RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Advertisements

Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
Výukově poznávací zájezd do Španělska
Krkonoše Tour Kontaktní osoba: Tina Davídková Tel To nejlepší jen pro vás.
Týden Denisy Pechové. V pondělí chodím s Taigym a Jejminou na procházky do parku a do lesa.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
NÁVŠTĚVA ZŠ STOŽEC A HAIDMÜHLE
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
12. – 14. října 2012 PÁTEK Pivní pochod PPPPPP Podesáté Páteční Pěší Pivní Průzkumný Pochod – pěší trasa IVV - 10 km Nepomuk – Sokolovna.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
AKCE NĚMECKO PO STOPÁCH LUDVÍKA II.. 1 den – Cesta do Alp 1 den – Cesta do Alp -prohlídka pohádkového zámku -prohlídka pohádkového zámku Ludvíka II.-
Rytíři z Hauenštejna 7.A – květen Hurá na výlet Vyrážíme vláčkem směr kraj karlovarský... Vystupujeme v Ostrově nad Ohří – ne, není to naše konečná.
Zpracovala Barbora Plesníková
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Hranice 15. května 2006 Páté setkání pracovní skupiny cestovního ruchu k projektu „Udržitelný rozvoj turistických služeb“
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Odborná exkurze na veletrhu Salone Internzionale del Mobile.
Zámek Hluboká nad Vltavou
 Po příjezdu na Petřínskou rozhlednu se půjdeme podívat do zrcadlového bludiště, do hvězdárny a pak se rozhlédneme z rozhledny na Prahu.  Z Petřínské.
Anglie a Paříž pro základní školy
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
Výlet do Vídně Vojta Krejčí.
Plán trasy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Dětský svět v regionu Dunaj -Vltava Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
RAKOUSKO – VÍDEŇ NĚMECKO - REGENSBURG Popis mobilit Mgr. Kristina Maderová Celoživotním vzděláváním k zefektivnění výuky jazyků Seminář k předání informací.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
STUDIJNÍ POBYT RAKOUSKO SALZBURG
Návštěva VYSOČAN Molenburku melodie Úvod Do obce v Moravském krasu Vysočan- Molenburku přijeli autem z Brna Vladimír a Karel. První jejich.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
RODINNÁ DOVOLENÁ- LIPNO ZPRACOVALI :PAVLA LEITGEBOVÁ, LÁĎA MACHÁČ, KUBA POSPÍŠIL.
Putování po jezerech Jižních Čech, Horního Rakouska a Východního Bavorska Jana Kostková CR3.
C YKLOTOULKY V J IŽNÍCH Č ECHÁCH, V R AKOUSKU A N ĚMECKU Lenka Havlíčková CR3.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Obsah 1. Odjezd 2. Hotel 3. Oficiální uvítání 4. Slovenská škola v Šal‘e 5. Šal‘a 6. Tvorba slovníku 7. Cyklo výlet 8. Výlet do Bratislavy 9. Odjezd.
Srdečně Vás zveme na pochod Ze Zbraslavic (nejen) do Zruče, na který se můžete vydat 7. května 2016 od 6:30 do 13:00 ze sokolovny ve Zbraslavicích na Kutnohorsku.
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
NORMANDIE, BRETAŇ – den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse.
Náš letní rodinný výlet
Výlet Českosaské Švýcarsko
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Erasmus Slovensko - Nitra.
Bára Ševčíková Lucie Šteinerová Filip Vaňha
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Škola v přírodě v Lučkovicích
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
LECHTAL s JEKA Rakouské Tyrolsko –
 1. den – odjezd z Opavy přes ČR  2. den – Lucemburk, Waterloo, Brusel, Bruggy  3. den – Antverpy, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Wassenaar  4.
Výlet do Lužických Hor.
29. Letní škola slovanských studií 2018 škola na zámku
Zájezd do Českého Švýcarska
Výlet Českosaské Švýcarsko
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Rakousko - Vídeň Jakub Drdla 4. A.
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Poznávací zájezd do Říma
Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje.
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

RODINNÝ VÝLET Klára Očadlíková, Sebastian Stryžak, Fanda Šimanovský

KAM? NA JAK DLOUHO? KDO? Lednice Pojedeme do Lednice Na dovolené budeme od pátku do pátku Pojede máma, táta, 12ti letá dívka, 4letý chlapec a pes (Německý špic trpasličí)

CESTA Pojedeme autem VW passat Z Úhříněvse do Lednice to je 244km a pojedeme 2hod a 22min Naše auto spotřebuje 5l na 100km. Na 244km spotřebuje cca 12,5l. 1l stojí 30kč, tedy cesta autem bude stát 375kč. Z Prahy vyjedeme v 13:00 a na místo dorazíme v 15:22

