Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: 26. 8. 2015 Místo: Kongresové.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Advertisements

Horizon(t) 2020 a CZ HEP letmý a subjektivní přehled Z. Doležal.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Martin Král POSTA - V. Workshop Univerzita Pardubice Národní Technologická platforma interoperabilita železniční infrastruktury.
Příprava na kohezní politiku EU nadnárodní, národní a krajská úroveň Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje, , Přerov.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost projekt POSTA PODPORA STÁŽÍ A ODBORNÝCH AKTIVIT PŘI INOVACI OBLASTI TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA DFJP A FEI UNIVERZITY.
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
Integrace ČR do evropského výzkumu – účast v 6.RP Technologické centrum Vladimír Albrecht, Národní informační centrum pro.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro místní rozvoj, ČR Odbor RPS, SROP a JPD 2 Komunikační aktivity Rámce podpory.
Technologické platformy a dopravní výzkum
Technology Transfer Offices can help disseminate IP knowledge Jaroslav Burcik Czech Technical University in Prague Centre for Business cooperation, CTU.
Conference Interoperability of Railway Infrastructure Prague - March 12th, 2009 Sdružení právnických osob,,Interoperabilita železniční infrastruktury“
Dutch Platform for Roma- municipalities Nieuwegein, October 2 nd 2012.
CZEch Liaison Office CZELO MŠMT Národní informační centrum pro evropský výzkum (NICER) Správní rada CZELO reprezentanti zastoupených organizací České výzkumné.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Základní informace o projektu  Název projektu:Posílení inovací prostřednictvím nových klastrových konceptů za podpory nově vznikajících a mezisektorových.
Ing. Jaroslav Vašátko Aktivity VUZ v projektu POSTA Přenos znalostí a zkušeností z aktivit projektu POSTA Pardubice,
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Projekt Enterprise Europe Network Technologické centrum AV ČR Kouty nad Desnou APROCHEM2013, OZE2013, ODPADOVÉ FÓRUM
PROINCOR - vaše cesta k inovacím - your way to innovation (Spolufinancováno z operačního programu Nadnárodní spolupráce – Střední Evropa) 1 PROINCOR -
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Aktivní inovační podpora malých a středních firem v koridoru od Baltického po Středozemní moře.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
1 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC PROGRAM EUREKA – Evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing.Josef.
European High Power Laser Energy Research facility Projekt z ESFRI Roadmap (kapitola Energie), vybrán EK k financování Přípravné fáze v rámci RP7 Koordinátor:
Účetnictví materiálových toků (ISO 14051)
76. zasedání Rady ředitelů (Brno, 2. června 2011)
European Commission Enterprise and Industry Evropské rámcové programy – podpora inovací a rozvoje MSP Ing. Václav Suchý, CSc. Technologické centrum AV.
Barbora Vacátková, Klastry a Enterprise Europe Network ČR European Commission Enterprise and Industry.
Zkušenosti s evropskými infrastrukturními projekty (ESFRI) a spolupráce v rámci ERIC (European research infrastructure consortium) a související komunikace.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Zkvalitnění vzdělávání a zvyšování kompetence manažerů v rámci studijního programu Ekonomika a management na Fakultě podnikatelské Vysokého učení technického.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
INSTITUT ČISTÝCH TECHNOLOGIÍ TĚŽBY A UŽITÍ ENERGETICKÝCH SUROVIN
Potential and aims of Interdepartmental body for repressing the illegal employment of foreigners Martina Kalinová, odb. referent 412, MPSV.
1 Činnost komise IVIG v roce 2006 CPVŠK 2006, Olomouc,
Monitorovací výbor Rámce podpory Společenství The Community Support Framework Monitoring Comittee RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství.
PaedDr. Pavla Břusková generální ředitelka a předsedkyně představenstva Agentura pro regionální rozvoj,a.s., Ostrava Inovační rozvoj regionů 2010 Žilina,
Mezioborová síť spolupráce pro policy development v oblasti udržitelného rozvoje Přehled aktivit COŽP 26. září 2011, Jana Dlouhá.
Zasedání uspořádané k oficiálnímu zahájení činnosti Českého centra pro mobilitu Datum konání: Místo konání: budova AV ČR, Národní 3, Praha.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
SEVENTH FRAMEWORK PROGRAMME Coordination and support action HEALTH EECAlink Promotion and facilitation of international cooperation with Eastern.
Program Horizont 2020 – současný stav projednávání a podpora účasti.
Uherské Hradiště, Klub kultury – Reduta, 6. – 7. června 2011 Evropská federace odborových svazů veřejných služeb European Federation of Public Service.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Czech Republic: overview of premier outsourcing hot‐spot Michal Zalesak Czech ICT Alliance Holubova 2527/ Praha 5
TECHNOLOGICKÉ CENTRUM AV ČR a Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
1. Význam a úloha malých a středních podniků (MSP) v HORIZON 2020 Táňa Perglová Ředitelka sekce, delegát ČR v programovém výboru SMEs and Access to risk.
1 H2020 Smart, green and integrated transport Zoltan Horvath Intelligent Transport System Department, Space activities and R&D Evropská podpora výzkumu.
Ministerstvo průmyslu a obchodu
Informace o zapojení ŘLP ČR, s. p. do programu SESAR
Pracovní setkání 28. června 2007
Spolupráce Akademie věd ČR a Technologického centra AV ČR
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Uherské Hradiště, Klub kultury – Reduta, 6. – 7. června 2011
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
9. ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ
10. ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ
PROGRAM WORKSHOPU Úvodní slovo: Ing. Tomáš Čoček, Ph.D. – MD ČR (odbor fondů EU) Prof. Ing. Petr Moos, CSc. – ČVUT (Fakulta dopravní) 1. MD ČR – připravované.
Komunikační plán IOP 2008 – vyhodnocení představení
Czech Republic and EUREKA Clusters Josef Martinec, EUREKA NPC
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
- aplikace pro vyhledávání vědecko- výzkumných výzev
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Petr Šváb, Ministry of Transport (CZ) 29/5/2019 Sofia
Transkript prezentace:

