Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, 22. 9. 2008 snímek 1 Krajský úřad Ústeckého kraje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr. Aleš Adamec vedoucí Domova Pístina závěrečná konference Už nechci v kleci! 20. – , Ústí nad Labem.
Advertisements

█ Ekologizace veřejné dopravy v Ostravě-Porubě
Novinky a reakce cestujících na nabídku dálkové osobní přepravy v ČR Ing. František Vichta vedoucí oddělení koncepce a rozvoje odboru veřejné dopravy MD.
Příprava společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Martin Jareš, Ph.D. Odbor dopravy KÚ Středočeského kraje.
Kulatý stůl II. Nový Šaldorf-Sedlešovice MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů.
„Integrované dopravní systémy – informační systémy pro podporu rozhodování veřejné správy při výstavbě a provozování IDS v České republice“ Výzkumný projekt.
Informace fyzických a právnických osob na Portálu veřejné správy Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Plánování sociálních služeb a transformace aneb Systémově, společně a statečně Šárka Hlisnikovská Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – 26.
Mezinárodní kontrolní operace 24-BLUE/RED GOLD na železnici
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 1 Krajský úřad Ústeckého kraje.
Lidská společnost digitálního věku
Spolupráce Vězeňské služby NGO na Slovensku / možnosti a zaměření v oblasti drogových služeb / Olga Škvařilová, Sdružení Podané ruce Brno, CZ TWINNING.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Děčín - město bez bariér (?). Komunitní plánování KOORDINAČNÍ SKUPINY Senioři OZP (Osoby ze zdravotním postižením) Rodiny v krizi Osoby v krizi.
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr.Jiří Macháček Název: VY_32_INOVACE_23_F9 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Dioda Anotace:
Publikace klasifikace zdravotního stavu lesa na bázi TM Landsat pomocí webových služeb jako součást OPRL Ústav pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad.
SCLLD LAG Podralsko Zpracování SCLLD bylo podpořeno z Operačního programu Technická pomoc Registrační číslo projektu: CZ.1.08/3.2.00/ Strategie.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Strategická východiska rozvoje dopravních sítí Ing. Tomáš Čoček, Ph.D. 1. náměstek - státní tajemník Ministerstvo dopravy ČR.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada44 AnotaceFormou.
Jan Jež Problematika veřejné podpory v oblasti podpory 3.2 OP VK ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Dopravní modely v SUMP Jitka Ondráčková
Rozvoj integrovaného dopravního systému DÚK v roce 2017
MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů
„Činnost krajských koordinátorů pro menšiny a krajských manažerů prevence v Kraji Vysočina“ Mgr. Lumír Bartů.
model fungování a praxe
Centrum na podporu integrace cizinců
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Venkovská tržnice III - mezinárodní projekt spolupráce: MAS Region Pošembeří, Krajina Srdce, Lužnice, Nepomucko, Sokolovsko, Nad Orlicí a MAS.
Komunikační strategie ČIŽP
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Bezpečnost pacientů v EU a ČR
Prezentace pro setkání se starosty LK
Celostátní síť pro venkov Severozápad
Název projektu: Drogové závislosti - násilníci a oběti Bc
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS

Podpora rozvoje dopravy s využitím ROP Střední Morava
ITI Ústecko-chomutovské aglomerace Aktuální stav
Návrh řešení integrovaného dopravního systému kraje Vysočina (IDS KV)
Hospodářský cyklus VY_32_INOVACE_40_814
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Tisem v Pražské integrované dopravě
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
Nelegální migrace na území České republiky
Třebíč – chytrá mobilita
PRACOVNÍ SCHŮZKA EKONOMŮ NEŠKOLSKÝCH PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ
█ Ekologizace veřejné dopravy v Ostravě-Porubě
Integrovaný dopravní systém Jihočeského kraje (IDS JK)
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Příprava Libereckého kraje na období 2014 – 2020 Setkání členů Rady Libereckého kraje s primátory a starosty měst a obcí  15. prosince 2014 Krajský úřad.
DTM PK - město Plzeň Stanislav Štangl Prezentace SITMP.
Bilanční tisková konference OSDP
Krajský metodický kabinet MATEMATICKÉ GRAMOTNOSTI
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Dotační program Ministerstva vnitra k ochraně škol a školských zařízení 12. prosince 2018 Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského.
Vyhodnocení naplňování Strategií komunitně vedeného místního rozvoje Místních akčních skupin působících na území Ústeckého kraje a Integrované strategie.
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Bariéry elektronické komunikace občanů s úřady
Transkript prezentace:

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 1 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství  Vlakem, autobusem, tramvají, trolejbusem Propagace veřejné dopravy v Ústeckém kraji

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 2 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Současný trend veřejné dopravy v ÚK  dopravní obslužnost postupně zvyšuje úroveň nabízených služeb občanům Ústeckého kraje  dochází k stále většímu propojování jednotlivých dopravních segmentů dálková vs. regionální doprava železniční vs. autobusová doprava  doprava více směřuje k potřebám cestujících

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 3 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Cíle propagace veřejné dopravy  srozumitelná komunikace s veřejností  zvýraznění výhod veřejné dopravy  aktuality a novinky v předstihu  více cestujících ve veřejné dopravě

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 4 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Propagace veřejné dopravy a webové stránky  Nástroje propagace dopravy tištěná forma - informační letáky, schémata, mapky interaktivní forma - internet,

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 5 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Tištěná forma propagace veřejné dopravy nádraží, zastávky tiskoviny infocentra Obecní úřady

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 6 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Interaktivní propagace veřejné dopravy

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 7 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Interaktivní propagace veřejné dopravy

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 8 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Poslání informovanosti ve veřejné dopravě  Veřejná doprava se dá přirovnat k živému neustále se rozvíjející organizmu.  Cestující = zákazníci vyžadují informační servis  Tím vzniká potřeba dalšího rozvoje informační strategie, která bude cestující doprovázet na cestách veřejnou dopravou.

Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 9 Krajský úřad Ústeckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Děkuji za pozornost Jan Maxa