ČT1 – Události v regionu –

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Pojištění firemní flotily
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
Studie proveditelnosti datového skladu KrÚ Vysočina - zhodnocení
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
Pomáháme dětem vkročit do života PROJEKT KÁMOŠ. Nejpřirozenější prostředí pro dítě je rodina.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Destinační management TO Jeseníky-východ
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Spolupráce Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje s dobrovolníky nestátních neziskových organizací Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje mjr.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Studijní programy a LMS František Koliba Petr Korviny Katedra Informatiky OPF v Karviné SU v Opavě
Vzájemné učení PEER REVIEW Proč právě „PEER REVIEW“  Hledání (se)  Nabídka NÚOV  Úvodní setkání  Volba školy.
V životě lidí mohou nastat neočekávané situace
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P9_3.1 Tematická oblast: První pomoc, péče o zdraví člověka Obecné zásady první pomoci Typ: DUM - výkladový Předmět:
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
MOPE s.r.o. Personální agentura
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
KREATIVNÍ DEMOKRATICKÁ ŠKOLA. KDO JSME? M Y JSME VIII. A.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
IVIG 2005, Systém informačního vzdělávání na UNC-CH Hana Landová ÚISK FF UK & SIC ČZU v Praze.
Setkání k mezinárodnímu projektu „S uživateli sociálních služeb a nizozemskou expertízou k systémovým změnám“, , Chodská Bc. Jana Nožičková,
Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 1. TÝDEN (25. – )
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích Společné zařízení Centra pro otázky životního prostředí UK, Fakulty humanitních studií UK, Fakulty sociálních.
INMOS Informační monitoring solventnosti Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS a kolektiv.
Zkušenosti s dobrovolnictvím v Německu 3. konference Brno – město pro rodiny „Rodina spojuje generace“ Dana Žižkovská Brno.
TechIN Propojení studia a praxe. Informace o projektu Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zahájení projektu: Ukončení.
JAK KOMUNIKOVAT S DOSPĚLÝM PACIENTEM. JAK SE PŘEDSTAVIT  Dobrý den, jsem ….. Studuji na třetí lékařské fakultě,. Studuju všeobecné lékařství. Jsem ve.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
Katedra Řízení Podniku Řízení Lidských Zdrojů
Současný stav organizace sympozia BOBCATSSS 2007 Linda Skolková Ústav informačních studií a knihovnictví FF UK Kontakt:
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Vědecká knihovna UJEP Prezentace Vědecká knihovna.
Aktivity CzT vůči TIC. VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ TIC Projekt: Rozvoj lidských zdrojů v oblasti CR formou dalšího vzdělávání Program: OPLZZ Cíl = zvýšení úrovně:
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
 Název projektu: Poklady kolem nás a v nás  Zkrácený název: Kolumbus  Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.13/  Žadatel projektu: Blažek & Blažek,
Portál Kudy z nudy Statistiky 2009 Marketingové aktivity v roce 2009 Plán aktivit 2010.
Proveďte korekturu textu Dobrý den, radi by sme Vás pozvali na konferenci doktorandů, která se bude konat v Ostravě pod záštitou Katedry historie.
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
Praktické zkušenosti z Českého systému kvality služeb Specializované pracoviště ČSKS Výroční konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_94 Licence: CC BY-NC-SA 3.0 Jméno autora:
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
Studijní pomůcky pro knihovníky
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
MERIIS Business Consulting
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_11
Workshop FN Brno ve spolupráci se Studentskou komorou LF MU
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav podnikové strategie
ARCDATA PRAHA, s. r. o. Ing. Jan Novotný Ostrava, 4. –
Informace o úpravách webu
Ústavu botaniky a zoologie
Elektronické informační zdroje Katedra porodní asistence 18
Čištění chodníků, komunikací, firemních areálů, parkovišť a hal
Informační systémy podnikové systémy CRM
Sociálně aktivizační služby
Transkript prezentace:

ČT1 – Události v regionu – 12.07.2015  ČT1 – Události v regionu – 12.07.2015

KNIŽNÍ EVANGELIZACE PRO KAŽDÉHO ASI PROJEKT 1702 KNIŽNÍ EVANGELIZACE PRO KAŽDÉHO Milí přátelé, dovolte, abychom Vám představili projekt 1702 – Knižní evangelizace pro každého.

Jak nám radí Ellen Whiteová, měli bychom šířit duchovní literaturu jako listí na podzim.

Distribuováno již více než 140 000 knih a DVD Doposud jsme distribuovali již více než 140 000 knih a DVD. Distribuováno již více než 140 000 knih a DVD

Organizační tým projektu 1702 Firma Vegall Pharma s.r.o. Vrbno p. Pradědem Výběr knih, expedice knih, komunikace se sbory, motivace.. Pavel Galle – iniciátor projektu Bohumil Jedlička – nakladatelství Petr Galle – logistika Petr Škrla, PhD – konzultace Knihy aktuálně tiskneme převážně v tiskárně Bohumila Jedličky a na tomto projektu s námi pracuje také doktor Petr Škrla. Děkujeme za jejich trpělivou službu.

Zajištění „KNOW-HOW“ Projektový manuál pro sbory Bezplatná komunikační linka 800 200 555 Informační server www.evangelizujeme.cz Brzy vám budeme moci nabídnout i projektový manuál pro sbory a informace na bezplatné telefonní lince. Pracujeme také na webu evangelizujeme.cz

Stavební bloky projektu „Knižní evangelizace pro každého“ Knihovničky: na nádražích v nemocnicích v parcích na dětských hřištích na kampusech univerzit v lázních v hospicích na pozemku sboru v turistických destinacích „Stolečková evangelizace“ Projekt se skládá z několika základních bloků, z nichž bychom vám rádi za chvíli dva představili blíže.

Těšíme se na spolupráci  VEGALL Pharma s.r.o. Železná 63 Vrbno pod Pradědem 793 26 Kontakt: Tel.: +420 554 751 071 Mobil: +420 602 507 016 Těšíme se na Vaši spolupráci. Projekt 1702 – Knižní evangelizace pro každého: www.evangelizujeme.cz