DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
Advertisements

Služby CzechTrade 2012 Ing. Dagmar Matějková,MBA DITTRICHOVA 21
METODIKA VSTUPNÍHO HODNOCENÍ Základní přehled. METODIKA VSTUPNÍHO HODNOCENÍ Základní přehled ÚVOD DO UDRŽITELNÉ SPOTŘEBY A VÝROBY METODIKA VSTUPNÍHO HODNOCENÍ.
Potravinářské veletrhy a výstavy ve východních teritoriích
Evropské vlajky 5. ročník
CzechTrade: Partner pro Váš export
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MPO včetně existujících mechanismů finanční podpory PhDr. Věra Havránková © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Podpora firem na trzích mimo EU Tomáš Rak ředitel odboru exportních služeb.
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii 3. Česko-asijské fórum 2. březen 2009.
Exportní strategie České republiky Exportní úspěchy podniků Moravskoslezského kraje Ing. Petr Adrián, MBA poradce pro řízení podpory exportu MPO konference,
MEZINÁRODNÍ SROVNÁVACÍ STUDIE Produkt RP Podpora Romů v Praze.
Najdi na slepé mapě Evropy státy podle zadání
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
Management v zemích východní Evropy a Ruska PEF MZLU v Brně Ústav marketingu a obchodu Ústav managementu Autor prezentace: Ing. Zuzana Tománková Řešitelský.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Úloha zahraničních kanceláří CzechTrade Tomáš Rak.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Nové výzvy a zkušenosti v úvěrovém pojištění MSV Brno 2007 Pavol Parízek Generální ředitel EGAP.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Více služeb pro české exportéry © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
1 Možnosti podpory exportu ze strany státu v návaznosti na strategii mezinárodní konkurenceschopnosti ČR pro období PSP ČR, 29. června 2012.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Česká exportní banka Spolehlivý finanční partner exportu Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků.
Rodina a zaměstnání inovace pro venkov registrační číslo projektu: CZ.1.04/5.1.01/ Michal Jarolímek 4. listopadu 2014.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Česká agentura na podporu obchodu/CzechTrade Dotační programy CzechTrade Karel Vít S námi napnete plachty!
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Exportní konference, Zapojení Svazu průmyslu a dopravy ČR do naplňování Exportní strategie Exportní konference,
Zdroje informací o exportních příležitostech. 2 BusinessInfo.cz Oficiální portál pro podnikání a export Korejská republika
Novinky na rok 2009 ODBORY PRODEJE A EXPORTNÍCH SLUŽEB.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
„Novinky CzechTrade pro exportéry“ Zuzana Synková ředitelka Odboru exportních služeb Zahraniční kanceláře CzechTrade.
Česká exportní banka Ing. Karel Bureš předseda představenstva a generální ředitel Business Den Ruské federace 30. září 2014 Aktuální možnosti financování.
ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU 8. ročník soutěže pro malé a střední exportéry Exportní cena DHL Nejúspěšnější klient CzechTrade 10. listopad 2005 Jitka.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Etiopie, Keňa Obchodní příležitosti pro české zemědělství a potravinářství Praha, 7. dubna 2016.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT CzechTrade ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU SLUŽBY.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
ČESKÁ AGENTURA NA PODPORU OBCHODU/CZECHTRADE Regionální exportní místa CT PhDr. Adriana Dohnalová.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Odbor exportních příležitostí - NOVINKY Ing. Jana Falathová, ředitelka odboru.
AKTUÁLNÍ ZAMĚŘENÍ AGENTURY CZECHTRADE
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
Marketingový plán podniku
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Propagace nových výrobků firmy Kloida a jejich zavádění na trh
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Presentation Title 1st September 2002
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Najdi na mapě : Česko Rakousko Maďarsko Polsko Řecko Německo Švédsko
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Transkript prezentace:

DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010

2 2 Individuální služby v zahraničí  Průzkum trhu  Ověření zájmu o produkt  Asistenční služby ZK dle individuálního zadání NOVINKA  Dlouhodobá exportní asistence na zahraničním trhu NOVINKA  Úvodní hodnocení trhu - prověření možnosti uplatnění vývozních komodit na zahraničních trzích NOVINKA  Exportní poradenství

3 Dlouhodobá exportní asistence na zahraničním trhu Cíl nalézt místní partnery a rozvinout s těmito partnery pravidelnou spolupráci Hlavní výhoda služby:  dlouhodobé spektrum aktivit vedoucí k pevnému ukotvení firmy na daném trhu  užší, pravidelný kontakt mezi firmou a ZK CT Náplň služby  pravidelné předávání aktuálních informací z teritoria včetně aktuálních poptávek  příprava a organizace prezentace klienta v teritoriu  využívání prostor a zázemí ZK – asistence při obchodním jednání  podpora při registraci/certifikaci výrobku pro vybraný trh atd.

4 Úvodní hodnocení zahraničního trhu (screening) Cíl předání nejzákladnějšího přehledu o situaci na trhu v daných teritoriích Náplň služby  výstupní zpráva se základním přehledem trhu v zemi/teritoriu  doporučení příp. návrh vhodné navazující služby CT  další informace dle individuálního zadání Přínosy  zjištění potenciálu trhu  kvalitní počáteční informace pro zvážení vstupu na daný trh  úspora času a nákladů

5 Exportní poradenství  zhodnocení exportní schopnosti podniku  stanovení cílů, zdroje  analýza, segmentace a výběr trhu  návrh marketingových aktivit  plán akcí, rozpočet, očekávané výsledky  ve spolupráci s DANSK INDUSTRI 5

6 PREZENTACE V ZAHRANIČÍ 1) OFÚ ČR 2010 – MPO ( 2) Zahraniční akce CT 2010 ( 3) Účasti v rámci projektu SVV 4) Prezentace formou zápisu v Adresáři Exportérů 6

7 Adresář exportérů  portál v českém jazyce a v dalších 13 jazykových mutacích: anglická, německá, ruská, francouzská, španělská, italská, portugalská, polská, maďarská, rumunská, bulharská, srbská a chorvatská verze  zajištění překladů vaší prezentace do 6 jazyků z výše uvedené nabídky 13 jazyků  úspora nákladů na vytvoření vlastní internetové firemní a produktové prezentace v jazykových mutacích pro daný trh  propagace Adresáře exportérů prostřednictvím více jak 30 zahraničních kanceláří CzechTrade a všech zastupitelských úřadů ČR ve světě 7

8 EXPORTNÍ KONFERENCE CZECHTRADE CELOSTÁTNÍ KONFERENCE  říjen 2010 Brno – Rusko, Kazachstán, Bělorusko  REGIONÁLNÍ KONFERENCE  Karlovy Vary – Velká Británie + Benelux – duben 2010  Praha – Francie + Německo – květen/červen 2010  Ostrava – Polsko + Ukrajina - červen

9 Design pro export SLUŽBA : Design pro export  Semináře, workshopy  Individuální služba Analýze stavu designu ve firmě (Vybraný designér odborně posoudí stav designu ve firmě )  Adresář designérů (http//design.czechtrade.cz)  Příspěvek CzechTrade na práci designéra = ,- Kč Cena za službu pro firmu = ,- Kč 9

10 ÚSPĚŠNÍ KLIENTI CZECHTRADE 10 INCO ENGINEERING, s.r.o. PSG- INTERNATIONAL, a.s. BAUER TECHNICS, s.r.o. ŽĎAS, a.s. KIT DIGITAL CZECH, a.s. GALATEK, a.s. Úspěšní klienti CzechTrade

PhDr. Adriana Dohnalová DĚKUJI VÁM ZA POZORNOST