Projekt Bezpečí pro seniory Krajský úřad Plzeňského kraje Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj 8. června 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí Preventivně informační odbor Policejní prezidium ČR.
Advertisements

Novela zákona č. 218/2000 Sb. – povinnost zřídit účty u ČNB
KONFERENCE AKTIVNÍ STÁRNUTÍ Stop kriminalitě páchané na seniorech a zdravotně a tělesně postižených občanech Lenka Hofmanová Útvar situační prevence Městská.
„Preventivní aktivity MV - bezpečný prostor pro seniory“
Odborná diskuze o prevenci konzumace alkoholu mladistvými v Plzni Ing.Aleš Průša.
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Sociální oblast. Podpora sociálních služeb Přímá podpora obcí a jejich organizací Podpora provozních nákladů nestátních neziskových organizací v obcích.
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
MŽP Likvidace škod po živelních pohromách – podprogram „MŽP Povodně 2013“ Mgr. Sabina Hamanová oddělení ochrany před povodněmi OOV MŽP
POSOUZENÍ VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Podklady k posouzení vlivu akce z hlediska vlivu na životní prostředí (EIA) dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování.
Internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Ing. Zuzana Nováková Odbor Řídící orgán OP Ministerstvo zemědělství ČR.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje aktuální stav 01/2012 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Situační prevence -MKDS- Cíl ● preventivní funkce, tj. vytváření bezpečných zón v exponovaných lokalitách, ● snížení trestné činnosti /i přestupků/ a její.
Ing. Marcela Strakošová
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
ROP Jihozápad v územním členění Přednášející: Karel Hron.
Bezpečně v kyberprostoru Jihlava 19. – projekt zaměřený na omezení rozšiřování nebezpečných počítačových jevů.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Obsah Historie Dotační titul „Plzeňský kraj – bezpečný kraj a prevence kriminality“ Projekty Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje Projekt Kraje.
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Vyhodnocení Programu prevence kriminality Výzvy kola Programu prevence kriminality –1. řádné – ukončeno v únoru 2013 –2. pro obce spolupracující.
Ing. Aleš Průša. Co bylo na počátku ? Primárně je nutné předcházet protiprávním jednáním ve městě, obci Společná odpovědnost samosprávy a PČR za oblast.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
Fázování OP VaVpI Sylvie Samková Praha,
2. února 2016 TISKOVÁ KONFERENCE. Co je KOBRA? -Nemá vlastní budovy, -nemá zaměstnance, -nemá dokonce ani korespondenční adresu, protože není institucí,
Změna systému financování sociálních služeb v Jihomoravském kraji v roce 2016 v návaznosti na aplikaci pravidel veřejné podpory Ing. Jan Tuček
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
Metodická porada – Program prevence kriminality na rok Krajský úřad Libereckého kraje.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Přednášková činnost na základních školách
Zákon o Generální inspekci bezpečnostních sborů
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
Besip Zlínského kraje Zlín,
PROGRAM PREVENCE KRIMINALITY FRÝDLANT 2007
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Pilot ZUŠ „Podpora činnosti základního uměleckého školství
Dotace pro jednotky PO SDH obcí Pardubického kraje
Michal Šperling - EUREDIS
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
plk. JUDr. Jaromír TKADLEČEK
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování
Vykazování dat v rámci poskytování sociálních služeb
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Dotační program pro rok 2019
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Kraj Vysočina Projekt ROWANet.
3. výzva „kotlíkových dotací“
Transkript prezentace:

Projekt Bezpečí pro seniory Krajský úřad Plzeňského kraje Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj 8. června 2011

Proč Projekt Bezpečí pro seniory Starší lidé se stále častěji stávají terčem zájmu kapsářů, zlodějů, podvodníků i násilníků. Senioři jsou zranitelnější i v silničním provozu. Když víte, co vás může ohrozit, máte větší šanci se nebezpečí chránit.

Cíle projektu: Jak se chránit před okradením. Jak předcházet riziku přepadení. Jak se vyhnout podvodu. Jak si zabezpečit majetek. Jak se chovat v silničním provozu.

Formy realizace Přednášková činnost s videoprojekcí ze strany policistů preventivně informačního oddělení. Předání informačních materiálů. Předání technických prostředků osobní ochrany. Předání reflexních pomůcek k ochraně v silničním provozu.

Financování projektu Kč z neinvestiční dotace poskytnuté Ministerstvem vnitra ČR ze státního rozpočtu na projekty Krajského programu prevence kriminality v roce Kč z rozpočtu projektu Plzeňský kraj - bezpečný kraj.

Časový harmonogram realizace Leden 2011 zpracování bezpečnostní analýzy. Únor 2011 žádost o posouzení projektu a o schválení dotace. Duben až červenec vytvoření informačních materiálů. Červenec a Srpen 2011 vyškolení lektorů. Září 2011 realizace projektu v terénu.

Děkuji za pozornost JUDr. Jiří Černý