TVUJDUM.CZ Prezentace největšího a nejstaršího portálu o bydlení v České republice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Advertisements

snadná tvorba www stránek zadarmo
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Představení společnosti
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
„Dobrý tým dělají detaily“ domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy – byty – pozemky – domy.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Reality.iDNES.cz – neustále se rozvíjející portál s nemovitostmi bytydomykancelářepozemky.
Váš silný partner ve světě realit
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.
a aktuální trendy v činnosti realitního portálu HyperReality.cz
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Profesní organizace, nadace a neziskové organizace.

Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Internetový speciál VOLBY 2006 (v rámci iHNed.cz) Unikátní volební internetový speciál vydavatelství Economia. cíle projektu komplexní a profesionální.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Příprava před schůzkou Získávání klientů a kontaktů Školení Market Express.
Katalog Partnerů Solution Profiler IT Systems Hlasy pro inovace IAMCP.
Ekonomické přežití nových médií Ekonomický a politický kontext fungování médií ve světě a v ČR Tomáš Prouza, Peníze.CZ.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Microsites systém satelitních webů od SEO EXPERTA 1.
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.
PROFIL AGENTURA XACT s.r.o. Agentura Xact s.r.o., Ruská 8, Praha 10.
Czech POINT ve službách České pošty aneb Česká pošta ve službách Czech POINTU Petr Stiegler náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
1 Základy marketingového výzkumu Online marketing.
Reklamní pozice portálu Čeknito 09 / Page views Prohlížení videí Počet návštěv Unikátní.
Služby ČTK pro veřejnou správu V Hradci Králové dne
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Když image generuje výkon a PPC buduje značku …. 2 Jak budovat značku na internetu? Bannery Nestandardní plochy Soutěže PPC PR … (SEO, blogy, microsites,
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
„CZECH POINT e-shop – výpisy poštou“ Petr Stiegler – náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment Tisková konference,
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Nové webové mapové aplikace ČGS RNDr. Vít Štrupl, PhD. Nesuchyně 4. 4
Transkript prezentace:

TVUJDUM.CZ Prezentace největšího a nejstaršího portálu o bydlení v České republice

CE Media Online patří mezi největší poskytovatele obsahu o bydlení v České a Slovenské republice. Společnost úspěšně vydává média v České republice a na Slovensku, kde každý měsíc poskytuje obsah pro více než čtenářů/uživatelů. Základní charakteristika médií CE Media Online: ● publikování obsahu výhradně prostřednictvím internetu ● každý den nové původní zprávy a články ● online inzerce nemovitostí na prodej/pronájem ● bonus program pro stálé čtenáře/uživatele ● jednotné služby a reklamní produkty ● hlavní portálové služby: - bydlení (lifestyle obsah) - kuchyně (lifestyle obsah) - stavba (odborný obsah) - reality (online inzerce) - firmy (katalog firem)

TVUJDUM.CZ je největší a nejstarší portál o bydlení v České republice. Od roku 1998 poskytuje každý den původní nové zprávy. Archiv dnes představuje více než článků. TVUJDUM.CZ zdaleka nepředstavuje jen kvalitní obsah. Služby Bydlení - Kuchyně - Stavba - Reality - Firmy naplňují slovo „portál“. Průměrná návštěvnost TVUJDUM.CZ je čtenářů za měsíc (dle cookies). Historicky největší návštěvnost uživatelů byla prolomena v květnu Zdroj: analýza software Wusage 29. srpna 2007 získalo 100 % podíl v CE Media Online vydavatelství Sanoma Magazines Praha, pod jehož vedením portál TVUJDUM.CZ i nadále posiluje své silné postavení na českém trhu v oblasti médií o bydlení.

Public relations Firemní prezentace Direct Produktová prezentace Bannery Online kalkulačky Inzerce realit TVUJDUM.CZ poskytuje cílené a produktivní formykomunikace s veřejností. Nadnárodním koncernům,ale i malým regionálním firmám a živnostníkům.

