Informace z okresu 2014 Výjezdní zasedání okresu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIHOMORAVSKÝ KRAJ TGM Junák - svaz skautů a skautek ČR
Advertisements

Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
2. přístav Poutíci Kolín sraz K + K
Junák – svaz skautů a skautek ČR,
Zpráva předsedy KRJ za období
SETKÁNÍ VEDENÍ STŘEDISEK s vedením kraje
…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
A KTUALITY A NOVINKY VE VÝCHOVNÉM PROGRAMU J UNÁKA.
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
Informace z okresu 2011 Výjezdní zasedání okresu
Myšlenka? Aktivita? Životní styl.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Informace z okresu 2012 Výjezdní zasedání okresu
Organizace Sněm okresu Hodonín 2013 Delf – Tomáš Svoboda.
Duben 2012 – říjen  KLŠVS, VMP  Klíče pro život  lodě a vybavení (slevy apod.)  krojové doplňky  žebříček výsledků závodů  Tři jezy.
1 Roverský začátek ProjektyRovernetOdborky Soutěže a závody Zahraniční aktivity Kurzy a celostátní akce Časopis KmenOddílVýzvy Programová nabídka pro rovery.
Fondy EHP 2009 – 2014 (2016) Finanční mechanismy (FM) 2 Posuzování a hodnocení žádostí Programová oblast č.16 Odbor projektového řízení MK Oddělení fondů.
O R D O & I U S T I C I A oddíl skautů při 65. pražském středisku Pata a Mata jako pronajímatel a Křeček a Plundra, s.r.o jako nájemce uzavřeli.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Krajská rada Junáka Libereckého kraje Afrooting - krajské roverské setkání 2007 Mníšek u Liberce, 19. až 21. října 2007.
Výchovný odbor Želvičky. Výchovný odbor „Želvičky“ Členové: Kiwi, Villda - Ratíškovice, Milka, Andy - Čejka Sketmen, Šmudla, Junior, Ryša, Hárvy – Kyjov.
Autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR. autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR Stávající Stanovy ERC byly přijaty Prezidiem ERC v ČR dne
Hodnocení kvality v Junáku
Hospodaření Katedra Fiscus Kateřina Hrdličková – Matýsek
ČINNOST PŘÍSTROJOVÉ KOMISE
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Co se honí želvími hlavami. Celoroční plán Proč jej dělat? – Práce s dětmi není náhodná, chceme někam směřovat – Všichni vedoucí chtějí dosáhnout s dětmi.
Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Akreditovaný 39 hodinový zdravotnický kurz Zdravotník zotavovacích akcí 2011 Kateřina Smerfetka Šablaturová.
Odbor pro personalistiku Valný sněm Junáka Litomyšl 28.–
Krajský sněm ledna 2011 radnice, nám. Dr. E. Beneše, Liberec Volební program Jerry a Slůně |
Okresní sněm Zpráva o činnosti zahraniční zpravodajky Připravila: Kateřina Motlová - Káťa.
RPS/CSF Komunikační akční plán RPS Plán aktivit na rok 2007.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Výchovný odbor Želvičky
Martina Rybová - Taťka Zpravodajka OR pro vzdělávání.
Skauting.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
RS v okrese Hodonín Proběhlé akce: Zima 2013: RKLM: ne-svoboda ( ) V Uherském Hradišti na základně střediska Psohlavci 19 lidí.
ORGANIZACE ČK Fortis, sobota , Lelekovice
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Okresní výchovný odbor Želvičky Zrealizované akce v roce 2010/2011.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
HOSPODAŘENÍ pro rádce.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP “ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
Regionální operační program Moravskoslezsko Datum: Místo: Prezentuje: Brno Kateřina Plachá.
Ovčin. Odbor pro Vzdělávání ČINovnic a činovníků Skupina dobrovolníků pod zpravodajkou VRJ pro vzdělávání – Funguje jako podpůrný, pracovní a poradní.
MORPHOLOGY 2015 Olomouc 6. – 8. září Schůze výboru a plenární schůze ČAS v Olomouci 1. Vzpomínka na zesnulé členy (doc. Linc) 2. Výroční zpráva.
Co se stalo s výstupy z ULŠ 2009 aneb kecáme a neděláme?
I NFORMACE Z OKRESU 2014 V ÝJEZDNÍ ZASEDÁNÍ OKRESU Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín Mgr. Karel Ryba – Mýval místopředseda OR.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Informace o konkrétních nedostatcích zjištěných MF při kontrolách hospodaření PO v rámci přezkoumání hospodaření JMK Pracovní schůzka s ekonomy neškolských.
Ing. Jiří „Hrach“ Stokláska předseda OR. Seznam akcí pod hlavičkou ORJ ◦ Velkomoravský bál (2. ročník) ◦ Team-building VM ◦ RKLM ◦ RK Pyramida (5. ročník)
Informace za volební období sněm okresu
Činnost výchovného odboru
Program MŠMT VIII v roce 2017
Okresní sdružení ČUS Tábor
Zahraniční zpravodaj Kateřina Motlová - Káťa
Informace z OR okresní sněm
Vzdělávání Okresní sněm 2016
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
Vzdělávání v Junáku Jiří Fait - George.
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Transkript prezentace:

Informace z okresu 2014 Výjezdní zasedání okresu Ing. Jiří „Hrach“ Stokláska předseda OR

Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín, e. č. 625 1 rada Junák – svaz skautů a skautek ČR, okres Hodonín, e.č. 625 1 rada 12 členů 10 zpravodajů 6 středisek 25 oddílů 798 členů

Seznam akcí pod hlavičkou ORJ Velkomoravský bál (1. ročník) Team-building VM RKLM RK Pyramida (4. ročník) Závod vlčat a světlušek, okresní kolo ZZA doškolovací Okresní Jamboree (8.roč.) s Tvůrčí dílnou ČLK (16.) a VLK (14.) Velká Morava NAŠROT (2. ročník) Adrenalinové odpoledne (2. ročník) Čekatelská zkouška

Z ČINNOSTI OR Schválila Výroční zprávu za rok 2013, Zprávu o hospodaření 2013, Rozpočet na rok 2014. Úspěšně realizovala grant na Vybavení táborové základny. Vytvořila plán činnosti na volební období v nové struktuře. Provedla hodnocení kvality okresu. Za rok 2014 přijala 24 rozhodnutí. 200 osobohodin zasedání.

VYHLÁŠKY OKRESU OR schválila Vyhláška 1/2014 Organizační a jednací řád OR Vyhláška 2/2014, o dotacích okresu Hodonín pro rok 2014 Byla zásadní změna v kritériích pro rozdělování nadstavby na střediska. 16 bodů, na kterých se shodla rada, že jsou prioritní.

Členský příspěvek 2015 Okresní rada schválila členský příspěvek okresu Hodonín ve výši 75,- Kč na člena. Členský příspěvek Junáka je 235,- Kč s časopisem a 195,- Kč bez časopisu Členský příspěvek JMK TGM Bude pravděpodobně do 25 Kč

HODNOCENÍ KVALITY Okresu Okres provedl HK v roce 2013 a jeho výsledky dále zapracoval do plánu na volební období. Výsledek 74,51% - velice dobří Silnou stránkou je Kvalifikace členů ORJ Vzdělávání činovníků Plánování Slabou stránkou jsou Zdroje financování

OR pracovala ve složení Hrach, Mýval, Čok, Žýžala, Villda, Černoška Lapka, Kokr, Palis, Šnek, Stano, Armin/Broňťa Zpravodajové: Výchovní: Villda, Milka Organizační: Delf Hospodář: Žýžala Zahraniční: Káťa Zdravotní: Puňťa Správce majetku: Stano Pro vzdělávání: Mýval Zpravodaj pro R+R: Šmudla Mediální zpravodajka: Jolča Revizní komise: Rony, Anežka, Andy

Pracovnískupinyokresu Instruktorský tým Lesních kurzů Velká Morava čekatelský a vůdcovský lesní kurz Velkomoravský bál Okresní výchovný odbor Želvičky Rádcovský kurz Pyramida 5. víkendovka Okresníroverskýodbor Roverský kruh lesní moudrosti (RKLM) Našlapaný roverský tábor NAŠROT

www.orjhodonin.skauting.cz DĚKUJI ZA POZORNOST