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 Pracovní setkání "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Workshop "European support for research in the field of transport and the possibility of involvement of entities in the Czech Republic in the period 2016–2017" 1

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 Program: 8:30 – 9:00 – prezence účastníků I. Blok jednání 9:00 – 12:00 1. Zahájení – prof. Ing. Josef Jíra, CSc., předseda Správní rady TP 2. Cíl a obsah pracovního setkání – Ing. Bohuslav Dohnal, manažer projektu TP 3. Vystoupení představitele ERRAC k aktuálním otázkám evropského programu HORIZONT 2020 a SHIFT2RAIL – Ing. Jaroslav Vašátko 4. Obsah návrhu Pracovního programu HORIZONT 2020 pro období 2016–2017 – Ing. Zoltán Horváth, zástupce ČR v Programovém výboru H2020 pro dopravu 5. Synergie mezi HORIZONT 2020 a Strukturálními fondy – Mgr. Inka Vaverková, MŠMT 2

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 6. Poznatky a zkušenosti členů Rail Technology Cluster Austria z účasti v evropských projektech – Alexander Chloupek, RTCA 7. Poznatky a zkušenosti členů KTH(švédský Královský technický institut) z účasti v evropských projektech – Dr. Carlos Casanueva, zástupce KTH 12:00 – 13:00 oběd II. Blok jednání 13:00 – 15:00 8. Úloha a možnosti spolupráce s National Contact Points (NCPs) – Ing. Naďa Koníčková, TC AV ČR 9. Možnosti účasti českých subjektů v projektech ERA-NET TRANSPORT – Ing. Václav Fencl, tajemník TP silniční dopravy 10. Význam a úloha malých a středních podniků (MSP) v HORIZONT 2020 – Mgr. Táňa Perglová, zástupce ČR v Programovém výboru H2020 pro MSP 3

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 15:00 – 15:30 Přestávka, občerstvení III. Blok jednání 15:30 – 17: Diskuse k administrativním a finančním otázkám projektů v rámci HORIZONT Závěr pracovního setkání 4

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 I. Blok jednání 9:00 – 12:00 5

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 1.Zahájení – prof. Ing. Josef Jíra, CSc., předseda Správní rady TP 1. Opening – Prof. Josef Jíra, Chairman of the TP IZI Management Board 6

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 2. Cíl a obsah pracovního setkání – Ing. Bohuslav Dohnal, manažer projektu TP, výkonný ředitel TP IŽI 2. Objective and content of the meeting – Bohuslav Dohnal, Project Manager, Executive Director of TP IZI 7

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 3. Vystoupení představitele ERRAC k aktuálním otázkám evropského programu HORIZONT 2020 a SHIFT2RAIL – Ing. Jaroslav Vašátko (zastupující Dennise Schuta, zástupce UIC) 3. Presentation on current issues of the European programme HORIZON 2020 and SHIFT2RAIL – Jaroslav Vašátko on behalf of Dennis Schut, UIC Representative 8

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 4. Obsah návrhu Pracovního programu HORIZONT 2020 pro období 2016–2017 – Ing. Zoltán Horváth,zástupce ČR v Programovém výboru HORIZON2020 pro dopravu 4. Content of the draft of WP 2016–2017 H2020 Smart, green and integrated transport – Zoltán Horváth, Czech Representative of the H2020 Transport Programme Committee 9

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 5. Synergie mezi HORIZONT 2020 a Strukturálními fondy – Mgr. Inka Vaverková, MŠMT 5. Synergies between HORIZON 2020 and Structural Funds – Inka Vaverková, Representative of Ministry of Education Youth and Sports/ International Cooperation in Research and Development Department 10

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 6. Poznatky a zkušenosti členů Rail Technology Cluster Austria z účasti v evropských projektech – Bc. Alexander Chloupek, RTCA 6. Knowledge and experience from participation in European projects at the institution Rail Technology Cluster Austria – Alexander Chloupek, RTCA representative 11

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 7. Poznatky a zkušenosti členů KTH(švédský Královský technický institut) z účasti v evropských projektech – Dr. Carlos Casanueva, zástupce KTH 7. Knowledge and experience of the members of KTH (the Swedish Royal Institute of Technology) from participation in European projects – Carlos Casanueva, Ph.D, Assistant Professor in Rail Vehicle Technology at the Rail Vehicles Unit at KTH 12

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 II. Blok jednání 13,00 – 15,00 13

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 8. Úloha a možnosti spolupráce s National Contact Points (NCPs) – Ing. Naďa Koníčková, TC AV ČR 8. Role and possibilities of cooperation with National Contact Points (NCPs) – Naďa Koníčková, Head of National Information Centre for European Research, NCP Coordinator for H

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 9. Možnosti účasti českých subjektů v projektech ERA-NET TRANSPORT – Ing. Václav Fencl, tajemník TP silniční dopravy 9. Possibilities of participation of Czech entities in ERA-NET TRANSPORT – Václav Fencl, representative of NTP Road 15

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha Význam a úloha malých a středních podniků (MSP) v HORIZONT 2020 – Mgr. Táňa Perglová, zástupce ČR v Programovém výboru HORIZON2020 pro MSP 10. The importance and role of SMEs in HORIZON 2020 – Táňa Perglová, representative of the Czech Republic in the H2020 Programme Committee for SMEs 16

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 III. Blok jednání 15:30 – 17:00 17

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha Diskuse k administrativním a finančním otázkám projektů v rámci H Discussion on administrative and financial matters of projects in H

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha Závěr pracovního setkání 12. Conclusion of the workshop 19

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 20 Děkujeme za pozornost a přejeme hodně úspěchů v zapojování do EU projektů. Realizační tým projektu IRICoN

Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové centrum „U Hájků“ Na Florenci 29, Praha 1 21 Název projektu: Síť kompetence pro interoperabilitu železniční infrastruktury (Interoperability of Railway Infrastructure Competence Network) Číslo projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Program financování: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Příjemce: Vysoké učení technické v Brně Partner: Technologická platforma Interoperabilita železniční infrastruktury Období realizace: –

22

23