Ministerstvo zemědělství ČR ČZU v Praze, FAPPZ, katedra rostlinné výroby Pelero CZ (svaz pěstitelů a zpracovatelů léčivých rostlin ) XII. ODBORNÝ SEMINÁŘ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. „Finanční a servisní organizace pro český venkov“
Advertisements

TRANSPARENTNÍ ORGANIZACE Financování politických stran Jakub Michálek 6. října 2011.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
„Integrované dopravní systémy – informační systémy pro podporu rozhodování veřejné správy při výstavbě a provozování IDS v České republice“ Výzkumný projekt.
Konference 31.června 2012 „Veřejná správa jako významný faktor rozvoje regionu“ pod záštitou Ing. Jakuba Novotného PhD., rektora VŠP Jihlava, RNDr. Miloše.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření prosinec2012 Ročník 6. Vzdělávací oblast obor tematický okruh Informační a komunikační technologie Informatika.
Ministerstvo zemědělství ČR ČZU v Praze, FAPPZ, katedra rostlinné výroby Zemědělská společnost při ČZU v Praze, pobočka AGRO Pelero CZ (svaz pěstitelů.
Praktická maturitní práce STRUČNÉ POKYNY PRO PSANÍ PMZ.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/17 Osmileté studium.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_134_ČJLS8 Předmět: Český.
Elektronická přihláška Studenti z ČR a SR použijí tento formulář ! Studenti bez rodného čísla použijí tento formulář !
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Slohová cvičení Administrativní útvary Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu.
Pořádá SGV ve spolupráci s Volgogradskou státní univerzitou.
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Grafická úprava prezentace
1/15 - Úvodní stránka, registrace Rezervační systém PRO TRAVEL CK
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Elektronická přihláška
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Zadání seminární práce Marketing velké sportovní akce
Evaluace předmětů studenty (Anketky)
Batové dávky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vojtěch Mrózek. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
EU_12_sada1_19_Inf_Excel_1_Šeb
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Limuzský sedmiboj smíšených dvojic Přihláška
Logistika a Supply Chain Management
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Informatika I – Cvičení 2.
Regionální akční plán ÚK – pracovní verze k
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Informatika I – Cvičení 2.
Zadání seminární práce Marketing velké sportovní akce
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Významné normy Bibliografické citace - obsah, forma, struktura ČSN ISO 690 Úprava písemností psaných strojem nebo zpracovávaných textovými editory ČSN.
Zadání seminární práce Marketingový mix vybraného sportovního produktu
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Mgr. et Mgr. Michal Tuláček 9. října 2017
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
NÁZEV POSTERU Jméno a příjmení autora včetně titulů
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
BPH_EKOR Ekonomika organizací podzim 2012
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
E-SHOP: Uživatelská příručka
ŽÁDOST O VYDÁNÍ PRŮKAZU STUDENTA
NÁVOD NA ZADÁVÁNÍ do databáze OBD dle úprav pro Open Access
Prodloužení osvědčení I. stupně
Na co myslet při podávání přihlášky do výběrového řízení pro poskytnutí účelové dotace z rozpočtu statutárního města Ostravy.
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu „MAS Lípa pro venkov – IROP – Kulturní dědictví“ VAZBA NA VÝZVU.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Název události Datum akce Čas akce
Výstava BETON a 22. listopadu 2018
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno,
VYHODNOCENÍ EXPOZIČNÍCH SCÉNÁŘŮ POUŽÍVANÝCH CHEMICKÝCH LÁTEK
Odbor právní a Krajský živnostenský úřad
Webinars Manuál pro účastníky on-line školení – registrace nových i stávajících účastníků Prague
Atlas olejnatých rostlin
NÁZEV PŘÍSPĚVKU Jméno Příjmení *, Jméno Příjmení
Transkript prezentace:

Ministerstvo zemědělství ČR ČZU v Praze, FAPPZ, katedra rostlinné výroby Pelero CZ (svaz pěstitelů a zpracovatelů léčivých rostlin ) XII. ODBORNÝ SEMINÁŘ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ AKTUÁLNÍ OTÁZKY PĚSTOVÁNÍ, ZPRACOVÁNÍ A VYUŽITÍ LÉČIVÝCH, AROMATICKÝCH A KOŘENINOVÝCH ROSTLIN Vás srdečně zve na Nové aspekty ve výzkumu a současné trendy v pěstování a kvalitě produkce léčivých, aromatických a kořeninových rostlin ČZU Praha MZLU Brno, AF, Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství

