NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Struktura použití členských příspěvků (16. ŘVH FAČR, )
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
Program činnosti Komise sportu žen ČOV na období
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Stručná zpráva o činnosti Jednota školských informatiků duben 2014.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
KOMUNIKACE A KOOPERACE VE FOTBALE
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
I. OFICIÁLNÍ SETKÁNÍ PŘEDSTAVITELŮ OBCÍ V SO ORP KUTNÁ HORA GASK 12. ČERVNA 2014 PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE Projekt Svazu měst a obcí reg. číslo: CZ.1.04/4.1.00/B
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Projekt: Analýza dalšího profesního vzdělávání v Pardubickém kraji Návrhy a doporučení Kolektiv autorů: Institut rozvoje evropských regionů,o.p.s. Univerzita.
KR KVFS -Karlovy Vary Škola nových rozhodčích- první ročník 2009 Pod patronací KKFS Karlovy Vary a oddílu Baníku Sokolov.
XXVII. Silvestrovské derby
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Vlastní hodnocení školy
Praktické rady ke komunitárním programům Michal Kadera, CEBRE Jihlava, 18. prosince
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
Mimořádná Valná hromada Svazu futsalu ČR Praha.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Co jsme zač? skupina fajn lidí skupina lidí, kteří rádi mluví anglicky rádi objevujeme rozdíly mezi národy a mezi formami zemědělství rádi cestujeme rádi.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Sněm RVŠ - bod 4.1 RVŠ Sněm RVŠ - bod 4.2 Základní informace: Bilanční a hodnotící zpráva RVŠ za funkční období
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
Technika řízení LH Přednáška 3
Ing. Dagmar Parmová. Kdo jsme? Asociace průvodců České republiky, r. s. 460 individuálních členů z celé ČR, 22 přidružených členů (právnické osoby) –
Název kapitoly Název podkapitoly Text Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témata mezipředmětových vztahů Praha, 1. února.
Regionální komise (Praha, ). Aktiv předsedů OFS a KFS Nymburk, Zahájení (předseda RK p. Vrzáček) 2. Aktuální informace FAČR (GS)
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
FC Slovan Rosice, z.s..
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
PUMA x FACR jedna z největších sportovních firem světa
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
1. KRAJSKÁ GRASSROOTS KONFERENCE
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
SPOLUPRÁCE FAČR, KFS A OFS Václav Kohout, sekretář PKFS
Prezentace projektů, KD U Boudů
BSE České Budějovice o. s.
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Sociální práce TEĎ a TADY II
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
Cyklus kvality z pohledu kariérového poradenství
Výsledky dotazníkovÝCH šetření
Setkání kariérových poradců
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Věková struktura pedagogů středních škol V Jihočeském kraji
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!

FAČR – AKTUÁLNÍ SITUACE FAČR je jedním z největších spolků v ČR Se současnými 329.330 členy Rozhodčích je však pouze 3732 (tedy cca 1%) Na jednoho rozhodčího tedy v ČR připadá cca 70 registrovaných hráčů – což je alarmující! V ČR se uskuteční o nejexponovanějším víkendu téměř 5.500 utkání (2.139 muži, 586 dorost, 1.202 žáci, 1.490 přípravka a 60 ženy) Ne všechna utkání jsou rozhodčími obsazena – utkání nám řídí rozhodčí laici či diváci – tím se dostáváme na úplný začátek vývojového stupně tedy do 19. století, kdy fotbal vznikal – a tam být nechceme! FAČR je spolu s krajskými a okresními fotbalovými svazy zodpovědný za řízení soutěží Z pohledu obsazování utkání rozhodčími však trpíme obrovským deficitem Úbytek rozhodčích se nedaří pokrýt nárůstem z řad nových zájemců Největší problémy máme především na okresní úrovni (tedy v nejnižších soutěžích) Bojujeme také s vysokým věkový průměrem rozhodčích FAČR si uvědomuje nutnost navýšení rozhodcovské základny a proto přichází s touto náborovou kampaní

REAKCE FAČR Dlouhodobá náborová akce pro rozhodčí: PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ Kvantita přináší kvalitu FAČR míří na nábor co nejvyššího počtu rozhodčích Oslovujeme také rozhodčí ženy – nutné navýšení jejich počtu Uplatnění na všech úrovních – řízení všech soutěží Speciální režim pro ty nejtalentovanější – intenzivní spolupráce Velmi propracovaný systém Kampaň Promo video určené pro prezentaci v TV (tvář projektu Ladislav Hampl) Spolupráce s mediálními partnery Kompletní informace: www.fotbal.cz (rozhodci.fotbal.cz) Propagační akce v celé ČR Struktura Přímý kontakt na OFS (KR) – automatická evidence Krajští a národní instruktoři Akademie rozhodčích a Vzdělávací program rozhodčích, program Talent a mentor

WWW.FOTBAL.CZ/ROZHODCI BUĎ ROZHODČÍM FOTBAL? PROČ JAK PŘIHLÁŠKA! Chceš být součástí velkého světa jménem FOTBAL? PROČ BÝT ROZHODČÍM? PŘIHLÁŠKA! JAK SE STÁT ROZHODČÍM?

