Www.airshowchotebor.cz www.eaac2017.eu Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina.. www.airshowchotebor.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
Advertisements

Analýza návštěvnosti moravských krajů, S DŮRAZEM na kraj ZLÍNSKÝ RNDr. Ivan Marek m-ARK Marketing a reklama s.r.o. → Statistiky máme rádi…
Plzeň Olympijská 5. – Olympijský park Plzeň LOH Rio 2016.
Média a jejich role I. OB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Mgr. Marie Havránková Název prezentace (DUMu): Prostě sdělovací styl – psané útvary (krátké informační útvary - útvary.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
© ABB Group September 27, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Boušková, ABB s.r.o., Workshop,
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM, BIŽUTERIÍ A VÁNOČNÍMI OZDOBAMI.
ČESKÁ TELEVIZE Petra Martináková, ČJ+AJ se zaměřením na vzdělávání.
Soutěž o informační centrum roku. Čtyři roky úspěšné spolupráce První soutěž ve spolupráci s vydavatelství VLTAVA- LABE-PRESS proběhla v roce 2009 Od.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ VY_32_INOVACE_14_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
REGIONÁLNÍ TELEVIZNÍ OBSAH A VAŠE KOMUNIKACE Zdenek Mikel.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast/oblast dle RVP: Člověk a společnost Okruh dle RVP:
Projekt „Systém podpory prevence vybraných nádorových onemocnění v ČR - Screeningové programy“ Financováno z Integračního operačního programu (IOP) ( )
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Rada pro rozvoj lidských zdrojů kraje Vysočina ledna 2008 Zhodnocení TVD 2007 – a jak dále Ing. Petr Švíka bit cz training, s.r.o.
Oficiální logo SPP Oficiální logo SPP 2017.
Setkání zástupců 1. ročníků

Hana Hašková Místo konání stáže DRUMEL a Co. s. r. o. Obor stáže
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
DESTINAČNÍ AGENTURA KRUŠNÉ HORY
Venkovská tržnice III - mezinárodní projekt spolupráce: MAS Region Pošembeří, Krajina Srdce, Lužnice, Nepomucko, Sokolovsko, Nad Orlicí a MAS.
hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte
Německý jazyk Gymnázium Jírovcova 8 Prezentace německého jazyka
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
V sobotu 25.března 2017 se konalo v hospodě
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
INFORMAČNÍ ÚTVARY PUBLICISTICKÉHO STYLU
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Hlavní město praha a integrace cizinců
Psychologie reklama.
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Název projektu: Moderní škola
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
KRAJINA VYSOKÝCH HOR. KRAJINA VYSOKÝCH HOR Ve vysokých horách mrzne a sníh zde padá po celý rok. Sněžná čára je hranice, nad níž v horách již sníh.
SPORTU A SPORTOVNÍCH HER
UK01-KA
Obec Pstruží pro občany
Název projektu: Moderní škola
Hlavní kapitanát vodních skautů
Česká padelová tour 2018 seriál oficiálních soutěžních turnajů vrcholící Mistrovstvím České republiky v padelu vyhlašuje:
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
Dějepisné soutěže pro SŠ
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Spolupráce s rodiči a komunitou
I. ročník prodejní přehlídky koní
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
ANOPRESS IT Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE
JARNÍ TRHY 2019.
Život bez střeva , Praha.
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Celostátní sčítání dopravy 2020 a technologický potenciál pro CSD 2025
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
Transkript prezentace:

www.airshowchotebor.cz www.eaac2017.eu Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí tohoto roku v kraji Vysočina.. www.airshowchotebor.cz www.eaac2017.eu

Mistrovství ČR v letecké akrobacii Na letišti v Chotěboři proběhne v termínu od 14. do 17. června Mistrovství České republiky v letecké akrobacii jako předzávod srpnového Mistrovství Evropy. Piloti se o titul Mistra republiky utkají v kategoriích Sportsman, Intermediate, Advanced a Unlimited. Předzávod Mistrovství Evropy s mezinárodní účastí Slavnostní vyhlášení výsledků za účasti sponzorů v sobotu 17. 6. 2017 ve 20:00 hodin na Náměstí TGM v Chotěboři Akce se zúčastní více než 30 pilotů z ČR a sousedních zemí společně se svými realizačními týmy Akce je jedním z pilířů oslav dnů Města Chotěboř Tréninkové lety od 10. do 14. června Na mistrovství ČR naváže Dětský den a letecká show na letišti v Chotěboři v neděli 18. června, s návštěvností 5 000 účastníků Soutěžní lety od 15. do 17. června www.airshowchotebor.cz

