Vilická polnice číslo 04/2008 2.5.2008 ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nebývá zvykem abych na tomto místě psal nekrolog, ale v tomto.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.D NAVŠTÍVILA MĚSTSKÝ ÚŘAD
Advertisements

PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
PRACOVNÍ SETKÁNÍ ZÁSTUPCŮ OBCÍ ORP HRADEC KRÁLOVÉ Dolní Přím, 5. února 2009 Ing. Jana Rejlová, administrátorka POV.
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Zasedání ZO č. 10/2011. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Klejnová, M.Petříková a J.Bednář.. Omluveni: J.Kudrna a P.Procházka. Na 10.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
Vilická polnice číslo 09/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, minulý měsíc uplynul rok od chvíle, co redakční rada pod.
4) ZO schválilo v rámci plánované bytové výstavby ve Vilicích zřízení „Pořadníku žadatelů“, o koupi stavební parcely. Žádosti budou přijímány od
Zasedání ZO č. 31/2010. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Bednář, J.Klejnová, P.Procházka a J.Kudrna. Omluveni: M.Petříková. Na 31.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, před drahnou chvílí skončila doba prázdnin a dovolených.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
3) ZO schválilo zvýšení ceny vodného v obci o 50% (tj. ze 14 Kč na 21 Kč/m 3 ). Stočné zůstává nadále 1Kč/m 3. Jelikož od se stává obec plátcem.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, není to tak dlouho, ( – pozn. red.) co jsem se.
Vilická polnice číslo 05/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, po poměrně dlouhé době byl konečně dostavěn a předán k užívání.
Vilická polnice číslo 06/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nastala doba prázdnin, dovolených a celkové relaxace. Prostě.
Na 24. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene.
Vilická polnice číslo 08/ ročník 13. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme schválen nový rozpočet obce na rok Je to.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Vítáme Vás! Veřejné zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice
Vilická polnice č íslo 07/ ro č ník 13. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, tak máme úspěšně po volbách, nové zastupitelstvo je.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
1290/1 a 1292/1 v k.ú. Vilice z vlastnictví ČR do vlastnictví obce. Jedná se o místní komunikace, nebo jejich části a to všechny zatím ještě nepřevedené.
O celkové výměře 63m2, části pozemku p.č. 1247/1 o výměře cca 100m2 a pozemku p.č. 439 o celkové výměře 1927m2 v KÚ Vilice.. 6) ZO schválilo rozpočtové.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 14. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, s letošní zimou se nám v obci usadil nový fenomén. Házení.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 15. dubna 2015 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Vážení spoluobčané, uplynulo bezmála čtvrt roku od vydání minulé Polnice. Za tuto dobu se v obci odehrálo dost menších i větších událostí a to navzdory.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 6. dubna 2016 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Vilická polnice č íslo 02/ ro č ník 12. pro ob č any Vilic zdarma Vážení spoluobčané, dnes si něco málo řekneme o psech. O psech, kteří provází.
Vilická polnice číslo 07/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, jak se zdá, s koncem prázdnin nám skončilo i léto. Není to.
Vilická polnice číslo 04/ ročník 10. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nedávno se mě kdosi zeptal zda bude obec pořádat brigády,
Na 23. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu. 2) ZO schválilo dodatek smlouvy s Agrospolem Mladá Vožice na pronájem.
Vilická polnice číslo 09/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, určitě jste se v poslední době setkali s pojmem „finanční.
Vilická polnice číslo 02/ ročník 9. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, právě se Vám dostává do rukou první výtisk Polnice, vydávané.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Vážení spoluobčané, na sklonku loňského roku byla dokončena částečná oprava budovy č.p. 58 (Kreml). Projekt se realizoval za podpory OS MAS Krajina srdce.
Zasedání ZO č. 19/2013. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková,. J.Kudrna, J.Bednář, J.Klejnová a P.Procházka. Na 19. zasedání.
Zasedání ZO č. 14/2012. konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, M.Petříková, J.Bednář,J.Klejnová a P.Procházka.. Omluveni: J.Kudrna. Na 14.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Shromáždění delegátů 2017 Projednání úvěrů na opravy bytových domů
KTV PRŽNO Červen 2016.
