Co jsme si odnesli z Evropy Tenerife

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TENERIFE ÚNOR ŠKOLNÍ VÝLET NADACE CHAMARTÍN.
Advertisements

TENERIFE.
Program Leonardo da Vinci- projekt mobility
Španělsko Referát 5.B.
Stát na stejnojmenných ostrovech rozprostírajících se v Indickém oceánu mezi rovníkem a 10. rovnoběžkou asi 1600 km od Afriky. Originální název: Republic.
Modrá planeta.
překlad ze slovenštiny a úprava: Váňová
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
CANARIAS VARIADA 7 EN 1 Kanárské ostrovy jsou autonomní společenství Španělska a souostroví sedmi hlavních ostrovů a několika dalších menších ostrůvků.
Jihoafrická republika
Španělsko Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Zeměpis – 1. ročník.
VENEZUELA.
Program Leonardo da Vinci – projekt mobility
Portugalsko Info a obrázky.
Evropa – poloha, povrch 5. ročník
PORTUGALSKO.
La ville Soleil – město krále Slunce – Ludvíka XIV.
Oblast: Jižní Evropa Španělsko
Itálie -bylo schopno pojmout sedících diváků a bylo užíváno ke gladiátorským zápasům a veřejným podívaným.gladiátorským -V Koloseu se dokonce mohly.
Zlínský kraj.
Španělské království.
Pobřeží Afriky Obepluj Afriku prstem po mapě. Je to vůbec po moři možné? Bylo tomu tak vždy? Kterými oceány, moři, zálivy se plavíte? Vyplň slepou mapu.
Nový Zéland.
Peru a Ekvádor.
Španělsko.
FINSKO.
Afrika Poloha, rozloha Jan Dušek.
- poloha - rozloha - reliéf
Peter Gabaĺ – 5.A.
Gran Canaria Kanárské ostrovy
Španělsko hymna.
Stát na stejnojmenných ostrovech rozprostírajících se v Indickém oceánu mezi rovníkem a 10. rovnoběžkou asi 1600 km od Afriky. Originální název: Republic.
Nejmocnější státy Evropy
Evropa – Jižní Evropa Španělsko Andorra. Španělsko – obecně Rozloha: km 2  velká evropská země Obyvatelstvo: 41,2 mil. (2002)  lidnatá země.
Island Marie Vůjtková
Dominikánská republika
Pobřeží Afriky Obepluj Afriku prstem po mapě. Je to vůbec po moři možné? Bylo tomu tak vždy? Kterými oceány, moři, zálivy se plavíte? Vyplň slepou mapu.
COMENIUS – Partnerství škol Sociální učení ve škole a svět práce v Evropě 2009 – 2011 Pracovní setkání žáků a učitelů ve dnech 8. – v I.E.S.
Španělsko (Jižní Evropa) Autor: Mgr. Marian Solčanský Gymnázium K. V. Raise, Hlinsko, Adámkova , leden.
Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_52_INOVACE_345.
Č í slo projektuCZ.1.07/1.5.00/ N á zev š kolyGymn á zium, Soběslav, Dr. Edvarda Bene š e 449/II K ó d materi á luVY_32_INOVACE_63_05 N á zev materi.
ŠPANĚLSKO. něco o Španělsku ● Rozloha: km² ● Hlavní město: Madrid ● Počet obyvatel: mil ● Úřední jazyk: španělština, katalánština ●
Jiří Korec Sexta 2008/2009. VENEZUELA Hlavní město: Caracas Rozloha: km² Nejvyšší bod: Pico Bolivar- 5007m.n.m Počet obyvatel: Hustota.
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Miloš Kluiber Název:VY_32_INOVACE_261 _Španělsko Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Číslo.
KANÁRSKÉ OSTROVY. Kanárské ostrovy jsou autonomním společenstvím Španělska a souostroví sedmi hlavních ostrovů a několika dalších menších ostrůvků sopečného.
Š PANĚLSK O Vypracoval Tomáš Ptáčník. Š PANĚLSKO Španělské Království km² Katolické náboženství.
ČÍSLO PROJEKTU: 1.4 OPVK AUTOR: Mgr. Jana Neugebauerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_ZAJÍMAVOSTI EVROPY ROČNÍK: 8. ročník ZŠ VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Člověk a příroda.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_12_INOVACE_023_ Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
ČÍSLO PROJEKTU: 1.4 OPVK AUTOR:Mgr. Jana Neugebauerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_16_ŠPANĚLSKO ROČNÍK: 8. ročník ZŠ VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Člověk a příroda VZDĚLÁVACÍ.
Šablona. Anotace: výkladová prezentace věnující se Kubě jako státu Autor: Mgr.Hana Hilscherová Jazyk: Čeština Očekávaný výstup: lokalizuje na mapě stát.
Co jsme si odnesli z Evropy
EXPERIMENT.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Španělsko “Co jsme si odnesli z Evropy“
Šablona VY_52_INOVACE_Z
Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Karibik Karibik je region v nejjižnější části Severní Ameriky.
Modrá planeta.
Seychely Stát na stejnojmenných ostrovech rozprostírajících se v Indickém oceánu mezi rovníkem a 10. rovnoběžkou asi 1600 km od Afriky. Originální název:
zpracovaný v rámci projektu
CANARIAS VARIADA 7 EN 1.
Co jsme si odnesli z Evropy Finská republika – město Tampere 4. 9
Co jsme si odnesli z Evropy ?
Co jsme si odnesli z Evropy
Vypracovala: Veronika Zedníčková, CR3
Co jsme si odnesli z Evropy IRSKO – DUBLIN –
CO JSME SI ODNESLI Z EVROPY
Florida Dostupné z:
Transkript prezentace:

