Motivační seminář projektu Motivační seminář projektu „Motivace žáků ke studiu technických předmětů“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
Advertisements

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Informace z ČŠI Jiří Machačný školní inspektor Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných LK ( )
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Představení projektu „Zvyšování kvality základního vzdělávání na území ORP Otrokovice“ Reg. č. CZ.1.07/1.1.00/
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Dětské umění překonává hranice. Principy přeshraniční spolupráce projektu Možnost poskytnutí širší nabídky oborů i v případech, kdy by pro školu (samostatně)
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice 2. Setkání Řídícího výboru MAP Neratovice 20. června 2016, MěÚ Neratovice.
1 Koordinátor S 1 Příprava vedoucích pracovníků a koordinátorů středních odborných škol na tvorbu a realizaci ŠVP.
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Ondřej Hýsek, Gymnázium INTEGRA BRNO Učíme o Moravě.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/3.2.04/ Název projektu:Inovace do praxe Název a číslo globálního grantu:Podpora nabídky dalšího vzdělávání v.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Registrační číslo: CZ.1.07/2.4.00/ O PROJEKTU Cílem projektu E-SYNERGIE je vytvořit funkční vědeckovýzkumnou, aplikační, komunikační a vzdělávací.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
Individuálně, ale společně a jinak
Rozvoj žákovských kompetencí pro 21. století
Správa fotografií v Adobe Lightroom I.
Ing. Kateřina Lichtenberková
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Technické vzdělávání, vyučovací prostředky, technická muzea.
Komplexní systém hodnocení
Odborné učiliště Chroustovice
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Analýza potřeb škol Hlavní zjištění
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Hlavní město praha a integrace cizinců
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
Schůzka fakultních cvičných učitelů a metodiků praxe Katedra primární pedagogiky PdF MU (Galerie RUV)
UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pozvánka na kulatý stůl „Centrum robotiky – partner v polytechnickém vzdělávání “ pořádaný v rámci MAP pro ORP Plzeň Robotika Příležitost pro školu Obavy.
Program celoživotního učení Comenius
ORIENTACE V ČASE VY_32_INOVACE_1C_08 Číslo projektu: CZ /1. 5
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Stipendia a Krajský akční plán rozvoje vzdělávání
Talentcentrum – rozvíjíme talentované žáky SŠ a ZŠ společně
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSKÉ MECHANIKY
Co dělá Olomoucký kraj pro podporu polytechnického vzdělávání?
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Systematická podpora technických talentů
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSTVÍ
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Krajský metodický kabinet MATEMATICKÉ GRAMOTNOSTI
STŘEDNÍ ŠKOLA POLYTECHNICKÁ OLOMOUC, ROOSEVELTOVA 79
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
6. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
Zkušenosti Gymnázia, Praha 5, Na Zatlance 11
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
reg. číslo projektu: ​ CZ /0.0/0.0/17_052/
Hroznatova akademie 11. října 2018
Dotazníkové šetření II – koncepce a nastavení
Úvodní přednáška pro 1. ročník
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Akční plán - plánované společné aktivity
VY_32_INOVACE_SA4A_9 DUM 9. realizace aktivity pro 2
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Motivační seminář projektu Motivační seminář projektu „Motivace žáků ke studiu technických předmětů“

Program semináře Vznik projektu, potřebné aktivity Vznik projektu, potřebné aktivity Zahájení projektu Zahájení projektu Realizace projektu Realizace projektu Hlavní cíle projektu Hlavní cíle projektu Cílová skupina Cílová skupina Aktivity projektu Aktivity projektu Komunikace, kontakty Komunikace, kontakty

Vznik projektu Potřeba zatraktivnění výuky matematiky a zlepšení práce s textem pro studenty vybraných informatických a technických oborů Potřeba zatraktivnění výuky matematiky a zlepšení práce s textem pro studenty vybraných informatických a technických oborů - Lepší technické vybavení - Pořízení potřebného softwaru - Dostupnost potřebné technické literatury - Zapojení všech těchto složek do výuky

Zahájení a projektu Zahájení a projektu Realizátor a místo realizace: Realizátor a místo realizace: SOŠE a SOU, Veselí nad Moravou, Kollárova 1669 Doba realizace: Doba realizace: duben 2012 – srpen 2014 Motivační semináře pro studenty a vedení školy Motivační semináře pro studenty a vedení školy duben 2012 – září 2013 Nákup potřebné techniky a programového vybavení Nákup potřebné techniky a programového vybavení říjen 2012 – červen 201 říjen 2012 – červen 201 Školení pro učitele matematiky v matematických programech - průběžně Školení pro učitele matematiky v matematických programech - průběžně

Realizace projektu Realizace projektu Tvorba pracovních listů Tvorba pracovních listů prosinec 2012 – prosinec 2013 Semináře MAT a CJL pro studenty Semináře MAT a CJL pro studenty leden 2013 – červen 2014 Semináře pro studenty s pracovníky pedagogické- psychologické poradny Semináře pro studenty s pracovníky pedagogické- psychologické poradny leden 2013 – červen 2014 Návštěva se studenty v Moravské zemské knihovně a na VŠ. Návštěva se studenty v Moravské zemské knihovně a na VŠ.

Hlavní cíle projektu Cílem a prioritou projektu je zvýšit úroveň studentů SOŠE a SOU ve Veselí nad Moravou v oblasti technických kompetencí a porozumění a interpretace odborného textu podle současných odborných poznatků. Cílem a prioritou projektu je zvýšit úroveň studentů SOŠE a SOU ve Veselí nad Moravou v oblasti technických kompetencí a porozumění a interpretace odborného textu podle současných odborných poznatků.

Cílová skupina Žáci oborů Informační technologie, Provozní technika, Strojní mechanik a Obráběč kovů Žáci oborů Informační technologie, Provozní technika, Strojní mechanik a Obráběč kovů Budou vytvořeny skupiny po žácích. Každým ze dvou modulů projde minimálně 80 žáků. Budou vytvořeny skupiny po žácích. Každým ze dvou modulů projde minimálně 80 žáků.

Aktivity projektu Proškolení CS pro práci s technikou Proškolení CS pro práci s technikou Semináře v rámci modulu Integrace odborného jazyka do výuky odborných předmětů Semináře v rámci modulu Integrace odborného jazyka do výuky odborných předmětů Semináře v rámci modulu Matematika jinak Semináře v rámci modulu Matematika jinak Semináře s psychologem PPP Semináře s psychologem PPP Zvýšení kompetencí učitelů matematiky v oblasti využívání matematického softwaru Zvýšení kompetencí učitelů matematiky v oblasti využívání matematického softwaru Návštěva technického oddělení Moravské zemské knihovny v Brně Návštěva technického oddělení Moravské zemské knihovny v Brně

Kontaktní údaje Název školy. Obchodní akademie Veselí nad Moravou, Kollárova 1669 Název školy. Obchodní akademie Veselí nad Moravou, Kollárova 1669 Ředitel školy:Ing. Jiří Vavříček Zástupce ŘŠ:RNDr. Ivana Těthalová škola: škola: Tel./fax Tel./fax

Děkujeme Vám za účast a těšíme se na další spolupráci na projektu