INFORMACE PRO STUDENTY 1. ročníku bakalářského studia v kombinované formě na Fakultě managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně v ak. roce 2008/2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Advertisements

Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Zápočty a zkoušky SHKV Upřesňující zápis předmětů na LS.
Nejpodstatnější změny ve Studijním a zkušebním řádu
Informace o studiu na ZČU pro studenty prvních ročníků
KIV/ZI cvičení 2 Tomáš Potužák.
Studijní informační systém (SIS)
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Studijní informační systém (SIS)
Makroekonomie - podmínky Přednášky, cvičení: Mgr. Hana Grzegorzová Kontakt: Cvičení: Ing. Hana Tichá – info.
4. INFOSCHŮZKA. CO NÁS ČEKÁ? TÉMA:  Zápočty a zkoušky  SHKV  Upřesňující zápis předmětů na LS.
DĚJIINY SVĚTOVÉHO DIVADLA III
1 Počáteční tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Informační systémy na FHS UK
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Zápočty a zkoušky SHKV Upřesňující zápis předmětů na LS.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Dvouoborová bakalářská Anglická filologie
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Jednooborová Bc. Anglická filologie & Angličtina se zaměřením na komunitní tlumočení a překlad
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
UTB ve Zlíně FAKULTA MANAGEMENTU A EKONOMIKY Děkan: doc. Ing. David Tuček, Ph.D. Proděkan pro studium a celoživotní vzdělávání : doc.Ing. Michal Pilík,
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (FHS UTB) v akademickém roce 2015/2016.
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (FHS UTB) v akademickém roce 2009/2010.
FAI UTB ve Zlíně Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studia v ak. r. 2013/2014 Zápisem do 1. ročníku jste se stali studenty FAI UTB ve Zlíně.
Informace pro studenty 1. ročníku bakalářské studium v prezenční formě akademický rok 2012/2013.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2016/2017. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Setkání zaměstnanců FHS Studijní blok - 3. část Studijní agenda Pavla Lečbychová.
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (FHS UTB) v akademickém roce 2012/2013.
STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB VNITŘNÍ NORMA FAKULTY MANAGEMENTU A EKONOMIKY.
Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 23. září 2011.
Univerzitní informační systém III., Lednice 2004 E-přihlášky Ing. Tomáš Majer
Informace pro studenty 1. ročníku bakalářského studia v prezenční formě akademický rok 2009/2010 Fakulta managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně.
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studijního programu na Fakultě multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pro akademický.
Setkání zaměstnanců FHS Studijní blok – 1. část Libor Marek.
STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB VNITŘNÍ NORMA FAKULTY MANAGEMENTU A EKONOMIKY.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do navazujícího studia.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Průvodce pro studenty 1. ročníku bakalářského studia na Fakultě humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně (FHS UTB) v akademickém roce 2009/2010.
Zápis do studia na FF UHK
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Dvouoborová bakalářská Anglická filologie
Zápisem do 1. ročníku jste se stali studenty
Pokyny ke zkoušce z biologie 2008/2009
Informační systém Masarykovy univerzity „IS MU“
VNITŘNÍ NORMA FAME DOPLŇUJÍCÍ STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB
Informace ÚIT studentům 1. ročníků navazující magisterské studium
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Kreditní systém studia
Zápis do 1. ročníku BSP kombinované studium
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
Státní závěrečné zkoušky ak. rok 2018/2019
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
AKADEMICKÝ ROK 2019/2020 Adresa:
Informace ÚIT studentům 1. ročníků navazující magisterské studium
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Zápis do studia 2019/2020.
Transkript prezentace:

INFORMACE PRO STUDENTY 1. ročníku bakalářského studia v kombinované formě na Fakultě managementu a ekonomiky UTB ve Zlíně v ak. roce 2008/2009

Akademický rok a časové členění studia zimní semestr začíná: zahájení výuky v 7.30 hod. Wichterleho sál FaME termíny soustředění: viz ROZVRH → pro studenty → rozvrhy zkouškové období: opravné zkouškové období: předzápis předmětů v IS/STAG na LS – leden 2009