Snídaně starostů , Jedlí
por. Ing. Antonín Bastl, OIZS HZS JMK
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
„Mosty u Jablunkova – Stavební úprava a přístavba hasičské zbrojnice „
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Úvod: Pro rok 2018 vyčleněno ,- Kč
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
KTV PRŽNO Leden 2018.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Transkript prezentace:

Vilická polnice číslo 04/ ročník 11. pro občany Vilic zdarma Vážení spoluobčané, nebývá zvykem abych na tomto místě psal nekrolog, ale v tomto případě udělám výjimku. V pátek 11. dubna nás navždy opustil pan Miroslav Vokoun a to ve věku nedožitých 59 let. Tato zpráva přišla jako blesk z čistého nebe a byla jen těžko k uvěření. Pan Vokoun, mezi přáteli prostě Míra, byl člověk sršící energií a nápady, který stál u zrodu spousty vilických aktivit. Nezapomenutelná byla jeho práce s mládeží, pro které pořádal letní i zimní tábory a soutěže všeho druhu. Z nich vzpomeňme například na slavné „Vilické dny“, „Středověký jarmark“ na Šelmberku, dojezdy „Zlaté šlapky“, dětské dny atd. Nezapomínal ani na dospěláky na které aplikoval své zkušenosti s dětmi. Tak nechal vzniknout takovým perlám, jako například „Soutěže družstev v netradičních disciplínách“,“Rodinné soutěže“, klání pro cyklisty při dojezdu závodu „Okolo Vilic“ atd. S nadsázkou by se dalo říci, že kam Míra šlápl, tam se něco dělo. V dobrém na něj budou vzpomínat i chataři, pro které odvedl spoustu práce při opravách příjezdové komunikace a úpravách okolí. Pověstná byla jeho záliba ve fotodokumentaci všeho, co se kolem něj dělo, díky níž máme dnes k disposici rozsáhlý soubor fotografií z Mírova života. Míra, ač sám neviličák, odvedl během svého krátkého života pro Vilice více práce, než se to mnohým rodilým viličákům povede, byť by tu byli do sta let. Co dodat závěrem? Míro budeš nám tu chybět………… M.Břenda 4) ZO schválilo smlouvu na neinvestiční náklady pro ZŠ v Ml. Vožici v celkové výši ,-Kč.. 5) ZO schválilo za a) darovací smlouvu pro cyklistický klub První kolona Vilice a za b) darovací smlouvu pro SDH Vilice. Obě smlouvy jsou na ,-Kč.. 6) ZO schválilo nákup kontejneru na separovaný odpad (sklo) do Zátiší.. 7) ZO schválilo rozpočtovou změnu č. 2/ZO/2008, navýšení příjmů o ,-Kč a navýšení výdajů o ,-Kč. Rozdíl mezi příjmy a výdaji bude financován z reservy hospodaření minulých let.. Zasedání ZO č. 16/2008. konané dne Přítomni: M.Břenda, J.Kudrna, J.Klejnová,. J.Bednář, M.Petříková a P.Procházka. Omluveni: Z.Dobiáš. Na 16. zasedání ZO byla přijata tato usnesení:. 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu – stav financí k činí ,74 Kč.. 2) ZO vzalo na vědomí zprávu o stavu majetku k Nebyly shledány žádné nedostatky.. 3) ZO schválilo vyřazení a likvidaci starého, nefunkčního vybavení kanceláře OÚ v celkové pořizovací hodnotě ,40 Kč.. 4) ZO schválilo smlouvu o dílo s p. Janem Kindlem a ing. Ladislavem Mládkem na zhotovení stavebního projektu na rekonstrukci „Kremlu“ za celkovou cenu ,-Kč.. 5) ZO schválilo smlouvu o dílo s ing. Petrem Hienlem na zhotovení kompletní žádosti o dotaci a projektu k dané žádosti na rekonstrukci „Kremlu“ za celkovou cenu ,-Kč a dalších ,-Kč v případě přiznání dotace na realizaci.. Zasedání ZO č. 15/2008 konané dne Přítomni: M.Břenda, Z.Dobiáš, J.Kudrna, J.Klejnová, J.Bednář a M.Petříková Omluveni: P.Procházka Na 15. zasedání ZO byla přijata tato usnesení: 1) ZO vzalo na vědomí finanční zprávu – stav financí k činí ,50 Kč. 2) ZO schválilo směnnou smlouvu o bezúplatném převodu pozemků č. 1248/ a 1248/5 z vlastnictví obce Vilice do vlastnictví Jihočeského kraje a pozemků č. 1289/4 a 967/7 z vlastnictví Jihočeského kraje do vlastnictví obce Vilice s tím, že veškeré náklady spojené s převodem uhradí Jihočeský kraj. 3) ZO schválilo podání žádosti o dotaci z GP 22 - obce na internetu,vyhlášeného Jihočeským krajem v celkové výši ,-Kč. Spoluúčast obce je 25%.