Ženy 45% Muži 55%

Vybrané reference

INZERCE & NABÍZENÉ SLUŽBY

INZERTNÍ FORMÁTY Leader board (A-head) - rozměry 745 x 100 pix - maximální rotace 1 ze 4 -možnost umístění na homepage (Bydleni), na hlavní stranu sekcí Kuchyně, Stavba, Reality, Firmy a do všech hlavních rubrik Skyscraper - rozměry 160 x 600 pix - maximální rotace 1 ze rotace protéká celým portálem, 2. rotuje v hlavních sekcích, mohou však být i obě exkluzivní pro celý portál -možnost umístění na homepage (Bydleni), na hlavní stranu sekcí Kuchyně, Stavba, Reality a Firmy Square small - rozměry 125 x 125 pix - maximální rotace rotace 1 z 1 -možnost umístění na homepage (Bydlení), na hlavní stranu sekcí Kuchyně, Stavba, Reality, Firmy a do všech hlavních rubrik Interstitial - rozměry 800 x 600 pix - maximální rotace rotace 1/1 - speciální formát před načtením stránek

INZERTNÍ FORMÁTY Square - rozměry 250 x 250 pix - maximální rotace 1 ze 2 - možnost umístění na homepage (Bydlení), na hlavní stranu sekcí Kuchyně, Stavba, Reality, Firmy a do všech hlavních rubrik iLayer - rozměry základní 450 x 40 pix, maximální velikost až 450 x 470 pix - maximální rotace 1 z 1 - možnost umístění pouze na homepage (Bydlení) Full Banner - rozměry 468 x 60 pix, - maximální rotace 1 z 1 - možnost umístění na homepage (Bydlení) Kuchyně, Stavba a Reality Banner 400 x rozměry 400 x 400 pix - maximální rotace 1 z 1 - umístění na celém webu do redakčních článků

INZERTNÍ FORMÁTY Speciální reklamní kampaně: Na Vaše přání vymyslíme „kampaň na klíč“ Typy kampaní:  Speciální formáty bannerů dle přání klienta  Partnerství jednotlivých sekcí portálu  Speciální rubriky se zaměřením na produkty klienta  Mimořádné soutěže  PR články  Další vzájemná spolupráce

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Tvujdum.cz/Tvojdom.sk (homepage) Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH Interstitial 800x600 pix CZK SKK1/1 iLayer 450x40->450x470 pix CZK SKK1/1 A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Full banner 468x60 pix CZK SKK1/1 * Skyscaper 160x600 pix CZK SKK1/2 ** Banner 400x400 pix CZK SKK1/2 * Rotace na celém portálu Tvujdum.cz/Tvojdom.sk ** Rotace na celém portálu Tvujdum.cz/Tvojdom.sk v redakčních článcích

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Tvujdum.cz/Tvojdom.sk (hlavní rubriky) Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Aktuality Architektura Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Tvujdum.cz/Tvojdom.sk (hlavní rubriky) Domy Finance Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Formát Období.CZ.SK Rotace (dny)Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Tvujdum.cz/Tvojdom.sk (hlavní rubriky) Interiéry Legislativa Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Tvujdum.cz/Tvojdom.sk (hlavní rubriky) Pozemky Zahrady Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Tvujdum.cz/Tvojdom.sk (hlavní rubriky) Rady, triky, nápady Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Bazény, sauny

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Kuchyne.Tvujdum.cz/ Kuchyna.Tvojdom.sk Hlavní strana sekce Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Full banner 468x60 pix CZK SKK1/1 Skyscaper 160x600 pix CZK SKK1/2

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Stavba.Tvujdum.cz/ Stavba.Tvojdom.sk Hlavní strana sekce Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Full banner 468x60 pix CZK SKK1/1 Skyscaper 160x600 pix CZK SKK1/2

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Stavba.Tvujdum.cz/ Stavba.Tvojdom.sk Hlavní strana sekce Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Full banner 468x60 pix CZK SKK1/1 Skyscaper 160x600 pix CZK SKK1/2

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Firmy.Tvujdum.cz/ Firmy.Tvojdom.sk Hlavní strana sekce Formát Období.CZ.SK Rotace (dny) Cena bez DPH A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Skyscaper 160x600 pix CZK SKK1/2

CENÍK OSTATNÍCH SLUŽEB Tvujdum.cz/Tvojdom.sk Služba Období CZ SK (dny) Cena bez DPH Produktová prezentace CZK SKK PR článek1 ks CZK SKK Online výpočetní systém s vazbou na klienta CZK SKK Prezentace projektů rodinných domů CZK SKK

