ABS I..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BRZDY A HYDRAULICKÉ SYSTÉMY
Advertisements

REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/ / ČERPADLA Autor: Vojtěch Rozsíval.
Generální dodavatel technologií pro tunelový komplex Blanka 1 Ing. Ladislav Balšán ČKD PRAHA DIZ, a.s. vedoucí komplexních zkoušek TKB.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky 1. Požární ochrana Obor:Elektrikář.
Konstrukční provedení hlavních částí Poslední aktualizace: Verze: 1.0 © Použití pouze se svolením autora. ČVUT FD, Ústav letecké dopravy.
VY_32_INOVACE_AUT2_15 Posilovače řízení. Posilovače řízení snižují ovládací sílu řidiče na volant. Pro vytvoření posilovacího účinku se využívá energie.
Konference 31.června 2012 „Veřejná správa jako významný faktor rozvoje regionu“ pod záštitou Ing. Jakuba Novotného PhD., rektora VŠP Jihlava, RNDr. Miloše.
Typy hydraulických soustav Poslední aktualizace: Verze: 1.0 © Použití pouze se svolením autora. ČVUT FD, Ústav letecké dopravy.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Dynamo – regulace Tematická oblast:Zdroje elektrické energie motorových vozidel.
Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 1 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Senzory pro EZS. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Přehled a zvláštní typy zapalování Tematická oblast:Zapalování Ročník:2. Číslo.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Plně elektronické zapalování Tematická oblast:Zapalování Ročník:2. Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
Název: Vstřikovací element řadového vstřikovacího čerpadla Autor: Ing. Jiří Kubeček Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Autotronik Motorová.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
VY_32_INOVACE_ES_18 SADA Elektrické systémy. Systém mívá dvě přípojky : Nízkotlaká větev - modrá hadice Vysokotlaká větev - červená hadice.
VY_32_INOVACE_ES_13 SADA Elektrické systémy. Systém ABS : Spouští se sešlápnutím brzdového pedálu Systém snímá rychlost otáčení jednotlivých kol K systému.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Elektronika brzd I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad strojů a zařízení pro svislou dopravu ve.
Hydraulické čerpadlo s proměnným geometrickým objemem Výhody: - krátké přestavné časy - malá hmotnost - dobré vlastnosti i při malých průtocích - malé.
Anotace Materiál je určen pro výuku předmětu Motorová vozidla u studijního oboru Autotronik a příbuzných učebních a studijních autooborů. Inovuje výuku.
VY_32_INOVACE_ES_10 SADA Elektrické systémy. 1- s oddělávacím panelem.
Vliv výběru a kvality tepelné izolace komponentů a potrubí na energetickou náročnost systému předávání tepla Joule Zdeněk HERMAN Předávací stanice.
VY_32_INOVACE_ES_17 SADA Elektrické systémy. Klimatizaci na vozidle má stále více vozidel Princip klimatizace: je často popisován tak, že je to lednice.
Závitové ventily VVG41../VXG41.. v PN16
Interaktivní tabule, USB disky, paměťové karty, záložní zdroj
ČERPADLA (oběhová čerpadla v teplovodním vytápění) vypracovala: Ing
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
BRZDY Mgr. Martin Tichý. BRZDY Mgr. Martin Tichý.
„Řemesla s techniky začneme od píky“
Vodiče v automobilu.
Animace zapojení asynchronního motoru s ovládacími tlačítky
Elektrické stroje a přístroje
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Komunikace s řídící jednotkou
VY_52_INOVACE_34_ Dopravní značky
Výroba elektrické energie - obecná část
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
SNÍMAČE.
Výpočet brzdné dráhy vozidla a pohyb ve směrovém oblouku Předmět: Teorie dopravy - cvičení Ing. František Lachnit, Ph.D.
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
Název prezentace (DUMu): Elektrický obvod, napětí, proud
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Technické prostředky v požární ochraně
Pojistky.
Regulace teplovodních otopných soustav vypracovala: Ing
ČERPADLA (oběhová čerpadla v teplovodním vytápění) vypracovala: Ing
AIRBAG II..
Název prezentace (DUMu): Princip klasického zapalování
Alternátory - závady.
Materiál slouží k výkladu učiva dopravní výchovy pro žáky 3. ročníku.
Diagnostika.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Pohyb vozidel po vozovce Předmět: Teorie dopravy Ing
Měření izolační pevnosti spouštěče
Elektrické pohony v automobiloch
Stredná odborná škola automobilová Moldavská cesta 2, Košice
PŘEDVÝJEZDNÍ PROHLÍDKA VOZIDLA
VY_52_INOVACE_I–04–10 Název a adresa školy:
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
DUM I. / 16. semafor Bc. Zdeněk Klíma.
2. fáze výcviku řidičů.
Táborová základna Sedlo II.
Název: Diagnostika žhavení Autor: Drahomír Soukup
Transkript prezentace:

ABS I.

ABS I. Systém ABS slouží: K zajištění řiditelnosti vozu při brzdění K bezpečnému zastavení vozidla Reguluje tlak brzdové kapaliny u jednotlivých kol Snížení možnosti zablokování kol při brzdění na různém povrchu vozovky pod jednotlivými koly

ABS I. Systém ABS

ABS I. Systém ABS

ABS I. Systém ABS skrytý za světlometem vedle akumulátoru

ABS I. Systém ABS-pohled z hora

ABS I. Systém ABS

ABS I. Systém ABS hydraulická část

ABS I. Systém ABS ovládací cívky

ABS I. Systém ABS elektronika+ výkonové spínací tranzistory

ABS I. Jiný systém ABS

ABS I. Elektromotor čerpadla

ABS I. Systém ABS hydraulika+elektronika

ABS I. Systém ABS označení vývodů potrubí POZOR na záměnu !!!

ABS I. Zdroj: archiv autora

ABS I. © Ing. Vrzalík V. 2013