Vítejte na veřejném fóru

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fórum Zdravého města Prachatice 16.února Komunitní plán zdraví a kvality života Prachatice ( ) 1. Životní prostředí 1.1 Problém psů, nepořádek,
Advertisements

Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
Komunikace s veřejností Presentace Města Hlučína pro workshop na téma zapojování veřejnosti Praha Americké centrum 24.ledna 2012.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
© NSZM ČR 2006 Budování partnerství, projektové kapacity a posilování strategického řízení v Olomouckém kraji.
Urban Planning OfficeCity of Dresden Cyklistická doprava v Drážďanech 1. zasedání měst Uherskohradišťské charty Jihlava
Svazek obcí „Drahanská vrchovina“ tvoří od roku 2003 dvanáct obcí leží západně od města Vyškova, na okraji Drahanské vrchoviny SPOLUPRÁCE OBCÍ MIKROREGIONU.
MANAGEMENT MOBILITY Jiří Galatík CENTRUM DOPRAVNÍHO VÝZKUMU.
Fórum Zdravého města 2009 Ing. Jana Čechová politik Projektu Jilemnice – Zdravé město 9. dubna 2009, Společenský dům Jilm.
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
© Moravskoslezský kraj DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Spolupráce veřejné správy s podniky.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
Integrované plány rozvoje města Ústí nad Labem Ing. Zdeněk Výborný MEPCO, s.r.o. Mezinárodní poradenské centrum obcí Thákurova Praha.
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
Pozemní komunikace v intravilánu ČSN „Projektování místních komunikací“, 2006 Změna Z1 – 2010 – Přechody a místa pro přecházení, rozhledové.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Projekt Zdravé město a místní Agenda 21 Ing. Soňa Krátká
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Ing. Petr Horský, Předseda Rady České parkovací asociace z.s.p.o.
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Dotace na míru starostům příležitosti pro obce prosinec 2014 prosinec 2014.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Městský úřad Odolena Voda má následující odbory Odbor tajemníka ( administrativa a organizace činnosti úřadu, právní služba města, správa Základních.
Řešení největších problémů 2009/2010.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2011.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDICÍ SKUPINY.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
II. kolo kulatých stolů – SMS ČR MAS Hustopečsko – MěÚ Hustopeče 26. srpna 2015.
Strategie spolupráce obcí Společnost pro rozvoj Humpolecka, z. s. 2. Kulatý stůl v Humpolci
„MĚSTO V POHYBU: UDRŽITELNÁ MOBILITA A NOVÉ TRENDY V ŠETRNÉ DOPRAVĚ “ seminář, Praha, 12. května 2016 Trendy a nové přístupy k řešení městské mobility.
Zásady a pravidla Národního rozvojového programu mobility pro všechny Mgr. Barbora Mičicová tajemnice Řídícího výboru NRPM.
N ÁSTROJE ZVYŠOVÁNÍ KVALITY ŘÍZENÍ ÚŘADU Společenská odpovědnost úřadu.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Výroční konference prosince 2015 Přednášející: Ivo Grüner, Ing. Jaromír Slíva.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Řešení největších problémů 2010/2011.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je.
Zdravotní plán Města Jihlavy Ing. Soňa Krátká Koordinátorka PZM a MA
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM
Národní dotační programy
Zásady a pravidla Národního rozvojového programu mobility pro všechny
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
Jablonné nad Orlicí.
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Besip Zlínského kraje Zlín,
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
PODPORA BEZPEČNÉ A EKOLOGICKÉ DOPRAVY
Možnosti měst a obcí při čerpání prostředků na rekonstrukci a výstavbu bezbariérových úprav chodníků a cyklistických stezek.
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Odbor dopravy a silničního hospodářství
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Setkání starostů – zakladatelů MAS Království – Jestřebí hory, o. p. s
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
FÓRUM Zdravého města Dačice
Transkript prezentace:

Vítejte na veřejném fóru Zdravého města Přeštice

Zdravé město Přeštice 2007 – vstup do NSZM, splnění podmínek kategorie „D“ MA 21 Od 2008 každoročně – splnění podmínek kategorie „C“ MA 21

VEŘEJNÁ FÓRA ZM PŘEŠTICE 2008 – 2015 Každoroční setkání s veřejností Prospěšná forma účasti veřejnosti na řízení a rozvoji města

10 P 2015 ● ● ● Poř.č. celkem Stav 2016 1. Dům seniorů 2. Výstavby kulturního domu – rekonstrukce KKC ● ● 3. Naučné stezky a cyklostezky 4. Lávka přes řeku na Vícov 5. Výchova majitelů psů k udržování čistoty 6. Rozšíření ordinačních hodin odborných lékařů 7. Cyklostezky, pěší stezky 8. Rozšíření parkovacích míst 9. Koncepce zeleně v Přešticích 10. Dokončení MKDS v Přešticích

Realizace v období 2015 - 2016 Územní plán Regulační plán Protipovodňová opatření Pokračující opravy a výstavba nových chodníků ve městě i v místních částech včetně bezbariérových úprav, rekonstrukce přechodů pro chodce Tepelné hospodářství, správa bytového fondu Řešení dopravy v klidu - parkování Rekonstrukce restaurace / KKC – projektové práce

Strategický plán rozvoje města Přeštice Podpora spolků, neziskových organizací, (zejména tělovýchova, děti a mládež) Udržení a rozšíření činnosti pečovatelské služby Rekonstrukce Komenského ulice KČT – dokončení stavby loděnice Městský úřad: rozšíření pracoviště dokladů, organizační změny – OVÚP, správa majetku, ORM – rozvoj města, správa pohledávek, posílení OSD

Rekonstrukce KČT

Rekonstrukce KČT

ETM 2015 - Dopravní den se školní družinou

ETM 2015 - Dopravní den se školní družinou

ETM 2015 – Den s MŠ

ETM 2015 – Den s BESIPem

ETM 2015 – Den s BESIPem

ETM 2015 – Cyklovyjížďka se zastupiteli

KONTAKTY ZMP: MUDr. Richard Hájek Ondřej Kokoška hajek.r@email.cz 608 884 864 Ondřej Kokoška kokoska@prestice-mesto.cz 778 718 543

Děkujeme za pozornost