Michal Koščo vedoucí zastoupení v Istanbulu TENERWIKI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Studie: Data retention v ČR v praxi Petr Kučera Iuridicum Remedium, o. s.
Advertisements

1 Podpora exportu a ekonomických zájmů České republiky v zahraničí Nový koncept Ministerstva zahraničních věcí ČR Ministerstvo zahraničních věcí České.
Enterprise Europe Network Podpora mezinárodní spolupráce 18. června 2014.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Zdravice OS „Veteráni JE CZ“ pro Mezinárodní fórum „DIALOG“ Dalibor Matějů Praha,
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
Podpora firem na trzích mimo EU Tomáš Rak ředitel odboru exportních služeb.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Efektivní transfer technologií základní informace o projektu Národní dialog – © 2010 EF-TRANS.
© 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
Podporované zaměstnávání pro lidi se zrakovým postižením.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
2006 Bleskové zpravodajství pomocí RSS/RDF/Atom – roční bilance Ing. Petr Palisa, Triada, spol. s r. o.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Inspirační databanka pro podporu strategického řízení rozvoje lidských zdrojů v krajích Národní vzdělávací fond, o.p.s. M. Mandíková, Z. Palán, I. Sládková,
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
INMOS Informační monitoring solventnosti Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS a kolektiv.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Prezentace pracovního portálu R. Cerkal
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education Andrea Barešová Account.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Aktuální vývoj a příležitosti v česko-německých obchodně- ekonomických vztazích Tomáš EHLER vedoucí obchodně-ekonomického úseku ZÚ Berlín Velvyslanectví.
Tento projekt je financován Evropským sociálním fondem prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státním rozpočtem České republiky.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Služby pro podporu podnikání – síť Enterprise Europe Network Andrea.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Zdroje informací o exportních příležitostech. 2 BusinessInfo.cz Oficiální portál pro podnikání a export Korejská republika
Adaptace on-line David Kunssberger Miroslav Lupač Agentura Koniklec, o. p. s.
Novinky na rok 2009 ODBORY PRODEJE A EXPORTNÍCH SLUŽEB.
Zadání projektu Kupr Jaroslav. Zadání: Vytvoření fiktivního programu pro jednodenní akci. Prezentace Prezentace projektu na cvičení ve stanovený termín.
„Novinky CzechTrade pro exportéry“ Zuzana Synková ředitelka Odboru exportních služeb Zahraniční kanceláře CzechTrade.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Odbor exportních příležitostí - NOVINKY Ing. Jana Falathová, ředitelka odboru.
Komunikační platforma PNEU REVUE
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Program B2B a zapojování soukromého sektoru do rozvojové spolupráce Ludmila Leškovská, Česká rozvojová agentura Praha,
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
Závěrečná konference projektu
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Podpora podnikatelských kontaktů v Asii
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Šetření mimořádných událostí v drážní dopravě
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
SEKCE OBRANNÉ POLITIKY A STRATEGIE MINISTERSTVA OBRANY
I. Setkání se starosty obcí
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

Michal Koščo vedoucí zastoupení v Istanbulu TENERWIKI

2Na zahraničních trzích se vyznáme  Turecká ENERgetická WIKIpedie  Unikátní projekt spolupráce českých firem na tureckém trhu  Sdílené znalosti MPO/CT a českých firem  Jednoduchá spolupráce v prostředí virtuální kanceláře  Mapování tendrů, elektráren, hráčů na trhu  Úzká spolupráce „sociální skupiny“, sdílený kalendář, osobní profily firem  Cena cca 1000,- Kč/měs.

Přehled o tureckých projektech/elektrárnách 3Na zahraničních trzích se vyznáme

Přehled o tureckých projektech/elektrárnách 4Na zahraničních trzích se vyznáme

Přehled o tureckých projektech/elektrárnách  Informační zdroj TEBA NEWS (každých 14 dní nové informace), know how zahraniční kanceláře z tisku, od partnerů  Pravidelný upgrade databáze  Zapojení účastníků svépomocí – na bázi Wikipedie  V současné chvíli základní přehled o více než 150 energetických projektech  Postupné rozšíření o kontaktní údaje 5Na zahraničních trzích se vyznáme

Přehled o tureckých hráčích na trhu 6Na zahraničních trzích se vyznáme

Přehled o tureckých hráčích na trhu  Podobný princip jako projekty/elektrárny  Přehled o státních i soukromých firmách (EPC, provozovatelé, majitelé el., apod)  Postupné rozšíření o kontaktní údaje, prezentace společností apod 7Na zahraničních trzích se vyznáme

Sdílený kalendář 8Na zahraničních trzích se vyznáme

Sdílený kalendář  Již nikdy Vám neuteče veletržní či kongresová akce v Turecku  Celoroční přehled všech oborových akcí v teritoriu  Odkazy na weby akcí i kontaktní informace na pořadatele  Možnost plánování cest s ostatními firmami 9Na zahraničních trzích se vyznáme

Osobní profily firem 10Na zahraničních trzích se vyznáme

Osobní profily firem 11Na zahraničních trzích se vyznáme  Sdílené kontaktní údaje  Sdílené prezentace  Úložiště pro prezentační materiály  Komunikace na bázi FB, Skype  Možnost vytváření projekčních kanceláří na různé projekty

Vize projektu  Vím víc já, víš víc ty, víme víc všichni a jsme proto konkurenceschopnější  Jednodušší spolupráce na trhu s dalšími českými subjekty  Šetření času a peněz českých dobyvatelů tureckého energetického trhu  Možnost kontroly svých tureckých partnerů přes třetí subjekty  Zlepšení a zjednodušení komunikace s ZK Turecko  Plánování akcí, ověřování informací, rychlejší reakce, pořádání anket a průzkumů  Postupné rozšíření informací i o další odvětví energetiky (dobývání NS) 12Na zahraničních trzích se vyznáme

 Mise po EPC kontraktorech – Istanbul (17. – )  ICCI 2014 – Istanbul (21. – ) 13 Plánované akce 2014

Michal Koščo vedoucí Zastoupení v Istanbulu Tel: Lenka Švihlová oddělení energetika voda a životní prostředí Tel: Dotazy k projektu směřujte na:

CzechTrade Dittrichova Praha 2 Na zahraničních trzích se vyznáme