Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308. My Style of Life.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
KULATÝ STŮL Metodiky práce v náhradní rodinné péči
Role Městské policie v prevenci úrazů v Chrudimi
Výuka cizích jazyků a výměnné pobyty naši školy - němčina
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
OSV jako samostatný předmět Mgr. Jana Trojanová koordinátorka tvorby ŠVP Gymnázium INTEGRA BRNO.
COMENIUS PARTNERSTVÍ ŠKOL 2009/2011. NÁZEV PROJEKTU Učíme se pomocí dramatu, hudby a sportu.
Vysoké mýto.
AUTOEVALUACE neboli VLASTNÍ HODNOCENÍ MŠ Martina Kupcová.
Greenforce Network Prezentace pro mezinárodní skupinu ČIŽP Praha, 14. května 2008 Martin Baranyai.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
Ve školním roce 2009 – 2010 získala naše škola finanční příspěvek z grantového programu Na zelenou, který vyhlásila Nadace Partnerství a jehož generálním.
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
Projekt MODEL = Mobility Opportunities for DisablEd Learners Příležitosti mobilit pro handicapované.
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
Ročník Lenka Miketová ZSF OU v Ostravě
Comenius - Individuální mobilita žáků Slovensko český tematický monitoring Bratislava, 10. a
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.07 Ověření.
VYUŽITÍ SOUTĚŽNÍHO DIALOGU V PROJEKTECH PPP Nejnovější zkušenosti Nizozemí a Velké Británie Ing. Eduard J a n o t a náměstek ministra financí Ministerstvo.
Celoživotní vzdělávání dospělých Grundtvig Projekt EU.
ProPIG Specifické strategie pro snížení environmentálních dopadů zemědělské činnosti zlepšením zdraví, welfare a výživy prasat chovaných v ekologickém.
IVIG 2005, Systém informačního vzdělávání na UNC-CH Hana Landová ÚISK FF UK & SIC ČZU v Praze.
Motivační aktivity projekt KRUH Partneři: ABS WYDA, s.r.o.; Žďár nad Sázavou Hospodářská komora; Jihlava AIVD ČR Institut vzdělávání dospělých; Jihlava.
Setkání k mezinárodnímu projektu „S uživateli sociálních služeb a nizozemskou expertízou k systémovým změnám“, , Chodská Bc. Jana Nožičková,
ETWINNING & COMENIUS PROJEKTY SPOLUPRÁCE NA DÁLKU.
Evropa pro občany Evropa pro občany Marcela Česáková Květen 2008.
Frederick Irving Herzberg
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Výuka základů algoritmického myšlení na prvním stupni základních škol
Mezioborová síť spolupráce pro policy development v oblasti udržitelného rozvoje Přehled aktivit COŽP 26. září 2011, Jana Dlouhá.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Ing. Jitka Nesnídalová, Ph.D. SVŠES, s.r.o. Praha
Návrh koncepce a implementace CSR Česká zemědělská univerzita Jan Burian - ČZU Lucie Ceplová - ČZU Tereza Dohnalová - UK Kateřina Klimentová - ČZU Tereza.
Dárcovství času a expertní dobrovolnictví Miriam Zábrženská.
Převod kompetencí krajům (decentralizace a dekoncentrace) Ing. Světlana Kubíková Vrchní ředitelka sekce veřejné správy, Ministerstvo vnitra Praha, 24.
WOSA – výchovou a vzděláváním k občanské společnosti, reg. čís. CZ.1.07/1.1.32/ Žadatel: Sdružení obcí Sedlčanska Projektový manažer:Štěpánka Barešová.
ERASMUS 2012 – PORTUGALSKO Roman Talaš, FAI UTB PKS.
FULBRIGHT Ů V PROGRAM A Č ESKÉ UNIVERZITY. Přehled stipendijních programů Stipendia pro české účastníky: Pro vědce a přednášející Pobyty na 3-10 měsíců.
THE GRASSROOTS WOMEN´S INTERNATIONAL ACADEMY SÍŤ MATEŘSKÝCH CENTER o.s. Pečeť kvality Rut Kolínská
VY_32_INOVACE_Luk_I_07 Rodina – domov, bydlení Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
KA2- Cooperation and Inovation for Good Practices.
Základy pedagogiky volného času Jihočeská univerzita - Teologická fakulta Bakalářské studium pedagogiky volného času ZS 2005/2006 Mgr. Michal Kaplánek,
Tisková konference k pětiletému výročí zavedení EtV jako DVO.
Výsledky mezinárodního výzkumu OECD PISA prosince 2010.
D OPADY ÚČETNÍ REFORMY VEŘEJNÝCH FINANCÍ V KONKRÉTNÍCH PODMÍNKÁCH VYBRANÉ ZÁKLADNÍ ŠKOLY Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav.
Vypracovala: Alena Šarmanová Předmět: Říční inženýrství a morfologie
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Společenská odpovědnost a školy
prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
VÝUKA V PŘÍRODĚ Mgr. Milada Kučerová
Název akce, místo, datum.
Mgr. Tereza Brumovská, M.Sc.
„K inovaci s inspirací“
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Český technologický akcelerátor CzechAccelerator
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku
Výsledky mezinárodního výzkumu OECD
Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308
BABY PARK Olomouc
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Vymezení a funkce volného času
Zahraniční studia Petra Nováková
Projekt ERASMUS
konference Jak se žije malotřídkám Praha
Transkript prezentace:

Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308

My Style of Life

My Style of Life! Sintermeertencollege – Heerlen NL Charlemagnecollege lokatie Eijkhagen – Langgraaf NL The Sir Bernard Lovell School – Bristol UK Europaschule Herzogenrath – Städtische Gesamtschule DE

Etapy projektu „My Style of Life!“ a)My Style of Life! – hledisko kulturně společenské (září Heerlen) b)My Style of Life! – zdravý životní styl (červen 2011 – Třeboň, říjen Heerlen) c)My Style of Life! – tvorba materiálů pro CLIL

První etapa Porovnání životního stylu v Nizozemsku a v České republice Sběr a zpracování materiálů pro žákovské prezentace Prezentace prací v anglickém jazyce Komunikace

Sintermeertencollege, Heerlen

Září 2010 – Sintermeertencollege Heerlen Účastníci výměnného pobytu v partnerské škole v Nizozemí

Druhá etapa Virtuální komunikace mezi pracovními skupinami – prezentace osobního životního stylu Návštěva dětí z Heerlenu v Třeboni - program zaměřený na podporu zdravého životního stylu Dokumentace pobytu, hledání životního stylu „průměrného“ českého „teenagera“ Komunikace v anglickém a německém jazyce Hledání pozitivních a negativních jevů, návrhy na zlepšení (děti učí děti, CLIL – výchova ke zdraví)

Mobility K dnešnímu dni se uskutečnilo 9 mobilit Další v říjnu 2011 Výstupy Dílčí – žákovské prezentace a fotodokumentace Konečné – tvorba materiálu pro výchovu ke zdravému životnímu stylu v angličtině - CLIL

Děkuji za pozornost. Štěpánka Otepková