Představení portálu Nevyhazujto.cz

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
Advertisements

Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Od eTwinningu Od eTwinningu Národní konference eTwinning, Most, 11. května 2012 k eTwinningu? k eTwinningu?
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
/ /2003 – 10/2005 Dalším krokem je …. MetaLib verze 3 SFX verze 3 aplikace >>
Oborová brána TECH, tech.jib.cztech.jib.cz specifika, silné a slabé stránky oborové brány: velké množství zapojených zdrojů – knihoven i databází s přístupem.
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
ART Oborová brána umění a architektura České oborové brány - současný stav a výhled.
Volný čas a kultura Kultura pro děti a kultura dětí.
Analytická studie Datový model Funkční model Scénáře použití
DUMy.cz Sdílejme společně Internetový portál DUMy.cz Jedinečné místo ke sdílení znalostí
1. Registrace 1.1 registrace nového uživatele 2. Přihlášení 2.1 Přihlášení nového uživatele 2.2 Přihlášení uživatele po ztrátě přístupových údajů, změna.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.
/ /2003 – 10/2005 Dalším krokem je …. MetaLib verze 3 SFX verze 3 aplikace >>
Aktivity ČTÚ pro období let 2014 a 2015
Programy EVI 9 a ESPI 9 Přehled novinek, co připravujeme IX
Internetový portál AT Konference 2011 Filip Škuta.
Systém vzdělávání školitelů eGovernmentu Bc. Václav Melichar.
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
EU.
Enviros s.r.o. | Vlasta Švejnohová | Národní kontaktní místo čistší produkce Projekt ActClean – ENVIROS, s.r.o. Česká republika 11. dubna 2011 Vlasta Švejnohová.
MYCZECHREPUBLIC.EU Statistika návštěvnosti Říjen
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
110 let služby české historické obci Projekt Bibliografie dějin Českých zemí Věra Hanelová INFORUM ročník mezinárodní konference o profesionálních.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
21 dobrých důvodů pro dobré knihovny – Příspěvek Goethe-Institutu k odbornému dialogu a k výměně mezi knihovníky ve Střední a Východní Evropě a v Pobaltí.
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
Představení portálu Čeknito / přední pozice na slovenském a českém internetu více jak registrovaných uživatelů rychle rostoucí komunita.
Systém pro podporu komunitního plánování
MYCZECHREPUBLIC.EU Statistika návštěvnosti Prosinec
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Dopravní kampaň pro základní školy „Oblékáme hada edu“
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
Remote Control Ondřej Procházka XD39NUR. Remote Control  Aplikace slouží ke vzdálenému ovládání videokonference z mobilních zařízení  Android 4+  Základní.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Březen – měsíc internetu podeváté aneb Na úřad přes internet Jaroslav Winter BMI sdružení ISSS, Hradec Králové
Projekt dětská skupina MOTÝL
Ohlédnutí za konferencí. 3. ročník konference – základní informace více než 18 měsíců příprav náklady cca 2,5 mil. Kč více než 300 účastníků ( z toho.
Schola Ludus pro 21. století Iniciativa pro přípravu celonárodního projektu v oblasti „Vzdělávání pro konkurenceschopnost” z prostředků EU Schola Ludus.
Kapitola 13: Evropské bankovnictví, Evropská centrální banka
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost BENEFIT 7 Seminář pro žadatele Ústí nad Labem, 20.dubna 2010 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
ZAHRADNÍ TERAPIE Bc. Martina Moravcová, DiS.. Projekt „Výměna mezinárodních zkušeností a dobré praxe v sociální oblasti“. impuls získaný v rámci stáží.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Televize v konzumaci médií suverénně vede
MojeID a veřejná správa
Windows 7.
EVROPA EVROPSKÁ UNIE VY_32_INOVACE_07-48 Ročník: VIII. ročník
Nový vzdělávací systém Divadla F. X. Šaldy pro školy v celém regionu
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Co dokážeme připravit pro HbbTV v ČR?
A – FORUM CS A KVALITA Mgr. Bc. Jan Vojvodík A – FORUM CS
DOBROVOLNICTVÍ „Na této Zemi nemůžeme dělat velké věci, ale pouze malé věci s velkou láskou.“ Matka Tereza Bc. Petra Moravcová, DiS.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Tisková konference
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Snídaně s novináři, Účelná a bezpečná farmakoterapie v domovech pro seniory, výsledky tří let realizace projektu PhDr. Ivana Plechatá
Prezentace výzkumu Zbiroh 2018
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma
Datové schránky v novém Vize Ministerstva vnitra pro elektronickou komunikaci občanů se státem 18. ledna 2019.
Transkript prezentace:

Představení portálu Nevyhazujto.cz Druhý ročník národní konference Předcházení vzniku odpadů Praha 7. října 2015 Roman Kmoníček

Historie a smysl Portál vznikl na konci roku 2010 Nabourání zaběhlého stereotypu nakládání s věcmi, které ještě mají hodnotu Smyslem je dát nepotřebným věcem druhou šanci a přitom ještě udělat radost Propojení darujícího a obdarovaného Propojení sociálních vrstev Jednoduché řešení Nerudovské otázky

Motto : Nevyhazuj to, co se může jinému hodit. Daruj to za odvoz. Ušetři sobě práci, druhému peníze a přírodě energii. Buď moderní.

Jak to funguje Bezplatná registrace i přístup k inzerci Služba je pouze pro přihlášené Inzerce v reálném čase Možnost si zamluvit nabízenou věc Neopakovatelnost nabídek zvyšuje počet návštěv Ve většině případů je nabízená věc darována během jednoho dne Čokolády a poděkování

Cenné údaje Více jak 30 000 registrovaných uživatelů Přes 50 000 věcí našlo nového majitele Přes 80 000 návštěv za měsíc Přes 100 tun materiálu zachráněno před vyhozením Silná podpora samotných uživatelů Zachránili jsme i užovku, trabant, sbírku LP desek, piano, historické tisky atp.

Budoucnost Připravujeme novou verzi portálu vč. mobilní aplikace Integrace portálu mojetvoje.cz Sekce B2C – prostor pro firemní zákazníky Budování stálých i dočasných drop off míst Zahraniční verze – Polsko, Německo, Rakousko, Maďarsko, Nizozemí, Uruguay

Partnerství a podpora Doposud byl projekt financován z vlastních prostředků Silný partner – finský developer YIT Pro další rozvoj portálu jsou vítáni všichni partneři, kterým není lhostejné plýtvání zdroji

Děkuji za pozornost Kontaktní údaje: Roman Kmoníček roman.kmonicek@nevyhazujto.cz Robert Dvořák robert.dvorak@nevyhazujto.cz