Vítejte na setkání partnerů digitálních technických map krajů Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výroční konference IMPEL TFS
Advertisements

Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje (DMVS PK) + ortofoto Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Koncepce běžeckého lyžování v Karlovarském kraji 2.etapa – Slavkovský les a zhodnocení potenciálu zbývajících částí Karlovarského kraje.
Dopravní informace Plzeňského kraje Martin Schejbal Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
IPR Praha Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy (dříve Útvar rozvoje hl. m. Prahy) Nejen plánovací institut: Strategický plán, Metropolitní plán, Veřejný.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje (DMVS PK) Seznámení s projektem Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského.
Trh s geoinformacemi Přehledy tuzemského a zahraničního trhu Ing. Jiří Fejfar, Ph.D.
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
Krajský rok informatiky Zlín Tvorba nepodkročitelného standardu GIS pro územní plánování v Libereckém kraji Ing. arch. Jana Děrdová, Ing.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
GIS Plzeňského kraje a projekty v rámci Digitální mapy veřejné správy Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje aktuální stav 01/2012 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Informační systém o území v Plzeňském kraji a v Bavorsku Studie – analytická a návrhová část Informationssystem über das Gebiet in der Region Pilsen und.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Zapracování připomínek Evaluace a technická pomoc RPS Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Odbor Rámce podpory Společenství, Evaluační jednotka strukturálních.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje
ICHNOS Plus – Feasibility Study Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Aktuální problémy vysokoškolských knihoven 21.předsednictvo RVŠ – Pracovní komise pro VŠ knihovny PhDr.Miloslava Faitová ZČU v Plzni.
ISSS 2003 ePUSA Elektronický portál územních samospráv – stav projektu Ostrava
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
Ministerstvo informatiky ČR ISSS, Hradec Králové, duben 2005.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
MIDAS do praxe Vzdělávací program v oblasti standardizace pracovních postupů v řízení a ve výkonu veřejné správy Štěpán Kafka, Bronislava Horáková, CAGI.
ISSS 2003 ePUSA – Elektronický portál územních samospráv – stav projektu ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
Digitální mapa veřejné správy - DMVS.  Memorandum  o spolupráci, přípravě a realizaci projektu DMVS podepsáno na ČÚZK  Ministerstvo vnitra,
Provádění betonových konstrukcí. Bodové hodnocení seminářů 6. ročníku v akreditovaných projektech celoživotního vzdělávání ČKAIT - 1 bod a ČKA - 2 body.
Seminář o datech a službách resortu zeměměřictví a katastru Jak Plzeňský kraj využívá data resortu ČÚZK Představení služeb Geoportálu Plzeňského kaje Plzeň.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Jmenování krajských odborníků dle Koncepce. 2 Institut krajských odborníků vyplývá ze Střednědobé koncepce zdravotnictví Pardubického kraje. Jmenováno.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
PRACOVNÍ PORADA PRO POŘIZOVATELE ÚPD ÚAP 13. listopadu 2009 ÚAP Mgr. Tomáš Vaško OÚPSŘ KÚLK.
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Stav uzavíraných partnerských smluv a vyhlášek obcí Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Regionální stálá konference pro území Olomouckého kraje činnost, pracovní skupiny 1. jednání Pracovní skupiny Vzdělávání
Výměnný formát XML DTM DMVS Setkání partnerů DTM Plzeňského a Zlínského kraje Plzeň 5. a Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský.
Katedra sociální práce a sociální politiky Katedra sociální práce a sociální politiky.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Výměnný formát Digitální technické mapy Digitální mapy veřejné správy
Zkušenosti s vyhláškou o obsahu technické mapy obce
Ing. Antonín Procházka; Ing. Tomáš Nováček; Ing. Pavel Matějka
Program rozvoje venkova
Společný pohled správců technické infrastruktury na projekty DTM – ČEZ Distribuce, CETIN, innogy Konference DTM Plzeň 14. –
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Informační zdroje české veřejné správy
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Smart Life.
Rámec pro podporu infrastruktury a investic v Pardubickém kraji
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Seminář ,,Právo a podnikání v digitálním věku” - Ostrava,
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele
Setkání se starosty obcí Karlovarského kraje Téma: Novela stavebního zákona v oblasti územního plánování s účinností od VÝBĚR.
PROGRAM: Změny klimatu za posledních 10 let v ČR.
Vítejte na třetí místní konferenci
LEGISLATIVNÍ DROBEČKY …plus něco navíc
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
Aktualizace ZÚR PK Krajský úřad Plzeňského kraje
DTM Kraje Vysočina.
Setkání starostů obcí správního obvodu ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav PROGRAM dne 31. ledna 2018.
Transkript prezentace:

Vítejte na setkání partnerů digitálních technických map krajů Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky

Kdo jsme Plzeňský kraj Michal Souček; Ing. Eliška Pečenková; Ing. Jiří Lohr; Ing. Antonín Procházka Liberecký kraj Ing. Pavel Matějka Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy Mgr. Jiří Čtyroký, Ph.D. Ministerstvo vnitra Ing. Roman Vrba; RNDr. Renáta Horáková Národní agentura pro komunikační a informační technologie, s. p. Ing. David Pollák Česká asociace pro geoinformace Ing. Karel Janečka, Ph.D.; Doc. Ing. Čada Václav CSc.; Ing. Bradáč Jiří; Ing. Karel Vondráček

Program a téma setkání Registr pasivní (fyzické) infrastruktury pro potřeby digitálních technických map a best practices krajů v této oblasti 9:00Představení DTM PK Představení návrhu Výměnného formátu DTM DMVS 9:20Představení návrhu opatření AP GIST ve vztahu k RFI 9:40Diskuze 10:50Ukončení dopolední části 12:00Zahájení setkání partnerů digitálních technických map