TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.
Advertisements

J AK SE ZAŘADIT DO SPOLEČNOSTI ? N A KOHO SE MOHU OBRÁTIT ? Praktická část.
SEMINÁŘ „ZAMĚSTNÁNÍ V ČR“
Podmínky dlouhodobého pobytu na území jiného státu EU
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
SPOLEČNĚ PRO REGION Podpora odborného školství v Letohradě.
6. Pracovně právní vztahy
PRACOVNĚ PRÁVNÍ VZTAHY
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
PŘIHLÁŠKY NA VYSOKÉ ŠKOLY
- manažerská práce je závislá na lidských zdrojích - manažeři uskutečňují cíle podniku prostřednictvím svých spolupracovníků - personální management se.
jdu na … pohovor, ÚP, do zaměstnán
Vypracovali: Marcela Kučerová Martina Ševců Radka Šebková
Montérský dorost XI. Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Vyškov, Gabriela Vostřelová E.ON Česká republika, s.r.o.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Občanská nauka 2. ročník dvouletého učebního poměru SOU
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Informace výchovné poradkyně Mgr. Kilianové. * Maximálně 2 přihlášky originál a kopie * Zrušení výstupního hodnocení * Pozvánka na přijímací zkoušku 14.
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
Tomáš Rozsypal, A09N0169P, obor Finanční informatika a statistika.
OSVČ – sociální zabezpečení 2014
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
Jak na nové členy ? Sekce pro práci s členskou základnou Martin Vacek
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Milotová, Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Personalistika a odměňování pracovníků
EVIDENCE PRACOVÍKŮ.
OSVČ – zdravotní pojištění 2014
OSVČ – zdravotní pojištění 2014 Každý občan ČR a cizinec s přechodným či trvalým pobytem v ČR musí být zdravotně pojištěn Zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném.
Personální strategie mezinárodní firmy
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
VY_62_INOVACE_ Pracovněprávní vztah.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Hledání zaměstnání, nezaměstnanost, úřady práce, rekvalifikace N á zev.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Zaměstnání. práce cílevědomá lidská činnost cílevědomá lidská činnost získat statky a služby k uspokojení potřeb získat statky a služby k uspokojení potřeb.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
I NFORMATIVNÍ SCHŮZKA PRO ABSOLVENTY MAGISTERSKÉHO STUDIA Šafránkův pavilon
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Název:VY_32_INOVACE_VVP_9A_5F Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Helena Židová Ročník:9.r. Tematický okruh,
Podmínky získávání a uznávání způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání Základní legislativa: Zákon č. 96/2004 Sb. Vyhláška č. 394/2004 Sb. o podmínkách.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada42 Anotace.
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Kurz finanční gramotnosti OA Neveklov
Stipendijní program.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Nemocenské a další sociální dávky v ČR
Ing. Veronika Dostálková MBA
FYZIOTERAPEUTA ŠANCE PRO ABSOLVENTY
Třídní schůzky T4
OSVČ – zdravotní pojištění 2017
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
HLEDÁME KOLEGY DO SVÝCH ŘAD
Účtování se zaměstnanci - účtová třída 3 účtová skupina 33
Operátor výroby Požadujeme: Výuční list/SŠ Pečlivost, samostatnost
Benefity.
Stipendia na středních školách zřizovaných Pardubickým krajem
Klientský pracovník Proč si vybrat právě nás?
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Absolventský motivační program Stipendijní program Dopravního podniku hl. m. Prahy (DPP) Personální úsek DPP Ing. Simona Pešťáková.
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ BENEFITY KE STUDIJNÍM PROGRAMŮM

PRO KOHO?

Motivační program Dopravního podniku hl. m. Prahy CO MUSÍM SPLNIT? + jsem žákem posledního ročníku vybraného oboru + mám řádně ukončený předchozí ročník studia + mám kladné doporučení z odborného výcviku + v předchozím ročníku jsem měl 1 z chování + v předchozím ročníku jsem neměl neomluvenou absenci + v posledním ročníku jsem/budu na praxi v Dopravním podniku

Motivační program Dopravního podniku hl. m. Prahy CO MUSÍM SPLNIT? + vyplním žádost o zařazení do Motivačního programu + zajistím si kladné doporučení z odborného výcviku od učitele nebo instruktora OV + odevzdám v termínu do 31. října veškeré doklady

Motivační program Dopravního podniku hl. m. Prahy VÝHODY? + 500 Kč Flexipass na začátku programu + praxe na vybraných pracovištích DPP + specializované exkurze a zážitkové akce + 500 Kč Flexipass na konci programu + NAVAZUJÍCÍ absolventský program - možnost získat zaměstnání v DPP

Absolventský program Dopravního podniku hl. m. Prahy VÝHODY? + minimálně dvouletá zaměstnanecká smlouva + praxe na vybraných pracovištích DPP + zaměstnanecké benefity (výhody) + jistota výplaty, lékařské prohlídky + 5 týdnů placené dovolené, stravenky + pracovní oblečení + příspěvek na penzijní připojištění + zaměstnanecké jízdné i pro rodinné příslušníky + příspěvek na dovolenou + doškolování, kurzy a další vzdělávání + flexipassy

+ do vyučení nebo maturity mi zbývá 254 dní + den po vyučení již nejsem žákem školy + pokud nemám pracovní smlouvu, musím se do 8 dnů registrovat na Úřadu práce nebo začít platit minimální zdravotní + minimální částka za zdravotní pojištění je 1823 Kč/měs. + můžu si udělat prázdniny a nastoupit až 1.9. 2017 + pokud nastoupím „na černo“ – nemám placenou dovolenou, nemoc, zdravotní + pokud nemám zdravotní pojištění, nemám nárok na ošetření lékařem + pokud budu dlouhodobě na ÚP, nebudu mít praxi a za rok místo mne nastoupí jiný absolvent

+ hledat na internetu, ptát se známých + vytvořit si životopis + připravit se na pohovory + připravit se na případný neúspěch + tříměsíční výpovědní lhůta, bez udání důvodu (oboustranně) + zjistit si zaměstnanecké výhody, solidnost zaměstnavatele, čistou mzdu + doba hledání zaměstnání = velmi drahé prázdniny + čím dřív začnu pracovat, tím dřív budu mít dovolenou 

ŽÁDOST DO 31. ŘÍJNA JSEM ŽÁKEM TŘETÍHO ROČNÍKU JSEM ŽÁKEM FINANČNÍ ODMĚNA 1000 KČ VEŠKERÁ ABSENCE OMLUVENÁ ŽÁDOST DO 31. ŘÍJNA EXKURZE A ZÁŽITKOVÉ AKCE DOPORUČENÍ ODBORNÉHO VÝCVIKU JSEM ŽÁKEM TŘETÍHO ROČNÍKU MOŽNOST ZAMĚSTNÁNÍ ODBORNÝ VÝCVIK V DPP JSEM ŽÁKEM ČTVRTÉHO ROČNÍKU NEMÁM PĚTKU NEBO NEKLASIFIKACI ŘÁDNĚ UZAVŘENÝ PŘEDHOZÍ ROČNÍK

Motivační program Dopravního podniku hl. m. Prahy INFORMACE + Dopravní podnik hlavního města Prahy, Sokolovská 217/42, Praha 9 + studijní oddělení školy – 1. patro, Moravská 3, Praha 2

DOPRAVÍME VÁS ZA VZDĚLÁNÍM HODNĚ ŠTĚSTÍ