Dne oslavila paní Anežka Nevařilová z Vilic 85. výročí svého narození, oslavila paní Marie Jelínková z Vilic 83. výročí svého narození a oslavila paní Marie Procházková také z Vilic 65. výročí svého narození. 6) ZO schválilo smlouvu o dílo s ing. Igorem Černým na zhotovení energetického auditu objektu „Kremlu“ za celkovou cenu ,50Kč.. 7) ZO schválilo kupní smlouvu na pozemek č. st.102/2 (8m2) s pí. Jitkou Vávrovou a pozemek č. st.102/1 (43m2) s p. Františkem Jindrou a Annou Jindrovou za 20,-Kč/m2. Jedná se o plochu vodojemu Zátiší.. 8) ZO schválilo bezúplatný převod pozemku č. 1265/1 o výměře 3564m2 (část komunikace Vilice-Zátiší) z vlastnictví ČR, příslušnosti hospodařit Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových do vlastnictví obce Vilice.. 9) ZO schválilo za a) záměr na koupi pozemku č.78/3 o výměře 391m2 (komunikace ke hřišti) za b) ruší záměr na koupi pozemků č. 965/7, 965/10, 965/13 a 965/ ) ZO schválilo zřízení zásahové jednotky Sboru dobrovolných hasičů.. 11) ZO schválilo vyřešení sporu mezi obcí a pí. Danou Malinovou, ohledně vlastnických vztahů části její zahrady, smírnou cestou a pověřuje starostu k jednání s právním zástupcem pí. Malinové a nalezení nejpřijatelnějšího řešení z pohledu obce.. 12) ZO schválilo příspěvek Jezdeckému klubu Mladá Vožice ve výši 1.000,-Kč.. 13) ZO schválilo rozpočtovou změnu č. 3/ZO/2008, navýšení výdajů o ,-Kč (projekty na rekonstrukci Kremlu, koupě pozemků a příspěvek Jezdeckému klubu).. Všem jubilantkám blahopřejeme. S článkem z minulého čísla o územním plánování budeme pokračovat v příští Polnici. Svoz odpadů. Kontejnery na objemný domovní odpad budou ve Vilicích a Zátiší přistaveny Do těchto kontejnerů nepatří separovaný odpad, (odpad který lze třídit) a nebezpečný odpad! Svoz nebezpečných odpadů bude prováděn v sobotu a to následovně: Vilice náves 8.00 – 8.20 hod. Zátiší 8.30 – 8.35 hod. Kříženec 8.40 – 8.50 hod. Hrnčíře 8.55 – 9.05 hod. Kulturní akce na květen – stavění májek od hod. – oslava Dne matek (sál KD) od hod. – pouťová zábava (sál KD) od hod. – okrsková hasičská soutěž (u Prvního rybníka pod Vilicemi) od hod. – taneční zábava (sál KD), hraje Čejka Band od 8.00 hod. – cyklistický závod Zlatá šlapka (cíl v zámecké zahradě v Mladé Vožici) Na všechny výše uvedené akce Vás pořadatelé co nejsrdečněji zvou.