Vánoční setkání v latinskoamerickém duchu. Ochutnávkové menu Empanada Peruana - Peruánská pšeničná kapsa plněná kuřecím masem. Empanada je tradiční a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vietnamci Náboženství Strava.
Advertisements

TAMARIND INDICKÝ Kateřina Šlechtová, KMD FreeDeK.
Ivana Francová, SOU LIběchov Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:
Mexická kuchyně.
ZPŮSOBY VAŘENÍ 1 září 2012 VY_32_INOVACE_TECH_130101
Stravování při žaludečních a dvanáctníkových vředech
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
KATALOG PIVA A POCHOUTEK
STRAVOVACÍ ZVYKLOSTI CIZINCŮ
GASTRONOMIE V EVROPSKÉM KONTEXTU
Stravovací služby Realizace a formy rychlého občerstvení
BE soup 1 Hovězí vývar s bylinkovým svítkem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Bavorská 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Hovězí vývar se zeleninou a masovými knedlíčky 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Květáková 10,60 Kč / 16,- Kč ÚTERÝ.
BE soup 1 Slepičí vývar s rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Rajská s těstovinou 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
BE soup 1 Hovězí s bylinkovým svítkem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Žampionový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Rajská s těstovinou 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
Světová Kuchyně a její globalizace Jižní polokoule.
Chuť Latinské Ameriky. Kdo jsme?  Restaurace BRiBRi nese název po indiánském kmeni BRiBRi, který žije v pohoří Talamanca na hranicích mezi Kostarikou.
Chuť a vůně domova 4 MAS. 1 MAS Český les 2 MAS Krajina Srdce 3 MAS Přijďte pobejt 4 MAS LEADER-Loucko.
ÚTERÝ Polévka Risi - bisi 20,- Kč Polévka Fazolová s uzeninou 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Houbový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
DOLMEH (Pichak) 29/07/15 | Recept | ÍránÍrán
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová s paprikou 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová polévka s paprikou 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Zeleninový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
PONDĚLÍ Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová 25,- Kč.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s drůbky a těstovinou 20,- Kč Polévka Rybí polévka 25,- Kč.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
STŘEDA Polévka Hovězí s těstovinami 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
Čtvrtek BE soup 1 Hovězí vývar s játrovou zavářkou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Kulajda s houbami 16,60 Kč / 21,-Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí se zeleninovými noky 20,- Kč Polévka Žampionová 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Hovězí s těstovinou 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Drůbeží vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Květáková 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Drůbeží vývar s drobením 20,- Kč Polévka Bramborová polévka 25,- Kč.
13. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Výrobní činnost hotelu
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
PÁTEK Polévka Čínská hovězí 20,- Kč Polévka Zelňačka 25,- Kč.
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
Čínská hovězí se zeleninou
Hovězí vývar s játrovou rýží Jemná zeleninová se smetanou
ÚTERÝ Polévka Česnečka 20,- Kč Polévka Hrášková 25,- Kč.
2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
7. – 11. listopadu 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Slepičí vývar se zeleninou a rýží
Test – polévky Ing. Petra Pechová 2012.
10. – 14. října PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Austrálie a Oceánie - hospodářství
Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem
Určete nesprávná tvrzení
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník – kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Zeleninový vývar s drobením
Kuchařská repetorium 3. ročník – kuchař
25.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

Vánoční setkání v latinskoamerickém duchu

Ochutnávkové menu Empanada Peruana - Peruánská pšeničná kapsa plněná kuřecím masem. Empanada je tradiční a oblíbený pokrm z latinské Ameriky. Jedná se o zpravidla pšeničnou kapsu plněnou nejčastěji masem, ale také třeba mořskými plody. Empanadas se prodávají v latinské Americe „na každém rohu“ a svou rozšířeností a oblíbeností se dají přirovnat třeba k českým chlebíčkům. 2 BRiBRi Latin Bar & Restaurant

Ochutnávkové menu Smažená yuka (maniok) Smažené kousky kořene yuka, které jsou připraveny dle kolumbijského receptu Yuka pochází z tropické Ameriky ; je to keř dorůstající výšky 1 až 5 metrů a jedna z důležitých potravin v latinské Americe 3 BRiBRi Latin Bar & Restaurant

Ochutnávkové menu Patacones con carne desmechada Smažené placky ze zelených platanů (banány na vaření) s kousky trhaného hovězího masa dle kostarického receptu. 4 BRiBRi Latin Bar & Restaurant

Ochutnávkové menu Ceviche de pollo caliente Originální peruánský způsob přípravy kuřecího masa v limetkové šťávě 5 BRiBRi Latin Bar & Restaurant

Ochutnávkové menu Flan de Coco Klasický lahodný latinskoamerický desert s příchutí kokosu Latinskoamerická oblíbená obdoba známého Crème brûlée 6 BRiBRi Latin Bar & Restaurant

Nápoje Horchata (typický osvěžující nápoj připravovaný z mléka a rýže) Tamarindo (nápoj připravovaný z ovoce Tamarindo) 7 BRiBRi Latin Bar & Restaurant