CENÍK VÝROBY BANNERŮ Tvujdum.cz/Tvojdom.sk Služba.CZ.SK Cena bez DPH A-head 745x100 pix. (flash) CKZ* SKK* Banner 125x125 pix. (flash) CZK* SKK* Square 250x250 pix. (flash)4.900 CZK*3.500 SKK* Full banner 468x60 pix. (flash)2.900 CZK*3.500 SKK* Skyscaper 160x600 pix. (flash) CZK* SKK* Banner 400x400 pix. (flash) CZK * SKK* iLayer - expandable 450x40 -> 450x470 pix. (flash) CZK6.900 SKK Interstitial 800x600 pix CZK6.900 SKK * příplatek + 40% z dané ceny za rozbalovací formát

CENÍK IT SLUŽEB Tvujdum.cz/Tvojdom.sk Služba CZ SK Cena Výroba webových stránek individuální kalkulace Správa internetových domén - webhosting individuální kalkulace Správa ových adres individuální kalkulace Servis internetových stránek individuální kalkulace Další služby individuální kalkulace

REALITY.TVUJDUM.CZ Realitní server reality.tvujdum.cz ve zcela novém kabátě!  Nový systém on-line správy nemovitostí  Nové možnosti vyhledávání nemovitostí  Přednostní výpis inzerce  Bannerová inzerce A-head 745x100 pix. Scyscraper 120x600 pix. Square small 125x125 pix. Square 250x250 pix. Full banner 468x60 pix.

REALITY.TVUJDUM.CZ  Správa nemovitostí SMALL - inzerce do 25 nabídek měsíčně - cena: 490,-Kč /měsíc - minimální období 6 měsíců - při objednání inzerce na rok získáváte slevu ve výši 15% - cena na rok po slevě je 4 998,-Kč  Správa nemovitostí MEDIUM - inzerce do 75 nabídek měsíčně - cena: 990,- Kč/měsíc (minimální období 6 měsíců) - při objednání inzerce na rok získáváte slevu ve výši 15% - cena na rok po slevě je 9 990,-Kč - BONUS navíc - 5 týdnů přednostního výpisu Normal hodnotě 2 750,- Kč

REALITY.TVUJDUM.CZ  Správa nemovitostí LARGE - inzerce do 150 nabídek měsíčně - cena 1 425,-Kč/měsíc - minimální období 6 měsíců - při objednání inzerce na rok získáváte slevu ve výši 15% - cena na rok po slevě je ,-Kč - BONUS navíc - 5 týdnů přednostního výpisu Extra v hodnotě 4 950,- Kč  Správa nemovitostí MAXIMUM - inzerce bez omezení počtu nabídek – cena: 1 899,-Kč/měsíc - minimální období 6 měsíců - při objednání inzerce na rok získáváte slevu ve výši 15% - cena na rok po slevě je ,-Kč - BONUSY navíc: 5 týdnů přednostního výpisu Extra v hodnotě 4 950,- Kč 5 týdnů přednostního výpisu Normal v hodnotě 2 750,- Kč 1 měsíc banner A-head 745x100 pix. V hodnotě ,- Kč celková výše bonusu činí ,- Kč

REALITY.TVUJDUM.CZ Přednostní výpis Normal - zobrazuje se exklusivně na hlavní straně sekce reality - střídají se vněm všechny nabídky z Vaší inzerce.

REALITY.TVUJDUM.CZ Přednostní výpis Extra - zobrazuje se exklusivně v konkrétním vyhledávání realit - střídají se vněm všechny nabídky z Vaší inzerce.