Co jsme si odnesli z Evropy Tenerife 29.1 - 25.2.2016

Kanárské ostrovy- Tenerife

Základní informace: Hlavní město: Santa Cruz de Tenerife Rozloha: 2 034,38 km² Počet obyvatel: 906 854 Úřední jazyk: španělština Nejvyšší bod: Pico De Teide Tenerife je španělský ostrov, největší ze sedmi Kanárských ostrovů v Atlantském oceánu u pobřeží Afriky.

Puerto De La Cruz

Základní informace: Počet obyvatel: 35 000 Rozloha: 8,73 km² 6. největší město na Tenerife Atraktivity: Loro Parque Zámek Abaco Botanická zahrada Playa Jardin Playa Martianez

Hotel Riu Garoé****

Informace: Počet zaměstnanců: 104 Počet pokojů: 176klasických, 7 suite, 7 superior Adresa: Doctor Celestino Gonzalez Padron 3 | Puerto de la Cruz- Tenerife, 38400 Puerto de la Cruz, Tenerife, Kanárské Ostrovy, Španělsko Kontaktní osoba: Luís Hernández García Telefon: 922 382 988 Email: direccion@hotelgaroe.com

Náplň práce: Pozice animátorky 1 nadřízená osoba: Arianna Santos Carillo Po – Pá od 9:30 – 15:30 Příprava a realizace volnočasových aktivit Organizace a účast na animačních aktivitách (mini-golf, sjoelen, šipky, exkurze) Komunikace s klienty Motivace klientů k zapojování do aktivit Dohled nad animačními aktivitami

Mini – golf se zákazníky

Sjoelen se zákazníky

Organizace exkurzí

Exkurze do El Sauzal s ochutnávkou místních produktů

Volný čas: So - Ne Loro park Botanická zahrada Město La Laguna (muzeum vědy a kosmu) Pláž Playa Jardin a Playa Martianez Účast na karnevalu ve městě Puerto De La Cruz

Večeře na rozloučenou se zaměstnanci z hotelu

Stáž byla uskutečněna za podpory programu Erasmus+ Dana pešlová