Povinnosti studenta předzápis povinných a povinně volitelných předmětů v příslušném akademickém roce prostřednictvím IS/STAG pokud student nemá předmět zapsán v IS STAG, nemůže jej absolvovat přihlašování ke zkouškám (zápočtům) je možné pouze prostřednictvím IS/STAG kontrolovat si v IS/STAG své známky, musí souhlasit se zápisem v indexu, případné nesrovnalosti řešit přímo s vyučujícím (nebo sekretariátem příslušného ústavu) sledovat aktuality, směrnice, vyhlášky ( → pro studenty → další informace → směrnice, vyhlášky) sledovat změny rozvrhu ( → pro studenty → rozvrhy)

Způsob zakončení předmětu zápočet (z) TERMÍNY:  řádný  opravný zkouška (zk) klasifikovaný zápočet (klz) TERMÍNY:  řádný - nutné vykonat v řádném zkouškovém období, jinak termín propadá  I. opravný, II. opravný - lze vykonat v řádném i v opravném zkouškovém období  předmět si lze zapsat nejvýše dvakrát

Klasifikační stupnice ECTS A - výborně……..1 B - velmi dobře…1,5 C - dobře………..2 D - uspokojivě…..2,5 E - dostatečně….3 F - nedostatečně FX - zápočet je automaticky uznán v dalším ak.roce

Uznání části studia Uznání zkoušky nebo klasifikovaného zápočtu formulář ŽÁDOST na → pro studenty → další informace → tiskopisy ke stažení vyplněnou žádost a výpis předmětů z předchozího studia předloží student garantovi předmětu. Studentovi může být uznán předmět hodnocený známkou A, B, C (klasická stupnice: výborně, velmi dobře) garantem schválenou žádost student odevzdá do 14 dnů od zahájení výuky příslušného semestru na studijním oddělení

IS/STAG přístup: → vyhledání osobního čísla zadáním příjmení (číslo ve tvaru M08….) přihlášení: → login (uživatelské jméno: osobní číslo studenta, heslo: malé x a rodné číslo bez lomítka a mezery – př. x ) heslo doporučujeme změnit, v případě zablokování kontaktujte studijní oddělení prostřednictvím IS/STAG provádí studenti předzápis předmětů (na ZS – v srpnu, na LS – v lednu), a přihlašují se na zápočty a zkoušky během zkouškového období

Předzápis předmětů na ZS 2008/09 zápis povinných a povinně volitelných předmětů na zimní semestr prostřednictvím IS/STAG v termínu 5.8. a 8. – do návod je popsán v příručce k předzápisu a na následujících snímcíchpříručce k předzápisu studenti kombinované formy se řídí pevně stanoveným rozvrhem a jsou povinni sledovat změny rozvrhu ( → pro studenty → rozvrhy) dodatečný předzápis – za poplatek: 1 předmět – 100 Kč, všechny předměty – 500 Kč.

Předzápis - návod (1)

Předzápis – návod (2)

Předzápis - návod (3)

Komentář k návodu (1) Ve studijní agendě STAG si v sekci Moje složka zvolíte Předzápis. Musíte být přihlášeni ve STAGu (pravo nahoře – LOGIN). (2) V modrém rámečku vlevo si nejprve kliknete povinné předměty. Omezíte si výběr předmětů pouze na 1.ročník. (3) Kliknete na zkratku předmětu – př. MUE/KMAK1, rozbalí se tabulka s rozvrhnutými přednáškami, zatrhnete si pouze JEDNU z přednášek a dáte Proveď zapsání/odepsání. Tímto se automaticky přihlásíte na všechny přednášky v rozvrhu a zavedete si předmět do IS/STAG. Zapsané předměty se zobrazují pod modrým rámečkem. Obdobně si zapíšete všechny povinné a povinně volitelné předměty na zimní semestr. V případě nejasností se obraťte na studijní oddělení.

Studijní oddělení FaME Hana Maňasová studijní referentka pro 1. – 3. ročník BSP v kombinované formě telefon: adresa: Fakulta managementu a ekonomiky, Mostní 5139, Zlín kancelář: 2. patro vpravo č. 207, FaME Od bude studijní referentkou Mgr. Ludmila Veselá

Hodně studijních úspěchů v akademickém roce 2008/09