Plán PR a marketingové a propagační kampaně

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tuto šablonu lze použít jako počáteční soubor pro aktualizace projektu
Advertisements

Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Projekt IQ auto = IQ Industry VIZE: DOSÁHNOUT SHODY MEZI POTŘEBAMI KVALIFIKOVANÉ PRACOVNÍ SÍLY ZE STRANY PRŮMYSLU A NABÍDKOU TRHU PRÁCE VYMEZENOU ODBORNÝMI.
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů 1. díl Tvorba a ověřování pilotních školních vzdělávacích programů na vybraných SOŠ a SOU Projekt.
PROJEKT: Co nám přinesl tento projekt? 1) Exkurze a)do firem - interaktivní přenos informací do výuky (ZKL Hanušovice, a.s.; Ondřejovická strojírna,
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
Podpůrná a vyrovnávací opatření v inkluzivní škole
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Konference Inovace ve vzdělávání a vzdělávání o inovacích Praha, Technologické centrum AV ČR Centrum pro transfer technologií CeTT.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Kampaň Sdružení AP pro podporu technického vzdělávání Průhonice, 10. prosince 2008 SDRUŽENÍ AUTOMOBILOVÉHO PRŮMYSLU / AUTOMOTIVE INDUSTRY ASSOCIATION.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Prezentace projektu shrnutí činnosti a výstupů projektu Ing.
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.
Místní akční skupina Rakovnicko
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
Koncepce rozvoje regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v letech Porada ředitelů pověřených knihoven JMK, Mgr. Adéla Dilhofová.
Náplň práce projektové kanceláře RNDr. Miroslav Kučera Bc. Tereza Bahulová Bc. Kateřina Hubíková.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Setkání politické reprezentace města Ostrov se zástupci firem působících na území města Ostrov „Kvalita přináší úspěch, úspěch přináší odpovědnost, odpovědnost.
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
ZŠ DĚČÍN 1 Kariérové poradenství na základní škole.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
(pro nástup ve škol. roce 2017/2018). JAK ŽÁKŮM POMŮŽE NAŠE ŠKOLA v rámci předmětu PRACOVNÍ ČINNOSTI témata: volba profesní orientace, zaměstnání, trh.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Sdílené radosti a strasti škol ze správního obvodu ORP Český Brod
ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Průběh ZV RVP ZV.
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Implementační projekt KAP
Praktické zkušenosti ze ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 Mgr. Petra Kohoutová
Základní škola a Praktická škola, Jičín
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Čtenářská a matematická gramotnost Andrea Nytrová
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Statutární město Ostrava
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Setkání kariérových poradců
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Informace o projektu IKAP
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
Transkript prezentace:

Plán PR a marketingové a propagační kampaně 2015/2016

Dny otevřených dveří 23. 10. 2015, 8:00 – 16:00 hod. (Projektová kancelář) 27. 11. 2015, 15:00 – 17: 30 hod. (dle organizačního zabezpečení) 28. 11. 2015, 8:00 – 12:00 hod. (dle organizačního zabezpečení) 15. 1. 2016, 15:00 – 17:30 hod. (dle organizačního zabezpečení) 12. 2. 2015, 8:00 – 16:00 hod. (Projektová kancelář)

Veletrh vzdělávání a burzy škol Veletrh vzdělávání Hodonín 7. a 8. 10. 2015 Burza škol Uherský Brod 12. 11. 2015 Burza škol Uherské Hradiště 24. – 25. 11. 2015

Informační schůzky s rodiči žáků 9. tříd ZŠ Bílovice Říjen: Nivnice, Bojkovice, Ostrožská Nová Ves Listopad: 1. ZŠ Napajedla, Uherský Brod, Na Výsluní, 2. ZŠ Napajedla, Uherský Ostroh, Velehrad, Dolní Němčí, Koryčany, Staré Město, Kunovice, U Pálenice, Strání, Babice, Prakšice

Informační schůzky s rodiči žáků 9. tříd ZŠ Prosinec: Moravský Písek, Strážnice, Hluk, Otrokovice Případně další ZŠ dle pozvánek výchovných poradců.

Zážitkové dny pro žáky ZŠ 30. 11. – 4. 12. 2015 a 7. 12. – 11. 12. 2015 Pro velmi kladný ohlas ze strany ZŠ budou 3 centrální stanoviště (přízemí budovy H příp. školní pracoviště oboru K-Č, aula budovy Z příp. odborné učebny, přízemí budovy P a školní dílny), kde budou pro žáky připravena zaměstnání. Časová dotace na každém stanovišti bude 45 min. Zaměstnání budou připravena ve spolupráci s předsedy předmětových komisí.

Dílničky pro žáky ZŠ dle zájmu ZŠ vždy ve čtvrtek od 8 do 10 hod. v budově D dle domluvy s kontaktní osobou Bc. Terezou Bahulovou

Ukázky první pomoci pro žáky ZŠ dle zájmu ZŠ v odborných učebnách v budově Z resp. na ZŠ po předchozí domluvě s kontaktní osobou Mgr. Pavlínou Jurákovou

Gastronomické workshopy pro žáky ZŠ dle zájmu ZŠ v odborných učebnách v budovy H resp. na ZŠ po předchozí domluvě s kontaktní osobou Ing. Monikou Malinovou Nabídka workshopů: Kultura stolování a společenské chování (Ing. Škrášková) Svět chutí a vůní s degustací (Ing. Janásová) Zdravé míchané nápoje (Mgr. Malušková) Cesta gastronomickým světem a obchodem (pověření PP)

Inzerce (vzdělávací nabídka a termíny DOD) ve všech přílohách o vzdělávání (Slovácký deník, Hodonínský deník, DOBRÝ DEN S KURÝREM, Mladá fronta DNES, 5plus2, Právo) v regionálním magazínu TV Plus v Atlasu školství

PR články a reportáže Průběžně po celý školní rok dle podkladů od předsedů předmětových komisí a pedagogů. Podklady, prosím, zasílejte e-mailem na bahulova@ssphz-uh.cz

Aktivity Centra volnočasových aktivit

Volnočasové aktivity pro žáky ZŠ a SŠ Jarní škola Kybernetiky 2016 (příměstský tábor pro žáky ZŠ, 1. – 5. 2. 2015) Letní škola Kybernetiky 2016 (příměstský tábor pro žáky ZŠ, v době letních prázdnin) kroužek Kybernetika pro žáky SŠ (vedoucí Ing. Hanáček, Bc. Pálka) kroužek 3D akademie pro žáky SŠ (vedoucí Ing. Dvořáček) kroužek Elektrotechnika pro žáky SŠ (vedoucí Bc. Berka)

Volnočasové kroužky na ZŠ Díky projektu Centra vzdělávání, reg. č. CZ.1.07/1.1.00/44.0010 bylo na partnerských základních školách nově otevřeno 6 volnočasových kroužků Kybernetika pro žáky ZŠ (vedoucí pedagogové ZŠ). Centrum volnočasových aktivit bude i nadále tyto kroužky podporovat, a to technicky, metodicky a personálně.

Děkuji za pozornost  Bc. Tereza Bahulová,