Informace o projektu CEPIN. Cíl projektu Trvání projektu – Celková dotace Kč, z toho na FaF UK: Kč Realizován.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolupráce v rámci projektu Safety AGENT
Advertisements

Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Projekty řešené Ústavem mechaniky těles, mechatroniky a biomechaniky Seminář k problematice spolupráce v OP VK
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
ECVET v Programu celoživotního učení
Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost projekt POSTA PODPORA STÁŽÍ A ODBORNÝCH AKTIVIT PŘI INOVACI OBLASTI TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA DFJP A FEI UNIVERZITY.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Kulatý stůl ČSVTS Věda, výzkum a inovace v letech 2014 – 20 České inovační partnerství 23. června 2014.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Celostátní síť pro venkov
Efektivní transfer technologií základní informace o projektu Národní dialog – © 2010 EF-TRANS.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY VE VÝZKUMU A VÝVOJI NA DVOUSTRANNÉ ÚROVNI Mezinárodně-smluvní rámec spolupráce  dohody o vědeckotechnické spolupráci.
Cíle výzev Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (OP VaVpI)
n Zprostředkování obchodů se zahraniční klientelou n Vyřizování veškeré korespondence s DE n Tlumočení obchodních jednání n Vyhledávání nových obchodních.
Ing. Jaroslav Vašátko Aktivity VUZ v projektu POSTA Přenos znalostí a zkušeností z aktivit projektu POSTA Pardubice,
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Projekt CZ / /0052 Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Ing. Josef Zrůst PEF MZLU v Brně Ústav managementu
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ PORTÁL Ing. Petr Kolář Praha, Celostátní.
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Doktorské studium na AF
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Brno 5. a 6. února 2008 Mezinárodní konference Konkurenceschopnost podniků1 JAK MŮŽE EKONOMICKO-SPRÁVNÍ FAKULTA MASARYKOVY UNIVERZITY PŘISPĚT KE ZVÝŠENÍ.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Možnosti stáží a finanční podpory Platforma průmyslové spolupráce CZ.1.07/2.4.00/ Možnosti stáží a finanční podpory
Luděk Janík Budoucnost HYTEP. Historie HYTEP 2006 červen: MPO iniciovalo vznik H 2 platformy prosinec: Založení platformy (ČVUT FS, MEGA, ÚJV,
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Přímá podpora kapitola rozpočtu 7 Denisa Kolouchová 1.
Klinická hodnocení a farmakologie pro 3.tisíciletí – multimodální edukační platforma CZ.1.07/2.4.00/
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Bc. Tomáš Lády  program Evropské unie pro podporu:  mobility jednotlivců na všech úrovních  strategických partnerství mezi.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
Cesta k uplatnění na trhu práce
NPU I - Průběžné hodnocení 2017:
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)
VVI – nástroj ke zvýšení konkurenceschopnosti
Ing. David Havlíček, Ph.D. 22. září 2016
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Pracovní stáže
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Kariérní dráhy na ústavu konstruování FSI VUT v Brně
Vítejte na třetí místní konferenci
Transkript prezentace:

Informace o projektu CEPIN

Cíl projektu Trvání projektu – Celková dotace Kč, z toho na FaF UK: Kč Realizován v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost, oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě

Klíčové aktivity projektu 1.Kancelář projektové podpory 2.Tvorba interaktivní webové platformy 3.Stáže projektových manažerů a kontaktních pracovníků členů sítě mezi sebou navzájem 4.Stáže projektových manažerů a kontaktních pracovníků v podobných Centrech v zahraničí 5.Stáže vědeckých pracovníků a studentů PhD v zahraničí 6.Stáže vědeckých pracovníků aplikační sféry u členů sítě a naopak studentů PhD a vědců v podnicích 7.Organizace výročních konferencí s účastí zahraničních vědeckých pracovníků

Klíčová aktivita č. 5 Stáže vědeckých pracovníků a studentů Ph.D. v zahraničí Stáž ve výzkumné instituci, inovačním centru s cílem získání informací o grantových řízeních, projektovém řízení, uplatňování vědeckých poznatků v praxi Zahraniční 5-ti denní stáže – výběr Úhrada cestovních náhrad, ubytování a stravného

Klíčová aktivita č. 6 Stáže studentů Ph.D. a vědců v podnicích Výstupem stáže bude získání potřebných zkušeností nejen z oblasti vědecké, ale také s prezentací výsledků vědeckovýzkumné činnosti podniku, zkušenosti s navazováním kontaktů s aplikační sférou. Informace o získávání grantů či projektů, případně o patentovém řízení. 10 osob x 3 roky, firmě budou uhrazeny náklady za stáž ve výši Kč

Klíčová aktivita č. 6 Stáže studentů Ph.D. a vědců v podnicích NOVĚ Úhrada stážistům (studentům) výdajů za ubytování, cestovné a stravné na základě uzavření nepojmenované smlouvy a předložení cestovního příkazu.

Klíčová aktivita č. 6 Stáže studentů Ph.D. a vědců v podnicích Proběhlé stáže v roce 2011: Nemocnice Na Homolce – Mgr. Eliška Dvořáčková Contipro C, a. s. – Mgr. Ivana Brabcová TEVA Czech Industries s. r. o. – Mgr. Tomáš Nejedlý, Mgr. Michal Kllivický MEDIKA Hradec Králové s. r. o. – Mgr. Barbora Kučerová Proběhlé stáže v roce 2012: EcoFuel Laboratories s. r. o. – PharmDr. Magda Vytřísalová, Ph.D. Výzkumný ústav organických syntéz a. s. – Mgr. Klára Petrů Nemocnice Na Homolce – Mgr. Martin Doseděl Mgr. Tereza Hendrychová Mgr. Lucie Hromádková

Firmy, které projevily zájem o spolupráci (stáže): ARROW International CR, a.s. CONTIPRO GROUP s.r.o. DECOMKOV Praha s.r.o. DERS s. r. o. ELLA-CS, s. r. o. EMPLA AG spol. s r.o. Endokrinologický ústav Praha GENERI BIOTECH s.r.o. CHemProtect, a.s. KOMFI spol. s. r. o. Léčebné lázně Bohdaneč a. s. MEDICA HK MEDTEC - VOP, spol. s r.o. Nemocnice Na Homolce RADANAL s. r. o. SEVAPHARMA a.s. Teva Czech Industries, Opava,m KOmárov Výzkumný ústav organických syntéz a.s. VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, V.V.I. Zdravotní ústav se sídlem v Hradci Králové

Webové stránky projektu:

Kontakt na FaF: Ing. Zuzana Toufarová tel.: mobil PharmDr. Jaroslav Roh, Ph.D. tel.: Andrea Kadeřábková tel.:

Děkuji za pozornost