Městská knihovna Sezemice Sezemice. Nejžádanější žánry v knihovně Romány historické Romance Detektivky Thrillery,horory, sci-fi Naučná literatura Dětská.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „PROSTŘEDÍ,VE KTERÉM ŽIJEME“
Advertisements

Novinky z fondu Sukovy studijní knihovny literatury pro mládež
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
Beseda s paní spisovatelkou
Ajovna U Velkého šálku Čajovna U Velkého šálku. Jak to všechno začalo  Láska k čaji  Dědictví- ideální místo pro čajovnu  Zahrada aneb,,mini plantáž“
ČINNOST DĚTSKÝCH KNIHOVEN VE VSETÍNĚ
Co je estetika?  věda o podstatě a formách tvorby podle zákonů krásy  základ osvojení světa jako tvůrčí,cílevědomé činnosti lidí-estetické osvojování.
Tisková konference při příležitosti uvedení avokádového oleje Avocadoil na český trh Kulinární studio Chefparade+ 16. říjen 2012.
Komiks Zpracoval Mgr. Antonín Grafnetter
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Vysoké mýto.
Obecní knihovna ve Štítině. Statistická data k čtenářů, z toho 22 dětí do 15 let Vypůjčeno knih, beletrie pro dospělé 1 106, dospělá.
Aneb důvod, proč chodit do Městské knihovny v Praze !
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
M ÍSTNÍ KNIHOVNA P ASOHLÁVKY Knihovnice Alena Kratochvílová
Městská knihovna v Orlové. Současnost Období 60. až 90. let Období 20. až 50. let Obecná veřejná knihovna Čtenářský spolek Historie knihovny.
Knihovna střední průmyslové školy chemické Stav knihovny Masarykovy střední školy chemické v Praze 1 Umístění Umístění: větší kabinet (českého jazyka)
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Seminář neprofesionálních knihovníků 23. dubna 2009 Knihovna Karla Dvořáčka.
Problematika oddělení pro dospělé čtenáře” v rámci projektu „Blíže k sobě i knihám – místo knihoven ve sjednocené Evropě Knihovna Petra Bezruče v Opavě.
Dobrý den, vítáme vás u nás v knihovně. Jak si ti pozornější z vás možná všimli, nejsme tu sami, je tu totiž ještě někdo další. Na obrázku zatím vidíte.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu
DOBRODRUŽNÁ LITERATURA
Co nám kniha prozradí Zpracovala: Bc. Jarmila Havelková
Školní informační centrum ZŠ Ostrava – Hrabůvka, Provaznická 64
Josef Formánek Kamila Hradecká, 2.C.
Městská knihovna Břeclav Útvar regionálních služeb doporučuje….
UŽ SE VYZNÁM V KNIHOVNĚ Knihovnická lekce s praktickým procvičováním získaných znalostí.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK UPROSTŘED MĚSTA od 10 hodin Pernštýnské náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice pořádá VELETRH VĚDY Univerzita Pardubice Brána.
 Čím se liší časopisy a noviny?  Na jaké skupiny se dají časopisy dělit?  Ke každé skupině přiřaď konkrétní časopis, který znáš.
Týden knihoven až 7. října Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Obecná charakteristika literatury Mgr. Michal Oblouk
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 1. a 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Píše se začátek roku 2004 a na pobočce v Načeraticích se otevírají nové prostory knihovny. Knihovník pan Grygar odchází do důchodu a na jeho místo nastupuje.
Přehled aktivit, k nimž bude klub využíván:  Vyplnění volného času o přestávkách a volných hodinách. › Vypracovávání domácích úkolů › Možnost práce na.
České děti jako čtenáři v roce 2013/2014 Praha UISK Vít Richter Národní knihovna ČR
Městská knihovna Čelákovice a její historie. Městská knihovna v Čelákovicích byla založena jako obecní zařízení v prosinci 1920 na podkladě zákona o knihovnictví,
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
Autor: Mgr. Martina Žondrová Datum: Září 2011 Ročník: 7. Vzdělávací obor: Český jazyk Anotace: Prezentace je určena k výkladu učiva druhy a funkce literatury.
Život Tvorba Malý princ Rozbor Ukázka Otázky Shrnutí.
OBECNÁ CHARAKTERISTIKA LITERATURY Mgr. Michal Oblouk.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
HARRY POTTER. - Harry Potter je název řady fantasy románů britské spisovatelky J. K. Rowlingové. - Romány zachycují dobrodružství mladého čaroděje, Harryho.
Městská knihovna Orlová Vedoucí: Iva Sušková
Uměleckonaučná literatura
Městská knihovna Orlová
Alchymista Paulo Coelho.
BÝT CHYTRÝ JE PRIMA, BÝT MOUDRÝ JE DŘINA.
MĚSTSKÁ KNIHOVNA LANŽHOT Jitka Petrlová
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
DOBRODRUŽNÁ LITERATURA
PRÓZA S DĚTSKÝM HRDINOU
Knihovnická procházka Prahou Petra Ambrušová a Ivana Šnoblová K1
Název Česká literatura Název projektu: OP VK
Sukova studijní knihovna literatury pro mládež
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
Třinecká obchodní akademie
Dny dětského čtení u nás
Nabídka vzdělávacích lekcí pro školy
Transkript prezentace:

Městská knihovna Sezemice Sezemice

Nejžádanější žánry v knihovně Romány historické Romance Detektivky Thrillery,horory, sci-fi Naučná literatura Dětská literatura, naučná i krásná

Dětské oddělení Nabízí dětem knihy těchto žánrů: žádané tituly (Harry Potter,Spaidrmen..) romány dobrodružné, romány pro dívky, detektivky, humorné knihy, knihy-hry, comiksy atd. Nabízí dětem knihy těchto žánrů: žádané tituly (Harry Potter,Spaidrmen..) romány dobrodružné, romány pro dívky, detektivky, humorné knihy, knihy-hry, comiksy atd. Naučné knihy všech oblastí: encyklopedie, dějiny, sport… Naučné knihy všech oblastí: encyklopedie, dějiny, sport… Knihy pro šikovné ruce, zpříjemnění volného času, inspiraci… Knihy pro šikovné ruce, zpříjemnění volného času, inspiraci… Časopisy pro malé i velké čtenáře : Dáda, Méďa pusík, Dívka Popcorn, Bravo, Kačer Donald, Čtyřlístek … Časopisy pro malé i velké čtenáře : Dáda, Méďa pusík, Dívka Popcorn, Bravo, Kačer Donald, Čtyřlístek …

Oddělení pro dospělé Detektivky, thrillery, horory, napětí Naučná literatura všech kategorií: sport zdraví dějiny zajímavost zahrádka, kutilství….. Romány, romance, sci-fi, fantasy Česká literatura

Nejžádanější tituly periodik: Naučné Naučné - Zbraně, Letectví - Zbraně, Letectví - Flóra, Náš miláček - Flóra, Náš miláček - Tina, Dorka, Burda - Tina, Dorka, Burda - Cinema, Premiere - Cinema, Premiere - Bydlení, Domov, - Bydlení, Domov, - Můj dům, Zahrada - Můj dům, Zahrada - PC Word, Game Star - PC Word, Game Star - F 1, Auto moto sport… - F 1, Auto moto sport… - Lidé a země, Země světa - Lidé a země, Země světa - Xantipa……. - Xantipa……. Beletrie Beletrie - SPAY, Story - SPAY, Story - Rytmus života, Rytmus života, Příběhy lásky - Příběhy lásky - Napsáno životem - Napsáno životem - Květy, Vlasta - Květy, Vlasta - Praktická žena, Koktejl - Praktická žena, Koktejl - ELLE, Cosmopolitan - ELLE, Cosmopolitan - Mariane, Zdraví, Reflex - Mariane, Zdraví, Reflex - Blesk pro ženy, Jim, - Blesk pro ženy, Jim, - Halina, Svět ženy…….. - Halina, Svět ženy……..

Akce pořádané knihovnou Dny otevřených dveří

Těšíme se na Vaši návštěvu Knihovnice : Petra Procházková