Mistrovství Evropy v letecké akrobacii V týdnu od 5. do 13. srpna proběhne na letišti v Chotěboři Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced, která je nejvíce obsazovanou kategorií pilotů z celé Evropy. Akce proběhne pod záštitou Premiéra ČR pana Mgr. Bohuslava Sobotky. Do Chotěboře přilétnou nejlepší akrobatičtí piloti a jejich profesionální týmy z celé Evropy Na soutěžní lety budou dohlížet profesionální evropští rozhodčí Chotěboř se tak z menšího městečka na Vysočině stane „mekkou“ akrobatických pilotů, jejich fanoušků, týmů mechaniků a hlavně jejich špičkových akrobatických strojů Slavnostní vyhlášení výsledků a závod o Pohár Ivana Tučka proběhne v Chotěboři na letišti v neděli 13. srpna 2017 V průběhu mistrovství navštíví Chotěboř více než 15 000 návštěvníků Závodům budou předcházet tréninkové lety v termínu od 30. 7. do 4. 8. Závody se dostanou do pozornosti celorepublikových médií 7 dní závodních letů proběhne od 6. do 13. srpna www.eaac2017.eu

Mistrovství Evropy v letecké akrobacii bude druhou největší sportovní akcí roku 2017 na Vysočině. Mistrovství České republiky v letecké akrobacii bude největší tuzemské letecké klání tohoto roku. Pojďte s námi ukázat, co vše může Kraj Vysočina a Město Chotěboř nabídnout. Buďte u jedné z největších sportovních událostí tohoto roku společně s námi.

Mediální kampaň Letiště Chotěboř se dostane do podvědomí regionálních, celostátních, ale také evropských médií. Buďte při jedné z největších leteckých akcí tohoto roku vidět společně s námi.. Televizní kampaň Rozhlasová kampaň Tištěná média Internetová kampaň Vysílání v hlavních zprávách ČT Reklamní kampaň ve skupině Radio United Reklama v regionálních periodikách Kraje Vysočina Propagace na vlastních internetových stránkách Přenosy na stanici ČT Sport Reportáž v magazínu Víkend na TV Nova Vysílání na rádiích Impuls, Country, Beat a Signál www.eaac2017.eu Havlíčkobrodský deník www.airshowchotebor.cz Vysílání v hlavních zprávách TV Prima Více než 2 miliony posluchačů každý den Chotěbořské Echo Zpravodajství na regionálních webových stránkách Distribuce článků prostřednictvím ČTK Zároveň reklama na Facebooku a internetových stránkách rádií Denní reportáže na Airzone TV a oficiálních stránkách akcí Zpravodajství v MF Dnes Denní reportáže na Facebooku Účast partnerů v rádiových spotech Články v leteckých periodikách Zároveň denní přenosy na Youtube Možnost přímého přenosu z finálového klání na internetu Bigboardy u hlavních silničních tahů na Vysočině Reklamní kampaň také v regionálním rádiu Vysočina

Propagace partnerů a přehled benefitů Pojďte s námi uspořádat jednu z největších sportovních akcí letošního roku. I my Vám za to máme co nabídnout. Níže nabízíme přehled našich benefitů a zároveň možností propagace, díky které budete vidět společně s námi. Propagace partnerů Přehled benefitů Propagace generálních a hlavních partnerů v médiích Prezentace na reklamních materiálech a v médiích Media wall s bannery sponzorů přímo na letišti po celou dobu leteckých soutěží Možnost vyhlídkových letů a letů v akrobatickém speciálu Zástupci partnerů předají diplomy výhercům obou šampionátů přímo na pódiu Loga významných sponzorů na plakátech po celém kraji Vysočina Volné VIP vstupenky na raut v průběhu opening ceremony na náměstí Seznam partnerů na webových stránkách Volné VIP vstupenky na raut v průběhu vyhlášení výsledků na letišti VIP vstupenky na obě letecké show pro Vás, Vaši rodinu a Vaše zaměstnance

Více informací Vám rádi sdělíme při osobním jednání Na telefonu 602 737 215 Na internetových stránkách www.eaac2017.eu a www.airshowchotebor.cz A na emailu info@eaac2017.eu a info@airshowchotebor.cz

Těšíme se na spolupráci s Vámi! www.eaac2017.eu www.airshowchotebor.cz