CENÍK REKLAMNÍCH PLOCH Reality.Tvujdum.cz /Reality.Tvojdom.sk Formát Období CZ SK Rotace (dny) Cena A-head 745x100 pix CZK SKK1/4 Square 250x250 pix CZK SKK1/2 Square small 125x125 pix CZK SKK1/1 Full banner 468x60 pix CZK SKK1/1 Skyscaper 160x600 pix CZK SKK1/2

CENÍK OSTATNÍCH PLOCH Reality.Tvujdum.cz /Reality.Tvojdom.sk PoziceFormát Období CZ SK Rotace (dny) Cena Soukromá inzerce nemovitostí pro fyzickou osobu (1 nemovitost) Online správa nemovitostí 3149 CZK39 SKK Přednostní výpis nemovitosti na hlavní straně - 1 pozice (rotace objektů) 90x50px logo- 40 zn. text 7990 CZK490 SKK1/4 Přednostní výpis nemovitosti na hledání - 1 pozice (rotace objektů) 90x50px logo- 40 zn. text 7550 CZK290 SKK1/4 Partner rubriky - Vyhledávání nemovitostí Full banner 468x60 pix CZK2 500 SKK1/1

CENÍK OSTATNÍCH SLUŽEB Reality.Tvujdum.cz /Reality.Tvojdom.sk Pozice Období CZ SK (dny) Cena Příplatek za export dat nemovitostí z programů fy BlueWave CZK1 800 SKK Výroba website pro realitní kancelář (před-připravená aplikace) web10 000CZK SKK Provoz website pro realitní kancelář + 3 adresy CZK5 000 SKK

FIREMNÍ PREZENTACE Nová struktura firemních prezentací pro rok 2008  Nové typy firemních prezentací  Zkušební verze ZDARMA – varianta BASIC  Více služeb, větší podpora – varianta EXCLUSIVE  Partnerství katalogových sekcí a podsekcí  Slevy pro prezentace na 12 měsíců

TYPY FIREMNÍCH PREZENTACÍ  Firemní prezentace BASIC - možnost zapsání firmy ZDARMA na zkušební období 3 měsíců Uváděná data v prezentaci: - název firmy + logo firmy v popisu - obor podnikání – zařazení do 2 kategorií - krátký popis – do 400 znaků - region - ostatní kontakty – telefon, , web, adresa, název firmy  Firemní prezentace STANDARD - možnost zadávání dat online přímo do systému - možnost vyzvednout si na serveru tvujdum.cz poptávku Uváděná data v prezentaci: - název firmy + logo firmy - obor podnikání – zařazení až do 4 kategorií - fotky – možnost uveřejnění až 3 fotografií do 20 kb/ks - region - ostatní kontakty -telefon, , web, adresa, název firmy

TYPY FIREMNÍCH PREZENTACÍ  Firemní prezentace EXCLUSIVE - možnost vyzvednutí poptávky na serveru Tvujdum.cz - notifikace o nové poptávce mailem - možnost vyzvednutí obecných poptávek na serveru Tvujdum.cz - automatické uvedení firmy s Exclusive prezentací v tematicky souvisejících článcích -firmy s Exclusive prezentací budou průběžně zobrazovány ve speciálním prostoru na homepage Tvujdum.cz Uváděná data v prezentaci: - název firmy + logo u výpisu - obor podnikání – další info dle stávajících specifikací - možnost umístění fotografií - až 7 fotek o velikosti 20 kb/ks - zápis Exclusive pouze v jedné kategorii (hlavní) a možnost až 6 dalších kategorií ve formátu Standart - region - kontakty + údaje i o ostatních pobočkách firmy

CENÍK FIREMNÍCH PREZENTACÍ Firmy.Tvujdum.cz /Firmy.Tvojdom.sk PoziceFormát Období CZ SK (dny) Cena Firemní prezentace Basiclogo, adresa, text, foto900 CZK0 SKK Firemní prezentace Standardlogo, adresa, text, foto31490 CZK 290 SKK Firemní prezentace Standardlogo, adresa, text, foto CZK2 990 SKK Firemní prezentace Exklusive logo, adresa, text, foto, poptavky CZK490 SKK Firemní prezentace Exklusive logo, adresa, text, foto, poptavky CZK4 990 SKK Přednostní výpis firem v hl. rubrikách katalogu logo, adresa, text, foto31490 CZK290 SKK Partner Hlavních sekcí katalogu firem Rectangle 150 x 50 px31990 CZK690 SKK

Kontakt Česká republika & Slovenská republika CE MEDIA ONLINE, a.s.tel: Morávkova 1254/18fax: Praha Obchodní ředitel: Petr Mudratel: Obchodní oddělení: Evžen Hankatel: Peter Krnčantel: Marketing Hana Krásovátel: