Asociace školních sportovních klubů České republiky Základní škola Hustopeče, Komenského 2 Preventan Cup Propozice V Y B Í J E N Á Okresní kolo ve vybíjené.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
ČABR oblast východní Čechy sezóna Povinnosti rozhodčích.
Volba povolání pro školní rok 2013/ 2014
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU ZÁKLADNÍ INFORMACE KE SMLOUVĚ část III.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Průběh přijímacího řízení. Vyplňování a podávání přihlášek Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podává zákonný zástupce (rodič) žáka řediteli příslušné.
Vybrané části semináře Přibyslav
Soutěž v Bowlingu – Podniková liga 2013
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Hry třetího tisíciletí
Útvar sociální prevence - dětské dopravní hřiště
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
Pokyny k vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ. Vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ: 1.) vytisknete si první stranu přihlášky (formuláře – přihláška na SŠ)
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.

ARCHIMEDIÁDA Základní škola Bratří Čapků 1332 Ústí nad Orlicí.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
Přijímací řízení ke vzdělávání na středních školách pro školní rok 2015/2016 (9. ročník)
Leden Do získám od výchovné poradkyně ( VP) podklad pro vyplnění přihlášky 2.Od si otevřu webové stránky příslušné střední školy,
Technika řízení LH Přednáška 4 Vladimír Mana. Řady a předpisy ČSLH Soutěžní řád Disciplinární řád Registrační a přestupní řád Směrnice o licencích rozhodčích.
Přijímací řízení 2014 Gymnázium Ostrov
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
HC VCES HRADEC KRÁLOVÉ PROPOZICE TURNAJE „ O PUTOVNÍ POHÁR JAROSLAVA JANEČKA “ Pořadatel:HC VCES Hradec Králové Datum konání:neděle dne 25. září 2011 Místo.
Přijímací řízení 2013 Gymnázium Ostrov
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
Přijímací řízení 2010 Gymnázium Ostrov.
Basketbalová pravidla
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
Základní informace o přijímacím řízení ke vzdělávání na SŠ ZŠ a MŠ Pastviny 70, Brno RNDr. Renata Závodná.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠK. ROK 2014/
Aerobic Pavly Caltové pořádá I. ročník soutěže jednotlivců v AEROBIC MASTER CLASS Aerobic Dance CUP Sobota Čelákovice Sokolovna, ul. Masarykova.
Informace k přijímacímu řízení na střední školy pro školní rok 2015/2016.
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2017
SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2017
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r /18
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
VÚ a SŠ Dřevohostice Turnaj v malé kopané pro VÚ ročník
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
VOLBA POVOLÁNÍ Učitelka Policista Zedník ICT technik Uklízečka … Rybář
Program MŠMT VIII v roce 2017
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Přijímací řízení pro školní rok 2017/18
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
O putovní pohár J. Verfla
Novoroční turnaj ve stolním tenise KDY: sobota 11. ledna 2014
Šachy do škol 2016/2017 Pavla Tryhubová.
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
VÚ, DDŠ, ZŠ a SŠ Dřevohostice
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Přijímací řízení pro žáky vycházející z 5. ročníků
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ Kritéria přijímacího řízení v 1. kole pro šk. r
Přijímací řízení ve školním roce
Přijímací řízení 2019.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Přijímací řízení ve školním roce
BEACHVOLEJBAL.
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
Transkript prezentace:

Asociace školních sportovních klubů České republiky Základní škola Hustopeče, Komenského 2 Preventan Cup Propozice V Y B Í J E N Á Okresní kolo ve vybíjené žáků ZŠ II. kategorie

PROPOZICE okresního finále ve vybíjené dívek a chlapců základních škol – II.kategorie I. Všeobecná ustanovení 1.Organizátor:z pověření okresní rady AŠSK je to ZŠ Hustopeče, Komenského 163/2, tel , 2.Termín:středa Místo soutěže:školní hřiště v případě špatného počasí sportovní hala(nutné přezůvky s sebou) 4.Činovníci:vedoucí soutěže Marie Semerádová organiz.pracovník Marcela Franzlová rozhodčítrenéři přítomných družstev 5.Přihlášky:potvrzené školou zašlete do na adresu ved. soutěže, lze i faxem: , soupisku (manuál AŠSK vzor č. 1) s razítkem školy a OR AŠSK předložíte při prezenci 6.Účastníci:vítězové okrskových kol ( družstva chlapců a družstva dívek) 7.Prezentace:8:30 – 9:00 hod 8.Zahájení:9:00 hod upřesnění a sjednocení pravidel za přítomnosti trenérů, rozlosování 9:15 hod – zahájení 1. utkání 9.Finanční zabezpečení.družstva startují na vlastní náklady včetně stravy.Pořadatel zajišťuje pitný režim závodníků. 10.Pojištění:pořadatel nezajišťuje zvláštní jednorázové pojištění úrazu nebo ztráty věcí. Toto si zajišťuje vysílající škola v rámci svého pojištění žáků a doprovodu.

II. Technická ustanovení 1.Startující družstvo:družstvo má maximálně 10 hráčů a 2 náhradníky,vedoucího. Na rozlišení 2 sady různě barevných dresů,míč na rozcvičení 2.Podmínky účasti:v družstvu mohou startovat pouze žáci a žákyně příslušné školy a kategorie,které jsou uvedené v soupisce družstva, potvrzené ředitelstvím školy. Za zdravotní způsobilost hráčů odpovídá vedoucí družstva a potvrzuje na soupisce ředitel školy. Aktuální soupisku předá vedoucí u prezence. 3.Pravidla:hraje se podle platných pravidel vybíjené,uveřejněných v časopisu ŠKOLNÍ SPORT – č.1 ročník 1993/94 nebo na webových stránkách Na požádání zašleme nebo si je vyžádáte na OR AŠŠK. 4.systém soutěže:bude stanoven podle počtu přítomných družstev před zahájením soutěže. 5.Hodnocení:vítěz získá titul „Přeborník okresu“s věcným darem, další místa budou oceněna diplomem a drobnými předměty. 6.Námitky při soutěži:protest je možné podat do 15 minut po vzniku příčiny s vkladem 50,-Kč řediteli soutěže.V případě zamítnutí protestu částka propadá ve prospěch pořadatele – proti rozhodnutí rozhodčích na hřišti není odvolání. 7.UPOZORNĚNÍ:pro hráče budou před zahájením turnaje vysvětlena a upřesněna pravidla, proto je nutné být přítomen alespoň v 9:00 hod. V případě úrazu nebo ztráty je nutno finanční náhradu čerpat z pojištění vysílající školy Další informace a přihlášku najdete na webových stránkách turnaje: zde odstřihněte PŘIHLÁŠKA k účasti v okresním kole ve vybíjené žáků základních škol Kategorie____________________________ Škola_________________________________________________________telefon____________________ Vedoucí družstva____________________________________________________ Řádně potvrzenou soupisku předložíme při prezentaci. V_______________dne_________________________________________ podpis ŘŠ,razítko školy