Výroční veřejné zasedání Pětihosty - 10.10.2010. Program zasedání Bilance volebního období 2006 – 2010 Vodovod + kanalizace Předškoláci – kam s nimi Hospodaření.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 OBCE a MĚSTA  SPONZOŘI  VEŘEJNÉ SBÍRKY  AKCE JEDNOTY  NADAČNÍ FONDY  DOTACE EU  ČESKÁ OBEC SOKOLSKÁ.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
PARK A HŘIŠTĚ u Základní školy Třebovská v Ústí nad Orlicí - HYLVÁTY Návrh klubu VV Ústí nad Orlicí Pardubický kraj.
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „VELKÁ HORNÍ MÍSTNOST“ (Lk 22,12)
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
Spolupráce, která přináší plody
Mateřská školka - Zlonín
Střednědobé hodnocení realizace SPL opatření IV.I.2
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR odbor politiky bydlení Podpora výstavby technické infrastruktury.
PREZENTACE ŘSD ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR.
Projekt Centra sportu AŠSK ČR
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBEC KLY 20. LEDNA Přítomní zastupitelé: Iveta Fišerová Martin Kurc Ing. Pavel Michalíček Hana Slámová Petr Rynda Pavla Joachimsthálová.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2015 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy, výdaji a financováním ve výši.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Obec Tisá Program rozvoje. PROČ ? Zákonná povinnost Požadavek občanů Dané předpoklady obce.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro oblast obcí Brzánky, Hoštka, Račice, Štětí a Záluží.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení ---- Podpora výstavby technické infrastruktury.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÉ ŠKOLY.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2016 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy, výdaji a financováním ve výši.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Obytný soubor Za Školkou
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
KAPACITA ŠKOL - ROZTOKY Strasti, slasti, zkušenosti.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č.9 Dne od 17:00hod.
Výsledky dotazníkového šetření v obci Lípa nad Orlicí (prosinec leden 2016) ZPRACOVATEL VÝSLEDKŮ GROSSMAN AGENCY S.R.O.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Brandýs nad Labem – Stará Boleslav
Stav odkanalizování v obcích Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Ing. Dana Zápecová vedoucí oddělení vodního hospodářství Duben.
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Komise pro investice, územní plánování a životní prostředí
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Veřejná schůze OV Hrádkov 6. února 2017
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Plán rozvoje obce Jenštejn
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Michal Šperling - EUREDIS
Podpora obnovy a rozvoje venkova
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Investiční akce a opravy většího rozsahu
Připojení nemovitostí Dolina a Svaté
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Strategický plán rozvoje obce pro období
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
VIII. ročník Konference Moravské dopravní fórum
Transkript prezentace:

Výroční veřejné zasedání Pětihosty

Program zasedání Bilance volebního období 2006 – 2010 Vodovod + kanalizace Předškoláci – kam s nimi Hospodaření obce Co nás trápí Volná diskuse – ukončení veřejného zasedání Představení kandidátů do dalšího volebního období – Velká pardubická

Bilance Rozšíření pevných telefonních linek na max. Vybudování asfaltového povrchu v nové zást. Revitalizace skládky + úložiště biodpadu Vybudování VO v nové zástavbě (1. etapa) Generální oprava VO v původní zástavbě Nový veřejný rozhlas v celé obci Nové zábradlí na mostě za statkem – staré v havarijním stavu Vybudování pracoviště CZECHPOINT s kompletními službami Nové webové stránky Generální oprava silnice z Pyšel do Senohrab Nové sportoviště a dětské hřiště (400tis.) Vodovod a kanalizace Školka + Veverky

Bilance Co se nevešlo: Oprava kapličky – poděkování sponzorům Zábradlí, svodidlo a retardéry – komunikace v 2. et. Vyčištění kašny a spodní části potoka Rybník – jednání s experty + odkup pozemků pod rybníkem Oprava komunikací v původní zástavbě Nové kulturní akce – Masopust, Loučení s létem, Drakyáda, Taneční zábava, Veřejné bruslení na ZS jen pro Pětihosty Nákup hasičské techniky – hasičský vůz IFA, plovoucí čerpadlo, motorová pila, el. centrála (cca. 100tis.) Zavedení el. ke studnám + příprava na VO v Holousce Jednání s SU Mnichovice a devolpery o zmrazení další výstavby

Vodovod a kanalizace Jak šel čas a proč to pořád nemáme: – vstup do svazku obcí „REGION JIH“ – vystoupení ze svazku „REGION JIH“ – spuštění projektu „na vlastní pěst“ s firmou Recprojekt s.r.o – příprava PD pro UR, řešení přípojného bodu vodovodu a ČOV pro kanalizaci (dva roky vyjednávání) – rozeslání dotazníků a smluv majitelům nemovitostí – Resort EXIT 21 předal komunikace soukromé osobě – Změna dotačních podmínek – na domovní přípojky se již dotace neposkytují – Vyjednání VB s majitelem komunikací, nový dotazník s aktuálními podmínkami zřízení 9.Výsledek – kanalizace ano: ne 29:29, vodovod 48:10

Školka Co se pro to udělalo: 2006 dohoda s MŠ Senohraby – 2008 dohoda zrušena 2008 oslovení 7mi MŠ v okolí – odezvy ze 100% negativní 2009 dohoda s MŠ Pyšely na dva předškoláky pro – jednání s rodiči na OU - poptání montovaných staveb - hledání možného pronájmu prostor - jednání s pedagožkou na OU – mateřský klub - jednání s obcí Nespeky o umístění našich dětí - uzavření smlouvy s MŠ Senohraby – detaš. tř. v 5ti

HOSPODAŘENÍ OBCE Rozpočet a jeho čerpání Začínali jsme s Končíme s Ušetřili jsme

Co nás trápí Stále existuje varianta dálnice D3 v našem k.ú. Neudržování pozemků Zapojení obyvatel do údržby obce Umístění předškoláků do MŠ Neustále se měnící podmínky pro získání dotací na kanalizaci Špatný stav rybníku Špatný stav mostu za statkem Neustále narůstající administrativa

Co nás těší Vzrůstající účast občanů na brigádách Zapojení Veverek a hasičů do kulturních akcíkulturních akcí Otevření restaurace a pravděpodobně i obchodu Hojně navštěvované nové dětské hřiště a Veverky Že už můžeme všichni sportovat na obecním hřišti Pomoc zaplavené obci Dětřichov

Ptejte se nás na co chcete, my co budeme vědět zodpovíme Železná neděle –