Daniel Černík ambasador a člen dvou pracovních skupin reformy psychiatrie za pacienty Konference Na vlastní kůži 19. 4. 2016 Hotel Olšanka, Praha 3.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
Advertisements

Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Problematika financování antiretrovirové léčby a laboratorních vyšetření u osob s HIV/AIDS v ČR ve světle mezinárodních závazků MUDr. Jaroslav Jedlička,
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví
Jolana Těšinová Litomyšl 17. července 2012
Rozvoj péče o osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
Výjezdní zasedání prezidia, předsedkyň a předsedů sekcí a regionů ČAS Luhačovice – Hotel Fontána II – kongresový sál Luhačovice.
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
ADAPTACE NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ - STRATEGIE Vzdělávání mezi ploty CZ.2.17/1.1.00/33257 EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Oddělení poradců a strategií Ministerstva zdravotnictví ČR
Připravované kroky v oblasti elektronizace zdravotnictví 25.února 2013 IKEM, Praha.
Projekt transformace psychiatrických léčeben MUDr. O. Pěč, Mgr. B. Wenigová Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR MONITOROVACÍ VÝBOR Praha 21. ledna 2015 Milada Hroňková.
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
Péče o nemocné s diabetem v ČR
Pohled samosprávy na eHealth
Lenka Reisiegelová oddělení psychiatrie
ICT ve zdravotnictví – Malostranský palác 9:00 Zahájení a přivítání Ing. Roman Srp 9:05 Úvodní slovo RNDr. Jiří Schlanger – náměstek ministra.
VALNÁ HROMADA AVOŠ 19. dubna Priority KV AVOŠ Důraz na užší spolupráci členů KV AVOŠ – vedoucích sekcí, se školami podle oborového zaměření v průběhu.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
Kvalita a bezpečnost IT ve zdravotnictví
Zpráva o činnosti prezidia ČAS 2008 Dana Jurásková Luhačovice.
vedoucí oddělení koncepce odbor smluvní politiky VZP ČR
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Elektronizace postupů při zadávání veřejných zakázek v ČR Úvodní slovo ředitele Odboru veřejného investování RNDr. Jiří.
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
Systém zdravotní péče v ČR v datech OECD a dalších
Navyšování platů zdravotníkům MUDr. Tom Philipp, Ph.D., MBA náměstek ministra zdravotnictví pro zdravotní pojištění.
REFORMA PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ Strategie reformy psychiatrické péče Strategie reformy psychiatrické péče geneze, současný stav „Strategie reformy psychiatrické.
Konference let Czechmed 22.Března. Otevření konference Uslyšíme – O HTA – O zákonu o ZP – O úhradových systémech zdravotnických prostředků a jejich.
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Zaměření Programu.
Projekt Optimalizace sítě zdravotních a sociálních služeb MINISTERSTVO PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ červen 2011.
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
Informace ministra zdravotnictví o průběhu reforem psychiatrické péče (Center duševního zdraví) 28. Schůze Výboru pro zdravotnictví PS P ČR MZČR, Praha,
Jan Bodnár Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha Reforma psychiatrické péče v ČR.
Škola podporující zdraví Komunitní program WHO pro MŠ, ZŠ a SŠ v ČR od r Národní koordinační centrála v SZÚ Poslanecká sněmovna, Konírna
Zdraví 2020 – Národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. Hlavní hygienik ČR a náměstek ministra pro ochranu.
Akční plány pro implementaci Zdraví 2020 – Národní strategie ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí MUDr. Vladimír Valenta, Ph.D. Náměstek ministra.
Jmenování krajských odborníků dle Koncepce. 2 Institut krajských odborníků vyplývá ze Střednědobé koncepce zdravotnictví Pardubického kraje. Jmenováno.
 červenec 2014 – vláda schválila návrhy operačních programů a programy byly odeslány Evropské komisi = začátek tzv. formálního vyjednávání.  říjen 2014.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
OS AMICUS - BRNO Občanské sdružení rodičů a příbuzných osob s duševní poruchou AMICUS - BRNO ZÁSADY PRO PŘECHOD DUŠEVNĚ NEMOCNÉHO(DN) Z.
SPOV – POR - červen 2011 Cíl SPOV  nastolit toto téma v přesvědčení, že právě venkov a zejména malé obce mohou sehrát velmi důležitou roli při obnově.
Význam standardů doporučených postupů chirurgické péče Prof. MUDr. Miroslav Ryska, CSc. předseda České chirurgické společnosti Tisková konference Ministerstvo.
SYSTÉM psychosociální intervenční služby „SPIS“ k zajištění úkolů ochrany obyvatelstva a krizové připravenosti zdravotnictví v České republice. Porada.
MUDr. Stanislav Wasserbauer
Příprava reformy - cíle a přínosy PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.
„Dočkáme se vládní strategie pro zdraví seniorů?“
Ministerstva zdravotnictví ČR
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
Stop násilí ve vztazích
Parlament České republiky " PREVENCE SEZÓNNÍ CHŘIPKY V ČR"
Úvodní slovo, zahájení IX. Česká konference revizního lékařství
Reforma psychiatrické péče
Otto Trefný.
kulatý stůl 19. července 2011, C081, od hod
Národní diabetologický program (NDP)
Strategie reformy psychiatrické péče geneze, současný stav
Multy - disciplinární tým v péči o duševně nemocné jejich role v reformě MUDr. JAN PFEIFFER.
PORADA MANAGEMENTU NELÉKAŘSKÝCH ZDRAVOTNICKÝCH POVOLÁNÍ (Porada hlavních sester) MZ ČR Praha.
Kongresové centrum Nemocnice Na Homolce
Obsah projektu MUDr. Jan Stuchlík
Centra duševního zdraví v kontextu reformy psychiatrické péče
SLAVNOSTNÍ SETKÁNÍ S PACIENTSKÝMI ORGANIZACEMI
AČMN, 1. LF UK Praha, FHS UK Praha, LRS Chvaly
Výzvy v politice duševního zdraví 2019+
SETKÁNÍ S PACIENTSKÝMI ORGANIZACEMI
Transkript prezentace:

Daniel Černík ambasador a člen dvou pracovních skupin reformy psychiatrie za pacienty Konference Na vlastní kůži Hotel Olšanka, Praha 3

Sem vložit fotku z Ministerstva zdravotnictví z Reformy.

1. Co je Reforma? 2. Komu je Reforma určena? 3. Jsem členem pracovní skupiny při MZ ČR „Velká" pracovní skupina, jak to funguje? 5. Čeho se zatím dosáhlo? 6. Jak se můžete zapojit do reformy?

Pracovní skupiny pro reformu psychiatrie: Zadavatelem Strategie reformy psychiatrické péče je ministr zdravotnictví ČR, MUDr. Svatopluk Němeček předsedkyní Řídícího výboru je náměstkyně MZ ČR, Mgr. Lenka Ptáčková Melicharová koordinátorem Strategie je Ing. Martin Doležal, odbor koncepcí a strategií MZ ČR REFORMA PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