VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: 3. 10. až 7. 10. 2016 58. mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network v České republice 16. mezinárodní sympozium Inovace
Advertisements

EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ Zahraniční síť MPO Zpravodajství pro export One-Stop-Shop pro exportéry.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU  Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních.
Efektivní propagace České republiky v zahraničí
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
1 HK ČR, EXPORTNÍ SEMINÁŘ JIHLAVA,
Festival Exportu Svaz průmyslu a dopravy ČR jako respektovaný, nezávislý a společensky zodpovědný sociální partner obhajuje zájmy zaměstnavatelů.
INVEX 2008 Mezinárodní veletrh informačních a komunikačních řešení pro rozvoj podnikání.
Popularizace výsledků VaV – aktivity Útvaru vnějších vztahů.
Představení komory, akce, projekty
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
MONITORING A ŘÍZENÍ STAVU A POHYBU PRŮMYSLOVÝCH ZAŘÍZENÍ PREZENTACE ECALL 112 MSV 2013,
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
Analýza vývoje veletrhu Gaudeamus Brno 1994 – 2011 Praha
PARTNER VAŠEHO ÚSPĚCHU 19.MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 23. –
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
Prezentace Česká republika. Page 2 Page 3 Organizuje a zastřešuje Mezinárodní veletrh Mnichov Asociace německých inženýrských institucí VDMA.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Enterprise Europe Network Síť pro podporu nových a inovačních firem Ing. Daniela Váchová Seminář „Podniková inkubace“ 8. prosince 2008.
Veletrh IDET 2007 Motto prezentace: „Armáda České republiky - profesionální, moderní, připravená“ Obsahová náplň prezentace: a) Vycvičenost, odbornost,
Českomoravská elektrotechnická asociace partner Veletrhy Brno a.s. MSV 2009 Českomoravská elektrotechnická asociace, odborný garant MSV 2009 a spolupořadatel.
Svaz strojírenské technologie PORADA OBCHODNÍCH ŘEDITELŮ SST Hustopeče
Management v zemích východní Evropy a Ruska PEF MZLU v Brně Ústav marketingu a obchodu Ústav managementu Autor prezentace: Ing. Zuzana Tománková Řešitelský.
14. – Brno – Výstaviště 51. mezinárodní strojírenský veletrh 5. mezinárodní veletrh dopravy a logistiky Partneři:
Evropská výstavy patentů a vynálezů Konaná u příležitosti Průmyslového veletrhu Ostrava 24. –
Vzpomínka k mezinárodnímu dni BOZP a informace k aktivitám Evropské agentury pro BOZP v roce 2007 RNDr. Sedlák, ředitel odboru bezpečnosti práce a pracovního.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
Jaké služby Enterprise Europe Network ČR nejvíce přispěly k rozvoji podnikání na jednotném trhu Jitka Ryšavá European Commission Enterprise and Industry.
Rok existence Evropského spotřebitelského centra © 2006 ESC Praha při Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
76. zasedání Rady ředitelů (Brno, 2. června 2011)
Referenční proces v České republice Jakub Stárek 11. března 2011 Praha, Hotel Pyramida Konference k procesu přiřazování úrovní kvalifikací v ČR k úrovním.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Klub inovačních firem AIP ČR Brno,
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2011 poosmnácté Pavel Švejda Praha, 6. prosince 2011 INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2012 podevatenácté Pavel Švejda Praha, 4. prosince 2012 INOVACE 2012, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
Nástroje daňových úlev
Association of Engineering Technology Machine Tool Industry in the Czech Republic Аccоциация машиностроительных технологий Svaz strojírenské technologie,
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Mgr. Lukáš Prokeš zástupce náměstka ministra ředitel odboru Podpora exportu a ekonomická diplomacie 11 Podpora exportu a ekonomická diplomacie.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Česká exportní banka Ing. Karel Bureš předseda představenstva a generální ředitel Business Den Ruské federace 30. září 2014 Aktuální možnosti financování.
METALLOOBRABOTKA INFORMACE O VELETRHU Veletrh METALLOOBRABOTKA 2016 byl uspořádán na ploše m 2 a zúčastnilo se ho 981 vystavovatelů z 32.
Šance pro firmy v oblasti zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství Možnosti získání dotací ze strukturálních fondů EU Novinky CzechTrade.
Svaz strojírenské technologie SST Svaz strojírenské technologie SST Setkání obchodních ředitelů SST Holoubkov 30. června 2016.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
I M T E X IMTEX & TOOLTECH indická výstava obráběcích strojů s mez. účastí Místo konání: BANGALORE (BIEC), Indie Termín: až 1.
SVAZ STROJÍRENSKÉ TECHNOLOGIE
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Asociace turistických informačních center České republiky
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
VELETRH TECHNICKÝCH POVOLÁNÍ
Aktuální informace z činnosti Pracovní skupiny Inovace
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Technologická platforma Strojírenská výrobní technika
Motivace Technika Obavy Spolupráce 3D Stroje
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů

1) Výukové centrum – soutěž mladých strojařů v programování CNC obráběcích strojů – pavilon Z 2) Business den Ruské federace, pavilon A - Rotunda, v úterý Společná akce s Komorou pro hospodářské styky se SNS 3) Konference ÚŘEP, FS ČVUT Praha ve spolupráci se ZČU v Plzni, v úterý ve 13:00, KC, sál B Téma: Moderní trendy v řízení procesů průmyslových podniků 4) Společná tisková konference SST a MPO ČR ve středu , ve 14:00, sál P5, pavilon P DOPROVODNÉ PROGRAMY SST

EXPOZICE SST Společný stánek s MPO ČR, a s vládními agenturami CzechTrade a CzechInvest. V pavilonu P na ploše 120 m 2 Expozice Výukové centrum - soutěž mladých strojařů v programování CNC obrábě- cích strojů v pavilonu Z. Tři oddíly Výukového centra: Heidenhain, Siemens, Fanuc

Expozice “Výukové centrum“ Stroje poskytnou společnosti: KOVOSVIT MAS, FANUC a WEILER Studenti budou soutěžit v ŘS Heidenhain, Siemens a Fanuc Celkem se soutěže loni zúčastnilo 137 žáků z 32 škol z celé ČR Letos je přihlášených už 157 žáků z 36 škol = rekord v historii soutěže Sponzoři: MPO ČR, Dormer & Pramet, Veletrhy Brno, a.s., KOVOSVIT MAS, WEILER Holoubkov a dodavatelé ŘS

Expozice “Výukové centrum“

Společná tisková konference SST a MPO ČR Tisková konference se bude letos konat v sále P5 pavilonu P, za účasti ředitele SST, náměstka ministra MPO a pozvaných novinářů. Účastníci budou informováni o činnosti a aktivitách Svazu, o DP Svazu na MSV, o statistických výsledcích oboru, o aktivitách, úkolech a plánech MPO ČR, atd. Všichni představitelé členských podniků Svazu jsou srdečně zváni!

Účast - Návštěvnost Přehled za posledních pět let MSV BrnoRok 2011Rok 2012Rok 2013Rok 2014Rok 2015 Návštěvníci tuzemští Návštěvníci zahraniční Návštěvníci celkem Vystavovatelé tuzemští Vystavovatelé zahraniční Vystavovatelé celkem Novináři tuzemští Novináři zahraniční Novináři celkem Čistá výstavní plocha m m m m m 2

MSV & IMT 2016 Největší expozice členských podniků SST KOVOSVIT MAS, a.s.408 m 2 Yamazaki Mazak Central Europe s.r.o.402 m 2 TAJMAC-ZPS, a.s.384 m 2 AXA CNC stroje, s.r.o.175 m 2 Renishaw s.r.o.130 m 2 TRENS SK, a.s.100 m 2 Členské podniky SST celkem (SST 120 m 2 & 225 m 2 ) m 2 (3 247 m 2 )

MSV & IMT mezinárodní strojírenský veletrh společně s 10. mezinárodním veletrhem obráběcích a tvářecích strojů NA SHLEDANOU V BRNĚ !!!!