Uživatel počítačové sítě

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
Advertisements

Metropolitní síť. Co přináší metropolitní síť obcím  Pokrytí požadavků občanů na moderní technologie  Jistota dobrého rozhodnutí – možnost rozšíření.
„Analýza faktorů vnímaných uživatelem osobní dopravy“ Zpracoval: Miroslav Macháň Vedoucí: Doc. Ing. Rudolf Kampf, CSc. Oponent: Ing. Jiří Svědiroh 1 Upraveno.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu – seznámit se s principy datové komunikace – seznámit se s principy distribučních systémů – seznámit se s.
1 Počítačové sítě Úvodní přednáška Cíl předmětu –seznámit se s principy datové komunikace –seznámit se s principy distribučních systémů –seznámit se s.
Internet Název materiálu: VY_INOVACE_xxx_internet
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Eva Filípková Informační zdroje = zdroje, který přináší uživatelům informace, = zdroje, který přináší uživatelům informace, poznatky.
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ KONCEPCE SÍTÍ
Individuální projekt „Podpora a rozvoj služeb sociální prevence v Moravskoslezském kraji“ (číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ ), dále jen „Projekt“
POČÍTAČOVÉ SÍTĚ PŘÍSTUPOVÁ PRÁVA
INFORMATIKA 8 Počítačová síť III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Ochrana aktiv v malé firmě Bakalářská práce Pavel Šnajdr – Aplikovaná informatika.
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: EU Název: Seznámení s internetem Autor:
Co vše nám může tvořit počítačovou sestavu
Přehled
Internet Pojem Internet se začal vymezovat v polovině šedesátých let, kdy Američané hledali způsob, jak propojit důležitá vojenská pracoviště a tím zajistit.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
EDI RNDr. Pavel Milička Skalský Dvůr
Chci nabízet připojení WiFi. Malá domácí síť Nabízí možnost připojení kdekoli v bytě, nebo domě V zahraničí se nabízí v balíčku s připojením ADSL. Ukažme.
Úvod do nových médií a komunikace Ing. Jiří Kysela Katedra informačních technologií - Fakulta elektrotechniky.
1LUKÁŠ LINDNER EI 4. VYUŽITÍ NEURONOVÝCH SÍTÍ. 2LUKÁŠ LINDNER EI 4. Oblasti použití NS  Paměti a rekonstruktory  Optimalizace  Ekonomické inf. systémy.
Aplikovaná informatika Zimní semestr 2013/2014. Ing. Bohuslav Růžička, CSc. tajemník katedry K101 kancelář: 215 tel
Využití informačních a komunikačních technologií (ICT) Informační systémy ve státní správě.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
CENTRUM - POČÍTAČ OKRES - POČÍTAČ ZDRO JE OKRES-PRACOVIŠTĚ.
Topologie sítí Adam Eisenreich.
Filip Fiala, 4.C.  Základní deska  Procesor  Paměťové karty  Grafické karty  Pevný disk.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Portál veřejné správy spolupráce s BusinessInfo CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.
Druhy připojení k internetu
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
vedoucí oddělení koncepce odbor smluvní politiky VZP ČR
Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
AKORD SOFTWARE s.r.o. Ing. Věra Kovářová Softwarové nástroje pro sledování a vyhodnocování kvality řízení Případová studie Parlament České republiky.
Mgr. Milan Šimek. Počítačová síť je skupina počítačů spojených dohromady umožňující více uživatelům přistupovat k jedněm zdrojům, sdílet a využívat tatáž.
Plošná inovace předmětů s využitím e- learningových nástrojů Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU)
Analýza a návrh informačního systému pro střední školu Bakalářská práce Lukáš Zachoval.
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
Informační a komunikační technologie 1.8 Nastavení počítačové sítě Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Učební obor: Kadeřník,
Technické řešení PostSignum QCA
Přídavné karty Grafické karty Zvukové karty Síťové karty Modemy.
Uživatelské aspekty tvorby počítačové aplikace
Velké databáze High Performance Databases Miroslav Křipač Vývojový tým IS MU Služby počítačových sítí,
Profil manažera vzdělávání EGON centra VS Benešov,
KOMUNIKACE ON-LINE VY_32_INOVACE_63. CHAT komunikace dvou nebo více lidí prostřednictvím komunikační sítě. Textem Zvukem - audiochat Zvukem a obrazem.
Zdroje a vyhledávání informací pro vědeckou práci Mgr. Jiřina Procházková, Ph.D
Architektury IS Jan Růžička Institute of geoinformatics VSB-TU Ostrava 17.listopadu 15, Ostrava-Poruba,
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Základní ovládání a nastavení počítače Ovládací panely – nastavení rychlosti.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Interaktivní personální portál
Univerzitní informační systém II., Lednice 2003 Bezdrátová síť na univerzitě (WiFi) Petr Dadák
Masmédia a manipulace: Masmédia a jejich vliv na společnost i osobní životy lidí Jana Kvardová, IV. D Střední škola KNIH, o.p.s. Brno.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
VoIP – internetová telefonie Technická řešení © Mgr. Petr Loskot
Pojmy internetu - test Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum vytvoření2013.
Knihovna statistika Uživatelé knihovny.
TÉMA: Počítačové systémy
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
SOFTWARE II Aplikační software.
Informační a komunikační technologie
Informatika INTERNET ISŠ SEMILY Zpracoval: Vít Rutkovský
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Linková úroveň (druhá část)
Informační systém sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
Operační systémy.
Aplikace MS2014+ Portál IS KP14+.
Transkript prezentace:

Uživatel počítačové sítě Přehled informačních zdrojů

http://www.iba.muni.cz/ http://www.registry.cz http://www.ip-adress.com/ http://www.dsl.cz http://www.selfnet.cz http://www.internetprovsechny.cz/catv.php http://rychlost.cz/pripojeni-internetu/kabelova-tv/ http://www.muni.cz/ics/services/wifi

http://nastroje.lupa.cz/mereni-rychlosti/ http://www.rozhlas.cz/iradio/podcast htttp://www.eslpod.com http://library.muni.cz/ezdroje/proxy.php https://vpn.muni.cz/ http://TSL.gov.cz/certiq/ http://www.linuxexpres.cz/praxe/elektronicky-podpis-za-par-minut http://pki.cesnet.cz/cs/tcs-personal.html http://knihy.nic.cz/

http://www. businessinfo http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/it-telekomunikace/elektronicky-podpis-a-jeho- vyuziti/1000473/2984/ http://www.ntmc.cz/ http://www.whocc.no http://www.sukl.cz/modules/medication/atc_tree.php www.vzp.cz – Poskytovatelé http://www.uzis.cz/cz/mkn/index.html http://www.dastacr.cz/ http://www.hl7.org http://www.hl7.cz