KRALUPY NAD VLTAVOU ZELENÝ ZÁKAL  Tradiční hudební happening pořádaný již 12 rokem na louce za koupalištěm v Kralupech nad Vltavou  Návštěvnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Advertisements

Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Golf & Country Club Piešťany
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR „SPORTEM PROTI DROGÁM“ KONANÝ V RÁMCI PROJEKTU TĚLOVÝCHOVNÉ A SPORTOVNÍ UNIE TRUTNOVSKA „SPORTUJ S NÁMI“
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
Mgr. Vlastislav Kučera přednáška č. 10.  Polohování ◦ Absolutní polohování  Vlastnosti ◦ umístění ◦ display ◦ visibility.
Stránka je základní pracovní plochou, na kterou tvoříme dokument – píšeme text, vkládáme objekty… Možnosti nastavení vzhledu stránky jsou široké – okraje.
 Search engine optimization  Jeden z prvních kroků při tvorbě obsahu webových stránek  Výrazně ovlivňuje dohledatelnost, návštěvnost a tím i úspěšnost.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK KONANÝ POD ZÁŠTITOU PŘEDSEDY ČMFS JUDr. Ivana Haška.
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
KRALUPY TŘANOVICE Po trase Kralupy n/Vltavou – Třanovice – –
Matematika Povrchy těles.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Lupa Tlačítko Lupa umožňuje zvětšit část obrázku. Klepněte na tlačítko Lupa a vyberte úroveň přiblížení pod panelem nástrojů. V obrázku se lze pohybovat.
Úprava grafických objektů –obrázků ve Wordu 2010.
Nabídka reklamních ploch
Česká sekyra 2010 seriál amatérských dřevorubeckých soutěží.
Webový design Web zábavního areálu - akvapark Barbora Chumlenová.
Kontokorentní úvěr Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Firemní profil GHP TEDOM … technology in harmony with nature.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
Způsoby nanášení nátěrových hmot
Projektový management Přednáška č. 1 Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní.
4. ROČNÍK HALOVÉHO TURNAJE MUŽŮ O POHÁR STAROSTY MĚSTA.
Prázdninová nabídka pro pražské děti a mládež Hlavní město Praha podpořilo v roce 2010 prázdninové aktivity pro děti a mládež částkou cca 6,5 milionu.
LEDOVÁ PLOCHA od ,- Kč/ plochy kromě kruhu pro vhazování a ploch BPA.
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Výroba vestavěného nábytku
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
SELFBRIEFING. Situace areálu Prosíme neparkovat v kempu Prosíme neparkovat na heliportu pro LZS.
 Společnost EuroJaP Slovakia s.r.o. je exkluzivním partnerem belgické výrobní společnosti BOPLAN bvba pro prodej, instalace, návrhy řešení a komplexní.
Náplň práce projektové kanceláře RNDr. Miroslav Kučera Bc. Tereza Bahulová Bc. Kateřina Hubíková.
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_MALA_VELKA_SVATBA_PREZENTACE_20 Název školyStřední škola služeb,
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
Kovářov Kovářov.  Vznik za účelem posílení rozvoje venkova ve Středním Povltaví  Severovýchodní okraj jižních Čech (území SOM)
HRANOL Blan ka Wagnerová Úvod do studia DG. Hranolový prostor Množina všech bodů navzájem rovnoběžných přímek (tvořících přímek) procházejících všemi.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
INFORMAČNÍ DEN Řízení skladového hospodářství a prodejny skript v Edičním středisku.
SP3 - ARCHICAD NAVIGÁTOR VLASTNÍ VÝKRESOVÉ ŠABLONY - SCHEMATA ing. arch. Vladimíra Jínová.
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
- Výpočet povrchu tělesa
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
EFEKTIVNÍ SPONSORING Tomáš Klečka,
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
REKLAMNÍ PLNĚNÍ.
NABÍDKA VOLNÝCH REKLAMNÍCH PLOCH
AUTOR: Mgr. Marcela Šašková NÁZEV: VY_32_INOVACE_4A_02 TÉMA: MS_WORD
Booleovské operace v prostoru
VARIANTY A CENÍK REKLAMNÍHO ZVIDITELNĚNÍ
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
INFORMAČNÍ TABULE VE TVARU „A“ 550x850mm cca
Český dům Moskva Jiří Podhola.
Název a termín akce Žadatel
Finanční výroční zpráva 2016 a rozpočet 2017
Transkript prezentace:

KRALUPY NAD VLTAVOU

ZELENÝ ZÁKAL  Tradiční hudební happening pořádaný již 12 rokem na louce za koupalištěm v Kralupech nad Vltavou  Návštěvnost Zeleného Zákalu se rok od roku zvyšuje vzhledem k jeho neopakovatelné atmosféře (návštěvnos osob)  Line - UP pro ročník 2015, Wohnout,Debil Heads, Lety Mimo, Fousatej Hat a mnoho dalších

Rozložení areálu

Partneři a jejich visibilita Hlavní partner BIG SHOCK Partner 1 cen a volné / volné Partner 2 cena K-Oil / volné Partner 3 cena CS-stav servis/ volné Partner 4 cena volné / volné Partner 5 cena volné / volné Partneři budou zviditelněni formou loga(firmy,produktu) na hlavní Stage Partner na pozici 1-5 dodá pořadateli akce svoje logo ve formátu pdf.,tif. atd. na náklady pořadatele budou vyrobeny Stage bannery, bannery budou rozeslány před výrobou k schválení jednotlivých partnerů. Celkový rozměr boční Stage bannerů 2,5m šířka x 7m výška, pro jednotlivého partnera je prostor 2,5m šířka x 1m výška Drobní partneři dodají banner o rozměrech 2x1m

Těšíme se na spolupráci