NÁŠ HOTEL Budeme bydlet v hotelu „MY HOTEL“ V hotelu jsou povolena domácí zvířata Je tu AquaPark Parkování a WiFi zdarma

MY HOTEL Z VENKU

NÁŠ POKOJ Apartmá (ložnice, obývací pokoj, koupelna) 1manželská postel, pohovka (pro 1 dítě) a přistýlka (pro 1 dítě) Celková cena apartmá za týden je kč i s přistýlkou Za domácí zvířata se platí poplatek až na místě

MY HOTEL NÁŠ POKOJ

15.7. PÁTEK (DEN PŘÍJEZDU) Do hotelu dorazíme v cca 15:30 Do 16:30 se budeme vybalovat Po vybalení se půjdeme porozhlédnout po hotelu a potom půjdeme i s pejskem na procházku po okolí

16.7. SOBOTA S sebou si bereme i vlastní kola, tak toho využijeme a pojedeme na cyklistický výlet Plán výletu Plán výletu: vyjedeme z našeho hotelu směrem na jih přes most, který rozděluje Prostřední rybník a Mlýnský rybník. Přes Nový dvůr a Tři Grácie se dostaneme až k Hraničnímu zámečku a odtud pojedeme do Sedlce. Zde si dáme oběd v „Motorest Gastro“. Při cestě zpět se vykoupeme v rybníku Nesyt a pojedeme zpátky na hotel.

17.7. NEDĚLE Ráno po snídani v 10:15 vyrazíme do AquaLandu Moravia. Jede se sem 30minut a otevírají v 10:00 Tady strávíme celý den ježděním na skluzavkách a tobogánech, plaváním atd. tedy až do 21:00 kdy zavírají. Cena: dítě do 150cm za 230kč dítě nad 150cm za 320kč dospělí za 440 rodinný vstup za 970kč

18.7. PONDĚLÍ Ráno po snídani nasedneme do auta a pojedeme do Brna Tam se projdeme po centru, dáme si oběd v restauraci s názvem „Ratejna pizzerie - music restaurant“ Na odpoledne půjdeme do zábavního parku cena: rodinný vstup 630kč

19.7. ÚTERÝ Dnes nás čeká další fyzicky náročný výlet na kolech. Tato trasa je dlouhá cca19,6km tam i zpátky. Plán výletu: Plán výletu: Z Lednice do Břeclavi pojedeme po cyklostezce Lužním lesem. V Břeclavi si dáme vyhlášenou pizzu v „Pizzerii Tonny II“ a na sladkém desertu si pochutnáme v cukrárně s názvem „Cukrárna U Krpálků“. Pak už jen pojedeme zpátky do Lednice.

20.7. STŘEDA V 8:30 vyjedeme z hotelu a pojedeme do Vídně v Rakousku, jede se sem 1hodinu a 10minut. Po příjezdu se projdeme centrem Vídně např. do Chrámu sv. Štěpána, k pomníku Marie Terezie a do Hofburgu. Mezitím si uděláme krátkou přestávku na oběd. Celou cestu Vídní zakončíme návštěvou zábavného parku Prater. Na začátku se zaplatí cca1000kč a potom se může celá rodina pohybovat po atrakcích jak chce.

21.7. ČTVRTEK Naproti hotelu je krásný zámek, který dnes navštívíme. Zámek je otevřený od 10:00 do 18:00. Plán prohlídek Plán prohlídek: Jako první si projdeme celý zámek. Potom si naplánujeme prohlídku skleníků a také dlouhou prohlídku zámeckým parkem. V zámku je i možnost zajít si na vynikající kávu do „Café Chateau“, kde je i krásný výlet na minaret. Cena: 400kč za rodinu na jeden okruh= = 3 prohlídky= 1200kč

22.7. PÁTEK (DEN ODJEZDU)  Z pokoje se musíme vystěhovat do 11:00. Po odjezdu z hotelu pojedeme na oběd do „Hotelu Rakovec“ v Brně a potom si půjčíme lodičku ve zdejším přístavu a projedem se po Brněnské přehradě. cena: 1 lodička za 300kč Potom následuje jen cesta domů do Prahy

CELKOVÁ CENA Celková cena nás výjde na: kč Hotel: kč Cesta: 375.2=750kč Jídlo: = 4900 jen za oběd (cca) Snídaně a večeře jsou v hotelu zdarma Výlety: kč= 4050kč

DÍKY ZA POZORNOST