Vehikl Tour 2015 v sobotu 12. září 2015 proslulého závodu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Říjen 2007 Nobody’s Unpredictable Ipsos Tambor GALAXY SÉRIE 2007 Anketa – spokojenost závodníků.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl.
Hodnocení kvality celostátních závodů v roce 2010 Jan Netuka Seminář Želiv,
Takhle jsme v roce 1992 za č ínali  ne všichni ještě tehdy měli horské kolo, tak jich několik zakoupil a na závody zapůjčil majitel hotelu.
ZKO PY Š ELY V Á S ZVE NA IVETKY MEMORIÁL Dne od 09:00 hod. na cvi č išti ZKO STRAŠÍN.
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA Dne od 09:00 hod.
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
Žacléřská HALDA 2014 II. ročník neoficiálního mistrovství ČR těžařů o pohár Těžební unie v cross-country MTB PŘEDSTAVENÍ.
MUŽSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY 2
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
ČESKÉ DÁLKOVÉ BĚHY. JIZERSKÁ PADESÁTKA Nejznámější český závod je Jizerská padesátka Běhá se od roku 1968 klasickou technikou Účastní se jej až 6000 závodníků,
BIATLON.
Krkonošský omezeňák 2012 Soutěž v přesnosti přistání na kluzáku L-13 Blaník Místo konání: LKVR Datum: Začátek: 08:30 hod. SELČ.
STUDENT CUP SŽDC 2014 Sportovně-vzdělávací projekt II. ročník
Klub českých turistů Bedřichov Jihlava pořádá dne studánkovou vycházku Luka nad Jihlavou - Bítovčice. Sraz v Lukách nad Jihlavou na nádraží.
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
ŽENSKÉ BĚŽECKÉ DISCIPLÍNY. ROZDĚLENÍ Ženy jezdí stejně jako muži klasicky a volnou technikou Délky tratí jsou poněkud kratší než u mužů Ženy mají vypsány.
RYCHLOSTNÍ DISCIPLÍNY
Sobotu 26.dubna 2014 Jarní K-C Bejkování se uskuteční v sobotu 26.dubna 2014 Trasa je nádherná, vhodná pro libovolná kola. Akce je určena pro zaměstnance.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
Rychlost těles.
Fly týmy Cyklo Patria Direct Jizerská 50. Základní informace Cílem projektu bylo zvyšování povědomí o letním cyklistickém závodě Jizerská 50:  motivace.
Pravidla atletiky 2014/2015.
BOBY.
Libor Bucifal juniorský reprezentant ČR na vytrvaleckých tratích.
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA 3. ročník
R EGENERACE : JÍZDA V BOULÍCH Vypracovala: Kylarová Lenka,
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
Značky a čísla Správně: Nesprávně: 12stupňové pivo, 12tistupňové pivo, 2sedačková lanovka, 5tidenní, pro děti do 14 let pro děti do 14-ti let, 8midenní.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Praha – Modřany, Základní informace o akci Název akce : Škoda Cycling Challenge 2011 Termín konání akce : (7-22hod) Místo konání.
Aerobic Pavly Caltové pořádá I. ročník soutěže jednotlivců v AEROBIC MASTER CLASS Aerobic Dance CUP Sobota Čelákovice Sokolovna, ul. Masarykova.
SK Strupčice pořádá v sobotu 26.června 2010 od hod. na hřišti ve Strupčicích, f o t b a l o v ý t u r n a j Za účasti: AFK LoKo Chomutov – účastník.
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
vynaloženou práci drobnou odměnu.
KTV PRŽNO Březen 2017.
První Amcor Štafeton start na parkovišti firmy Amcor
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Plzenecká 50 TJ Sokol Starý Plzenec a Asociace sportu pro všechny
Kinematika - příklady.
změna programu a času vyhrazena
Procvičování znalostí z rychlosti rovnoměrného pohybu
Na všechny se těší pořadatelé
Novoroční turnaj ve stolním tenise KDY: sobota 11. ledna 2014
ČMMJ z.s. -Okresní myslivecký spolek Chrudim se sídlem
IV. IVAŇSKÝ SEDMIBOJ ve zdravém těle zdravý duch
Limuzský sedmiboj smíšených dvojic Přihláška
Den otevřených dveří na Patnáctce Pracovnice pečovatelské služby
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
POSVÍCENSKÝ NOHEJBALOVÝ TURNAJ
„Sněhová diskotéka“ s ohňostrojem na závěr
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
ODDÍL ORIENTAČNÍHO BĚHU SK CHRAST CHT
vynaloženou práci drobnou odměnu.
POZVÁNKA Klub maminek, Osadní výbor a SDH Svatý Kříž
TATRANSKY SKIALP GRAND TOUR
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
POZVÁNKA Klub maminek, Osadní výbor a SDH Svatý Kříž
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

Vehikl Tour 2015 v sobotu 12. září 2015 proslulého závodu Nohejbalový klub Ponětovice všechny srdečně zve na 17. ročník proslulého závodu Vehikl Tour 2015 v sobotu 12. září 2015 Podmínky účasti : Starší kolo bez přehazovačky, recesistický úbor, věcná cena. O co jde : Závodníci pojedou okruh dlouhý cca 14 km. Časový limit na zdolání trati je120 min. Po absolvování závodní části jsou na programu doplňkové disciplíny.disciplíny. Sraz závodníků je ve 13:30 hod. v Ponětovicích na výletišti „U Hastrmana“ Start závodu ve 14:14 hod. Občerstvení zajištěno Srdečně zvou pořadatelé