KOHO HLEDÁME? LIDI ZAPÁLENÉ DO FOTBALU NA VŠECH ÚROVNÍCH KAŽDÉHO, KDO HLEDÁ NOVOU SPORTOVNÍ VÝZVU TOHO, KDO SE NEBOJÍ PŘIJMOUT ODPOVĚDNOST FYZICKY PŘIPRAVENÉ A PSYCHICKY ODOLNÉ SPORTOVCE MEZI NOVÝMI ROZHODČÍMI RÁDI PŘIVÍTÁME MUŽE I ŽENY VĚK NENÍ ŽÁDNÝM LIMITEM, PODMÍNKOU JE DOVRŠENÍ 15. ROKU

PROČ BÝT ROZHODČÍM? PROŽITÍ JEDINEČNÝCH EMOCÍ PŘÍMO NA HŘIŠTI PŘÍLEŽITOST K PROFESNÍMU RŮSTU A NASTARTOVÁNÍ VELKÉ KARIÉRY PRAVIDELNÉ VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI PRAVIDEL FOTBALU ÚČAST NA ODBORNÝCH SEMINÁŘÍCH SLEVA NA ZAKOUPENÍ VÝSTROJE A SPORTOVNÍHO VYBAVENÍ ADIDAS VÝRAZNÁ SLEVA NA ZAKOUPENÍ VSTUPENEK NA VYBRANÁ UTKÁNÍ „A“ TÝMU REPREZENTACE ZDARMA VSTUP NA FOTBALOVÁ UTKÁNÍ, POŘÁDANÁ V RÁMCI SOUTĚŽE, V NÍŽ ROZHODČÍ FIGURUJE IDEÁLNÍ VOLNOČASOVÁ AKTIVITA PRO STUDENTY MOŽNOST ZAJÍMAVÉHO VÝDĚLKU

PATRONI NÁBOROVÉ AKCE PÍSKEJ - MÁVEJ – ROZHODUJ DAGMAR DAMKOVÁ - ÚČAST VE FINÁLE ŽENSKÝCH OH + ME + LM - PRVNÍ ŽENSKÁ ROZHODČÍ V ČESKÉ NEJVYŠŠÍ SOUTĚŽI - ČLENKA KOMISE ROZHODČÍCH UEFA + FIFA PAVEL KRÁLOVEC - 214 ODŘÍZENÝCH UTKÁNÍ V ČESKÉ LIZE - PRAVIDELNÁ ÚČAST V LIZE MISTRŮ A EVR. LIZE - KVAL. ZÁPASY ME + MS - ÚČAST NA ME 2016

JAK SE STÁT ROZHODČÍM? JEDNODUCHÉ VYPLNĚNÍ ELEKTRONICKÉ PŘIHLÁŠKY - VEŠKERÉ INFORMACE K DISPOZICI NA WWW.FOTBAL.CZ/ROZHODCI JEDNODUCHÉ VYPLNĚNÍ ELEKTRONICKÉ PŘIHLÁŠKY NEBO PŘÍMÝ KONTAKT OKRESNÍCH FOTBALOVÝCH SVAZŮ DOTAZY TÝKAJÍCÍ SE NÁBORU: ROZHODCI-NABOR@FOTBAL.CZ

AKCE PRO NOVÉ ROZHODČÍ REGIONÁLNÍ AKCE V CELÉ ČR PRO ZÁJEMCE O FUNKCI ROZHODČÍHO MOŽNOST DISKUSE SE ZNÁMÝMI OSOBNOSTMI A ZÍSKÁNÍ INFORMACÍ O TOM, CO VŠE OBNÁŠÍ ČINNOST ROZHODČÍHO AKCE BUDOU PROBÍHAT VE VŠEDNÍCH DNECH ZA ÚČASTI ZÁSTUPCŮ KOMISÍ ROZHODČÍCH OFS A KFS A INSTRUKTORŮ ROZHODČÍCH Z PŘÍSLUŠNÉHO REGIONU PRVNÍ NÁBOROVÁ AKCE SE USKUTEČNÍ VE STŘEDU 26. DUBNA OD 17:00 V AREÁLU SK SLANÝ

DĚKUJEME ZA POZORNOST!