Stručný Program: 7.12 – Registrace účastníků Zahájení semináře, úvodní slovo Prezentace příspěvků a diskuse (Nové aspekty ve výzkumu a současné trendy v pěstování a kvalitě produkce léčivých, aromatických a kořeninových rostlin) Valná hromada sdružení Pelero CZ Doprovodný program Katedra rostlinné výroby, FAPPZ, ČZU v Praze si Vás dovoluje pozvat 7.12 a na XII. ODBORNÝ SEMINÁŘ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ AKTUÁLNÍ OTÁZKY PĚSTOVÁNÍ, ZPRACOVÁNÍ A VYUŽITÍ LÉČIVÝCH, AROMATICKÝCH A KOŘENINOVÝCH ROSTLIN který se koná v areálů ČZU v PRAZE Kamýcká 129, Praha 6 – Suchdol,

Organizační pokyny: 1.Místo konání: ČZU v Praze Kamýcká 129, Praha 6 – Suchdol, Spojení : od Metra - linka A stanice Dejvická – Autobusy č.107,147 směr Suchdol, zastávka Česká Zemědělská Univerzita 2. Vložné: 600,- Kč (sborník, lektorské a organizační zabezpečení, občerstvení) Účastnický příspěvek se bude vybírat při prezenci v hotovosti 3. Ubytování – možné v areálů ČZU (po předchozí rezervaci Kč/1 noc/os) Uzávěrka přihlášek: Uzávěrka přihlášek: Přihlášky a příspěvky zasílejte na kontaktní adresu: Ing. Anna Vildová, Ing. Miluše Štolcová CSc. Katedra rostlinné výroby, FAPPZ, ČZU v Praze Kamýcká 129, Praha 6 – Suchdol, nebo na ovou adresu: Pokyny pro autory příspěvků: Rozsah: maximálně 5 stran (1 strana znaků a mezer), včetně obrázků, grafů a tabulek Formát: text: doc., rtf. - Microsoft Word od verze „97“, grafy: Excel, xls. tabulky: vloženy v textu obrázky: jpg.,gif.,bmp. v dobré kvalitě v případě nejasností kontaktujte Ing. Annu Vildovou Tel: , Uzávěrka příspěvků: XII. ODBORNÝ SEMINÁŘ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ AKTUÁLNÍ OTÁZKY PĚSTOVÁNÍ, ZPRACOVÁNÍ A VYUŽITÍ LÉČIVÝCH, AROMATICKÝCH A KOŘENINOVÝCH ROSTLIN

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA Závazně se přihlašuji k účasti na XII. ODBORNÝ SEMINÁŘ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ Aktuální otázky pěstování, zpracování a využití léčivých, aromatických a kořeninových rostlin na ČZU v Praze: Titul Příjmení Jméno Firma/organizace IČO/DIČ KONTAKTNÍ ÚDAJE: Telefon Fax Mobil Adresa: Ulice Číslo Obec PSČ Země Vyplněnou přihlášku pošlete na níže uvedený kontakt/adresu do / Ing. Anna Vildová, Katedra rostlinné výroby, FAPPZ, ČZU v Praze, Kamýcká 129, Praha 6 – Suchdol, XII. ODBORNÝ SEMINÁŘ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ AKTUÁLNÍ OTÁZKY PĚSTOVÁNÍ, ZPRACOVÁNÍ A VYUŽITÍ LÉČIVÝCH, AROMATICKÝCH A KOŘENINOVÝCH ROSTLIN

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA XII. ODBORNÝ SEMINÁŘ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ AKTUÁLNÍ OTÁZKY PĚSTOVÁNÍ, ZPRACOVÁNÍ A VYUŽITÍ LÉČIVÝCH, AROMATICKÝCH A KOŘENINOVÝCH ROSTLIN Sdělení organizátorům:  Přihláška k prezentaci příspěvku Uveďte prosím následující údaje: Téma/název příspěvku: Autoři: Toto sdělení odešlete prosím nejpozději do na ovou adresu: