií ke zkvalitnění činnosti Větší informovanost klubů o možnostech zkvalitnění činnosti Součást činnosti krajských GTM (metodika, konzultace, kontrola)

STUPNĚ KVALITY

JEDNOTLIVÁ KRITÉRIA ÚDAJE O KLUBU POČET TÝMŮ V SOUTĚŽÍCH POČET HRÁČŮ TRENÉŘI INFRASTRUKTURA AKCE A AKTIVITY SPOLUPRACUJÍCÍ SUBJEKTY

1. ÚDAJE O KLUBU Název klubu (automaticky z IS) ID FAČR (automaticky z IS) Logo klubu (nepovinné) Zástupce klubu (automaticky z IS) Telefon Email Webová stránka

2. POČET TÝMŮ V SOUTĚŽÍCH Soutěže mužů Soutěže mládeže – chlapci Soutěže žen Soutěže mládeže – dívky Vyplní se automaticky z IS

3. POČET HRÁČŮ Počet hráčů - muži Počet hráčů mládeže – chlapci do U19 Počet hráčů - ženy Počet hráčů mládeže – dívky do U19 Vyplní se automaticky z IS

4. TRENÉŘI Počet trenérů v klubu se vynásobí koeficientem UEFA PROFI, UEFA MLÁDEŽ (x 10) UEFA A, FAČR A BRANKÁŘ (x 6) UEFA B, FAČR B BRANKÁŘ (x 4) C LICENCE, C GRASSROOTS (x 2) GRASSROOTS LEADER (x 1)

5. INFRASTRUKTURA Hřiště – tráva (rozměr, počet) Hřiště UMT (rozměr, počet) Minihřiště UMT/Multifunkční hřiště (rozměr, počet) Umělé osvětlení hřišť (počet) Sportovní hala (rozměr, počet) Nafukovací hala (počet) Přenosné branky 7.32 x 2.44, 5 x 2 (počet)

6. AKCE A AKTIVITY Náborové akce (počet) Letní kemp pro děti (min. 3 denní) Organizace turnajů (počet turnajů, 8 a více týmů) Vzdělávání trenérů (počet akcí) Členové komisí FAČR, KFS a OFS (počet osob v klubu) Klubové webové stránky Sociální sítě (Facebook, Twitter, Youtube)

7. SPOLUPRACUJÍCÍ SUBJEKTY Město, obec Střední škola(y) Základní škola(y) Mateřská škola(y) KFS OFS MŠMT Krajský úřad

CERTIFIKÁT KVALITY

KLUBOVÝ LICENČNÍ SYSTÉM DĚKUJI ZA POZORNOST 1. Krajská Grassroots konference