Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kvalita v dalším vzdělávání Hodnocení kvality dalšího vzdělávání v rámci sítě místních center celoživotního vzdělávání.
Advertisements

Pedagogická porada 14. června 2013 Bc. Zrcek Miroslav.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje Co bude portál umět.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I PROČ PROJEKT VZNIKL? zahajovací konference projektu Informační a vzdělávací.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
NÁRODNÍ INSTITUT PRO DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
Školení Špindlerův Mlýn – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
PRIORITY ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LIBERECKÉHO KRAJE v návaznosti na globální granty RNDr. Robert Gamba vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
EVVO EVVO V LIBERECKÉM KRAJI. EVVO NA LIBERECKÉM KRAJI SAMOSPRÁVA ODDĚLENA OD STÁTNÍ SPRÁVY oddělení samosprávy na odboru ŽP a zemědělství – vedle EVVO.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty Dialog a Perspektiva reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , reg. č. CZ.1.07/1.3.05/ , Ludmila Muchová
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
1 PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ v Ústeckém kraji Ústí nad Labem Současnost a budoucnost dalšího vzdělávání.
E-Government Moravskoslezského kraje (II. – VI. část výzvy) Projekt Vnitřní integrace úřadu Odbory informatiky, kancelář ředitele, investiční a majetkový,
Organizace s celostátní působností v oblasti dalšího vzdělávaní pedagogických pracovníků a.Plnění priorit vzdělávací politiky státu b.Reakce na aktuální.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Management pro vychovatele PaedDr. J. Šťáva, CSc. katedra pedagogiky tel
Porada ředitelů 8. – , Luhačovice
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
1 PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ v Ústeckém kraji Ústí nad Labem Současnost a budoucnost dalšího vzdělávání.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
MAP – Místní akční plán ORP RK
Strategické řízení a plánování
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
Realizace vašich potřeb prostřednictvím OP VVV
Preventivní projekty zaměřené na problematiku AMOK - útok aktivního střelce.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Pracovní skupina Vzdělávání
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
EVVO v operačních programech
Pedagogický management 2005 J. Šťáva katedra pedagogiky tel
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
Metodika a koordinace kariérového poradenství v JMK
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Konference primární prevence PK
Realizace potřeb regionálního školství pomocí šablon
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
NAPLŇOVÁNÍ CÍLŮ GLOBÁLNÍCH GRANTŮ V LIBERECKÉM KRAJI
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
BUDOUCNOST středního vzdělávání V LIBERECKÉM KRAJI
Transkript prezentace:

Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I

Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje  Přechod z webu kraje na portál

Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje  Přechod z webu kraje na portál

Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje  Přechod z webu kraje na portál

Co vám přinese změna?  Automatické rozesílání bulletinu na oficiální školy/školského zařízení a registrovaným uživatelům

Bulletin Management: Seznam zájemců o práci ve školství Seznam volných míst na školách a školských zařízeních Seznam zájemců o práci ve školství Seminář pro potenciální žadatele o finanční podporu z globálních grantů Libereckého kraje OP VK Seznam zájemců o práci ve školství Pedagogičtí pracovníci: Seznam volných míst na školách a školských zařízeních Nové události: Školení Turnovsko Školení Českolipsko Školení Českolipsko Školení Hrádek nad Nisou Školení Liberecko Školení Liberecko II Seminář Etická výchova pro učitele SŠ Kurz Finanční gramotnost pro učitele SŠ Kurz Finanční gramotnost pro učitele ZŠ Seminář pro potenciální žadatele o finanční podporu z globálních grantů Libereckého kraje OP VK

Co vám přinese změna?  Aktuální informace z oblasti vzdělávání a školství pro Liberecký kraj na jednom místě

Co vám přinese změna?  Svobodný a otevřený prostor pro sdílení a předávání informací

Co vám přinese změna?  Provázanost informačních zdrojů a zefektivnění toku informací

Co vám přinese změna?  Samostatné vkládání a správa dat:  přijímací řízení  akce v kalendáři  příspěvky  formuláře

Registrace uživatelů  Pro další chystané funkce je nutná registrace ředitele/ky.  Pokud nejste přihlášení do portálu, zaregistrujte se.

Registrace uživatelů  Pro další chystané funkce je nutná registrace ředitele/ky.  Pokud nejste přihlášení do portálu, zaregistrujte se.

Děkuji za pozornost. Kontakty:  Bc. Jan Šmíd – tel.:  Mgr. Ladislav Chumlen, tel.: