Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Hrátky s angličtinou Název materiálu VY_32_INOVACE_11_Fruit and vegetables Autor Hornová Kajgrová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HOW MUCH CHEESE HAVE YOU GOT? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Advertisements

Sloveso BÝT – přítomný čas
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_16.
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_15.
Elektronická učebnice - I
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_17.
Practice Vocabulary and your MEMORY and your MEMORY.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_ I.C.02 Název pro školu:EU AJ 1.stupeň 02 Název materiálu:Fruit Autor:Mgr. Marcela Jarošová Vzdělávací obor:
Chléb Česko - Anglický Rohlík na téma jídlo Máslo Vejce Hruška Dort Sýr Hamburger Konzerva ZmrzlinaDžem Žvýkačka ČokoládaPárek KečupMaso Párek v rohlíkuMed.
Vypracovala: Mgr. V. Sýkorová Použitá literatura: Peisertová, A. (přeložila): První slova slov. Nakladatelství BUVIK, Bratislava Wilkesová,
Prezentace byla vytvořena v rámci projektu Podpora moderních forem výuky na ZŠ Libereckého kraje Fruit and vegetables 3. ročník Mgr. Alena Hejnová ZŠ Broumovská,
Autor výukového materiálu: Mgr. Klára Viznerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:Únor 2013 Číslo.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY AUTOR: Mgr.Jaroslava Kudláčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_609_AJ_JÍDLO TÉMA: Slovní zásoba ČÍSLO.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.13 Ověření.
Ovoce a zelenina 4. ročník
Základní škola Církvice, okres Kutná Hora Anotace Žákům je spuštěna prezentace. Odkrýváním anglických názvů a obrázků ovoce a zeleniny si procvičují slovní.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr : Hana Bednářová ANOTACE Žáci dopočítávají - přidávají ovoce na misku podle zadaného.
VY_32_INOVACE_19_BĚLKOVICE–LAŠŤANY_AJ ročník Mgr. Blanka Theimerová Základní škola a Mateřská škola Bělkovice – Lašťany CZ.1.07/1.4.00/
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Countability – some, any VY_22_INOVACE_03 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka,
Přítomný čas prostý Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Slovní zásoba-ovoce, zelenina Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
In the grocery Autor: Mgr. Alžběta Fojtů Předmět Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_KASPE_ANGLICTINA2_04
I like, but I don´t like Autorem materiálu, pokud není uvedeno jinak, je Bc. Kateřina Najmanová.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU: Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO.
15.1 Countability of nouns, food and drink
FOOD – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Short answer VY_22_INOVACE_26 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Jídlo − food Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Pavla Šrubařová AUTOR: Mgr. Pavla Šrubařová VY_22_INOVACE_AKON_21_May_Day.
FOOD Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Ivana Pavlíčková Název: VY_32_INOVACE_13_Food Období: leden 2013 – červen 2013 Vzdělávací.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická a mateřská škola Toužim, příspěvková organizace AUTOR: Markéta Březinová NÁZEV: VY_32_INOVACE_AJ_13_FOOD AND DRINKS.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ36 Název školy SPŠ a.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 Autor: Eva Valentová NÁZEV: VY_32_INOVACE_197 Zelenina Téma: Anglický jazyk.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda Autor: Mgr. Lenka Radošová.
Anotace – Food and drinks
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu)
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
AUTOR: Mgr. Marcela Veisová
NÁKUPY Sčítání a odčítání do 100 s přechodem desítky
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_14_PRVOUKA
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu)
Slova nadřazená a podřazená
/mít něco rád, rád něco dělat/
Interaktivní procvičování anglických Slovíček – ovoce a zelenina
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Věcné učení pro nižší stupeň ZŠS
Základní škola praktická Česká Třebová
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola praktická Česká Třebová
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_27_Televizní pořady
FOOD AND MEALS - GEOGRAPHY
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu)
Název školy: Základní škola, Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_Potraviny Anglický.
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
FRUIT NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace
HOW MUCH CHEESE HAVE YOU GOT?
ZDRAVÍ – OVOCE, ZELENINA
Sada 2 Jazyk a jazyková komunikace MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_17_III.Vu_ZDRAVÁ.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Autor: Michaela Vráblíková Název : VY_32_INOVACE_25AJ_4tr_SLOVICKA7.
PEXESO – OVOCE anglicky
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Fruit TEMA: Fruit
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_Food TEMA: Food
Translation 03/01 Máte rád fotbal? Do you like football?
VY_32_INOVACE_03_AJ_Food and drinks 2
Transkript prezentace:

Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Hrátky s angličtinou Název materiálu VY_32_INOVACE_11_Fruit and vegetables Autor Hornová Kajgrová Andrea

Fruit and vegetables Andrea Hornová Kajgrová

PEAR hruška

BANANA banán

APPLE jablko

TOMATO rajče

CARROT mrkev

FRUIT = ovoce VEGETABLES = zelenina PEAR = hruška BANANA = banán APPLE = jablko TOMATO = rajče CARROT = mrkev

Do you like apples? Máš rád jablka? Yes, I do. Ano, mám.

Do you like apples? Máš rád jablka? No, I don‘t. Ne, nemám.

Do you like tomatoes? Máš rád rajčata? Yes, I do. Ano, mám.

Do you like tomatoes? Máš rád rajčata? No, I don‘t. Ne, nemám.

Zdroje vlastní zdroje zhartamy.wz.cz agbarbrutanik.wbs.cz Ovocna-bedynka/0/5/33-Hruska rumu-elvis-nikdy-nekrajel-jidlo-1iu-/dobra- chut.asp?c=A100715_104627_dobra-chut_glu vlastní zdroje zhartamy.wz.cz agbarbrutanik.wbs.cz Ovocna-bedynka/0/5/33-Hruska rumu-elvis-nikdy-nekrajel-jidlo-1iu-/dobra- chut.asp?c=A100715_104627_dobra-chut_glu